Кардио тренировка във фитнес - бягаща пътека?

здравейте на всички,които са наясно с бягащите пътеки!има много изписано във форума за тях,но така и не намерих точната тема,та...
мисълта ми е следната:от 2 години спортувам по-активно-в домашни условия и бягане на открито.бягам по 4 км,като всяка обиколка съм я свела до минимум 2 мин +/-........
времето захладнява и трябва да се бяга в зала на пътеки........
не съм наясно какъв е реда при ползване на бягащите пътеки,т.е с какво темпо се почва,скорост и колко време,кога се увеличава темпото?
целта мие сваляне на кг в проблемните за жените области - корем,бедра,дупе.........
максималния ми пулс е 190
моля,който е наясно с правилното ползване на пътеките да се включи в темата!

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 05.10.14 23:41.

Поставената ти цел само с бягане мнооооого трудно ще постигнеш.Тежестите в залите не са само за мъже и не няма да станеш мускулест мутант.За храната няма и да споменавам.

06.10.14
19:06

казано от виолета МАРКОВА на 05.10.14, 22:46:

времето захладнява и трябва да се бяга в зала на пътеки........

1. Няма нещо, което да “трябва”.
2. На -5 градуса се бяга, на +35 - не. Тоест това, че захладнява, ще благоприятства дишането ти. Ако правиш спринтове, тогава е друга песен.

благодаря за мненията,но не не правя спринтове,а относно упражненията за проблемните зони ,ще включвам и тях в залата,мисълта ми беше всеки ,който е наясно с пътеките да ми разясни.И все пак не разбрах с какво темпо се започва на пътека,кога се сменя с по-забързано,като цяло всичко за едно кардио на пътека :)

16.12.14
18:52

Като цяло навсякъде пътеките са различни .. аз ходих на един фитнес започвах на 10.00 , а сега в този който посещавам едва поддържам 7.5 .... така , че моето наблюдение е това ти сама ще усетиш пътеката :)

20.12.14
07:24

Ами зависи какви са ти целите в бягането...дали целиш поддържане на форма, дали се готвиш за дадено състезание, дали искаш да си подобриш времето на 1500м или се готвиш за маратон...
Но като цяло винаги се гледа пулс, а не скорост на бягане. Може преди да си бягал с 12 км/ч и да е било леко, а сега да си в лоша форма и 8 км/ч да натежават.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1