09.10.14
09:22
Здравейте драги любители на спорта!
Искам да ви споделя моя проблем и ако може някой е преживял подобно нещо да сподели мнение защото вече много ми е мъчно.
На 25 години съм и тренирах активно от 5 години, лостове, плуване, футбол, без фитнес и винаги е било умерено не съм бил вманиачен. Случи се нещо странно започна да ме боли дясната част на гърба отначало се чувствах дискомфортно, приятели когато ходихме на плаж ми казаха че ми е се подул дясната част на гърба( да сме по специфични мускулите които опасват лопатката, ромбовидните мускули). Понеже съм се контузвал и преди лакет, китка, коляно знаете как е.. изчаках месец два без да тренирам въобще обаче болките не минаваха, ставаха все по- големи. Впоследствие се изкривих и не си чувствах гърба. Имам три ядрени магнитни резонанса( на целия гръбначен стълб и на ромбовидните мускули - казват ми че съм бил за атлас...) Ходих на ортопед, физиотерапия, мануална, неврохирурзи, невролози, чакръкчия, масажи, Павел баня и никой не успя да ми помогне. Главно ме лекуваха за спазми( крампи). Боли ме от 1 година и не минава а от половин година ме хвана кръста). Най-голяма болка изпитвам когато стягам мускулатурата или когато я разтягам ако увисна на лост и си отпусна цялото тяло болката е жестока предимно в дясната част... чувствам го леко подуто и когато прибера лопатката нещо скача, прескача и пука. Никога не е било така това пукане но не ми е това проблема а болката.Също така когато поема дълбоко въздух отново изпитвам болка...Ходих да плувам и май разтегнах ляво рамо защото и то почна да пука и ме боли вече няколко месеца и по никакъв начин не минават тези болки. Моля изкажете мнение с хронични болки съм, имах много добра физика и се чувствах идеално, а сега съм като развалина на 25 години.
Темата беше редактирана от Martin Petrov на 09.10.14 14:09.