Имам нужда от малко съвети за моя режим

Момче съм на 21, тежа 78 кг и съм висок 188 см, имам добро тяло, но плочките, които имам, не се виждат както искам, тъй като имам малко мазнинки по корема. Само там имам и то малко, но ми пречат да се вижда пресата и искам да ги махна обезателно. До 2-3 седмици започвам фитнес сериозно, без да ям боклуци, това е решено. Ще си взема само протеин, тъй като ще тренирам 6 пъти в седмицата - 3 силови и 3 кардио тренировки и ще имам нужда от възстановяване. По тренировъчната част всичко съм измислил, въпросът ми е за хранителния ми режим. Понеже някак фитнес инструкторите, на които съм попадал, не са надеждни, искам да попитам тук някой, дето разбира, да каже дали с този режим ще имам ефекта, който искам след месеци. Просто искам да се мотивирам и да съм сигурен, че ако спазвам хранителния режим и тренировъчната програма ще има ефект. Мислех да си взема л карнитин за изчистване, но се спрях на протеина, защото така ми препоръчаха 1 приятели, че ще ми е по-нужен. Как мислите, дали в протеина в процес на чистене е задължителен?

Иначе режима ми е в дни на силови тренировки сутрин овесени ядки във вода с някакъв плод за вкус(не обичам мляко), след това към 2 и нещо преди тренировка половин грейпфрут + кафе или зелен чай. След тренировката протеина, после пилешка пържола със салата и 1-2 варени яйца. За вечеря 2 скумрии(изчистени) + салата и 2-3 варени яйца. В дните на кардио тренировка е малко по-различно - тренировката мисля да ми е сутрин и да не ям нищо преди нея само протеина, след нея пилешка пържола + салата и варени яйца. После като междинни хапвания 1-2 ябълки и след това сурови ядки. И за вечеря пак пилешка пържола или риба + салата и варени яйца. Може и малко извара.

Това е като цяло, моля хората, които разбират, да ми кажат  дали режимът ми е добър за изчистване и дали ако взимам л карнитин вместо протеина(понеже нямам пари и за 2 те) ще изчистя по бързо, или протеина е идеален за мен в моя случай. Благодаря

12.10.14
17:49

Въглехидратите ги сложи след тренировките, а преди тях наблегни на протеин и мазнини. Лично аз, мисля че протеин е по-добре да си вземеш и особено след като имаш кардио. Иначе си изчисли калорийния баланс и намали калориите с 200-300, ако вече не си го направил.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1