Корпо-02??????

MO

19.06.05
19:16

какво мислите за корпо-02?Ако някой го е ползвал има ли резултат и след колко процедури?Помага ли за стопяване на корем4ето и бри4овете?

21.06.05
13:29

И идея си нямам за какво говориш, но коремче и бричове се стопяват с тренировка и правилен хранителен режим.
Магическа пръчка има само в приказките и рекламите :wink:

21.06.05
13:33

[quote author=“monka”]какво мислите за корпо-02?

Звучи ми като АПОЛО или някакъв космически апарат/кораб :) но сигурно е някой уред за топене на мазнини ;)

04.07.05
11:24

Не вярвай на тези глупости. Само ще си дадеш парите на вятъра. Повярвай ми.
Ако не си завлечеш дупето до фитнес залата, басейна или парка не разчитай на чудеса, които се случват докато спиш или гледаш телевизия.
Няма лесен начин да си изваеш тялото. Става само с усилия, пот и постоянство. Ако тези машинки наистина имаха ефект намаше да има толкова много хора с наднормено тегло.

Спортувай, движи се, внимавай какво хапваш. Няма друг начин.

07.11.05
14:45

Gerry, ти как тренираш? каква е твоята програма в залата и в кухнята? можеш ли да ми разкажеш нещо повече

BE

07.11.05
23:04

Аз съм го ползвала.. вече не си спомням колко процедури бяха, но не ми помогна. Насочи се към масаж, дермосоник, ендермология... но задължително ги комбинирай с правилно хранене и спорт! Това го правиш, за да се пребориш с целулита в крайна сметка.

08.11.05
09:06

Може ли да ми обяснитекакво точно е  корпо-02?
Кирилицата!
Mr_Muskul

BE

08.11.05
10:10

http://www.charmant.bg/default.aspx
там под методи виж електротерапия...това е корпо 02

08.11.05
10:39

10x

AN

19.11.05
15:02

[quote author=“Gerry”]Не вярвай на тези глупости. Само ще си дадеш парите на вятъра. Повярвай ми.
Ако не си завлечеш дупето до фитнес залата, басейна или парка не разчитай на чудеса, които се случват докато спиш или гледаш телевизия.
Няма лесен начин да си изваеш тялото. Става само с усилия, пот и постоянство. Ако тези машинки наистина имаха ефект намаше да има толкова много хора с наднормено тегло.

Спортувай, движи се, внимавай какво хапваш. Няма друг начин.

ЕВАЛА

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1