Дневничето на Мони

Темата е заключена.
MV

22.10.14
18:49

Здравейте. Казвам се Моника и съм на 16 години. Последните няколко месеца качих 6 кг ,и то точно по време на лятото. Бях 3 пъти на море и през цялото време умирах от срам от самата себе си и тялото,което имам. Бях опитвала да не ям, но ми ставаше лошо, и разбрах, че ако не ям само ще си съсипя здравето, но няма да си променя тялото. Затова тази есен реших да направя нещо по въпроса. Преди 6 месеца бях на кардиолог и ми откриха скъсен PQ водач и ми препоръчаха да спортувам всеки ден, но около всички уроци по математика, така и не намирах време. Висока съм 172 см и към момента тежа 61 кг. Проблемната ми зона са бедрата и много искам да знам кое е подходящо за тях. Към момента тичам около 1,5 км, защото това ми е 3ти ден. Първият ден тичах 1,5 км със загрявка и направих 50 коремни преси. Вторият ден правих упражнения: https://www.youtube.com/watch?v=qj7LN32UwGs , а днес карах велоергометър 30 мин, кростренажор-30 мин и направих 70 коремни преси. Нямам определен режим на хранене, но съм отвикнала да ям хляб, опитвам се да намаля сладкото и почти не пия газирано. Готвя си сама, защото обичам да готвя, вечер се опитвал храната да е лека, но се стремя винаги да ми е вкусно. Целта ми е да сваля и да стана около 55 кг, да си стегна бедрата и да оформя дупето. Също така бих тренирала и за корем, но не усилено, защото мисля, че моят има хубава форма и трябва само да я запазя такава. Приемам всякакви съвети и дори критики, нo се надявам да няма много такива. Нова съм тук и се надявам да сам написала това,което трябва и както трябва.

23.10.14
19:14

Опиши ни 1 твоя тренировка и с какво се храниш, за да знаем какви съвети да даваме ако е нужно. Иначе поздравления за дневника и успех с постигането на поставените цели.

MV

23.10.14
21:58

казано от Иван Досев на 23.10.14, 19:14:

Опиши ни 1 твоя тренировка и с какво се храниш, за да знаем какви съвети да даваме ако е нужно. Иначе поздравления за дневника и успех с постигането на поставените цели.

Започнах с тренировки от скоро но редувам- един ден само кардио и някоя друга коремна преса-около 50 или 70, а на следващият ден упражнения за бедра и за дупе, както и някои за ръце, но много малко, само за да поддържам формата им. Упражненията са от една програма за крака и дупе, която намерих от една американска влогърка и по много мнения са много добри, аз също мисля така.
Храненето ми е .. ами предполагам под критика. Нямам определен режим, нямам време винаги да си готвя, но се опитвам. Отбягвам хляба и тестените продукти, дори съм свикнала почти да не ям хляб и много рядко си купувам.Сутрин нямам време за домашна закуска, на обяд бързам да си направя нещо просто и леко, а за вечеря повече домашни супички или салатки, задушени зеленчуци и/или нещо,което съм си сготвила, зависи за какво съм имала време и налични продукти. Нямам режим на хранене, а бих искала. Ям разнообразни неща, почти не пия безалкохолно-много рядко се случва, може би само на редките големи семейни вечери по една чашка, живея в малък град и определено не ям KFC, Burger King и т.н. Закусвам филийка или питчица с малко  кашкавал и някакво чисто пушено филе. Обяд и вечеря-каквото си сготвя, не готвя тежки храни, от към месо избирам предимно пилешко.Понякога хапвам и нещо полуготово, но се стремя да не е често. Шоколадовите изделия са ми слабост, но не прекалявам.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1