25.10.14
21:43
Да кажем че имаше едно време в която ръката ми бе 48см не бях релефен бях мазен но с голяма ръка.... да кажем че сега я изчистих до 42-3см но като я стегна някак си кожата не е опъната и не се вижда релефа....
Модерация: Моля, уважавайте българския език и пишете грамотно!
Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 25.10.14 22:07.
Щом не се вижда релеф на ръката, значи не си я изчистил - не се заблуждавай излишно.
В предишната зала, в която тренирах, понякога идваше един образ (няма да го назовавам по име, за да не се познае случайно, макар че се съмнявам да влиза тук). Тежеше сигурно 170-180 кг при ръст не повече от 175 см. Хвалеше се, че щял да участва в конкурс за най-голяма ръка - беше нещо от порядъка на 73 см. Само дето в поза “двоен бицепс” половината от тези сантиметри висяха отдолу и не бяха трицепс. :)
Това, че ръката ти е била 48 см, не означава нищо. Моята беше 50. Е, и? Каква е целта на темата? Май искаш само да се похвалиш колко ти е била голяма ръката. :D
28.10.14
13:34
Аз да не съм лапе на 12 да се фукам с бицепси бе човек, какви са тези работи където ми пишеш ....
29.10.14
13:06
Въпросът на автора съответства и ме връща в мътните времена на избените фитнеси, вестниците “Мускули и Финтес” и плакатите на които Шон Рей е с коса :D