Съмнения за херния

26.10.14
20:10

Здравейте ,преди 2-3 дни си напипах някаква подутина в горната част на бедрото в близост до слабините. Не усещам болка ,а по-скоро лек дискомфорт. Трябва ли да имам притеснения за херния?

28.10.14
17:10

Здравейте , за да не пускам и аз нова тема .. искам да попитам четох,гледах много теми но не разбрах едно нещо.Моят случай е следния мисля ,че се изсипах когато дигах тежко преди около месец и половина ... та имам ту болки в единия тестис (десния) ту нямам но се е подул много през последната седмица (иначе преди това нямаше никакви индикации ,че имам проблем) ... ходих на уролог и утре ще си правя изследвания да сме сигурни ,че е слабинна херния или там другите му наимования ... та не разбрах от толкова много изчетено това лекува ли се със антибиотици или е нужна 100% хирургическа намеса ? Личния ми вика ,че с оглед изследванията уролога ще прецени дали със хапове или с интервенция ще ме лекува .. ?
Моля някой да отговори който е минал по този път или е малко по компетентен на тази тема ... не исках да отварям нова тема.Благодаря за разбирането колеги!

А моя съвет Неделчев е да отидеш и да се прегледаш профилактично защото с това шега не бива ич ! Успех и дано няма нищо сериозно

Мнението беше редактирано от Свилен Киров на 28.10.14 17:10.

28.10.14
20:39

Модерация: В този форум ЗАДЪЛЖИТЕЛНО се пише на български език!

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 29.10.14 14:45.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1