Гинко Билоба

05.11.14
16:12

Здравейте колеги !
Започнах скоро НВД с цел понижаване на мазнини, но това съпроводи един проблем- развалих си мозъчната дейност, започнах да забравям, паметта ми се скъси, необичайно разсеян съм, разбира се, краткия сън, работата в офис, съчетана със стрес и обемна информация допринасят за проблема, но това няма как да се промени, за съжаление. Та реших да потърся алтернативен вариант и тъй като съм чувал много добри отзиви от Гинкото, се спрях на него. Прочетох тук-там някои темички, но общо взето се запознах с всеизвестни факти около ефектите му. Изборът е много голям и затова реших да се допитам до вас - На коя марка да се спра, откъде да си го снабдя, как да го приемам, удачно ли е в моя случай ?
NOW Brain Elevate - Ето този продукт ми допада, какво мислите ?
Компромиси не мисля да правя с нищо, търся най-доброто.
Благодаря ви много !

“Мисля, че имам нужда от някакъв енергитик, все пак НВД-то ще ми пречи, от гледна точка на енергията, за направата на една качествена и тежка тренировка”

Прочети повече: http://www.bb-team.org/forums/viewthread/74952#ixzz3IDDYZl5g

Това са твои думи от друга тема.Излиза,че обвиняваш за доста неща НВД .Опита ти е твърде кратък за да прецениш  реалните негативи/позитиви от режима.При някой хора приспособяването отнема по-дълго време.Относно настоящия ти проблем,евентуално произлизащ от режима,провери как ще ти се отрази леко завишаване на въглехидратите.Може би си ги намалил прекалено много.Не бързай да набиеш пари за поредната добавка,поредното хапче,прахче и т.н.

Мнението беше редактирано от Светослав Тодоров на 05.11.14 18:36.

Хапчета няма да ти помогнат, повече въглехидрати ще го направят.

06.11.14
11:15

За да се поддържа нивото на хормона инсулин в нормата, достатъчна е консумацията на 0,8 до 1,1 г въглехидрати за килограм телесно тегло.
Тежа 83 кг, приемам 150 гр. въглехидрати, доста над горната граница за НВД. Отделно правя и захранки, поспивам си много добре уикенда. Не си мислите, че не полагам усилия за да предотвратя проблема по естествен начин. Доволен съм от режима и не мисля да го спирам точно сега. Но и проблемът вече не се търпи. Опит с режима имам доста и той винаги е показвал, че режимът няма как да не се отрази на енергията, тонуса и в моя случай, мозъчната дейност. Пак казвам, не виня само заради това режимът - факторите са много и непроменливи. Вече съм го решил, затова, вместо да ми давате алтернативи, помогнете ми за избора на правилната марка и за начина на прием. Ще ви бъда много благодарен !

важно е да споделиш как мериш количеството въглехидрати. Щом си се спрял на варианта с добавки, мисля че NOW е най-добрата фирма и няма как да сбъркаш ако закупиш техен продукт. Имай в предвид, че няма да усетиш разликата от първата седмица на прием. Аз бих добавил ацетил л-карнитин и лецитин към Brain Elevate-а

06.11.14
11:39

Имам 2 приема на овесени ядки по 100 грама на обяд в офиса. Общо за деня - 150 гр. въглехидарти ... друг начин няма за мерене на въгл., доколото ми е известно. Колкото за продукта на NOW съм съгласен, но тъй като нямам опит с тези добавки, се чудя дали този продукт или някакъв, който съдържа само Гинко Билоба, ще има по-добър ефект ? Приемам всякакви съвети.

5HTP, GABA, Ginkgo Biloba и повишаване на приема на въглехидрати. Мисля, че това ще ти свърши доста добра работа. ;)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1