06.11.14
18:29
Здравейте на всички от форума :) Първо да кажа,момиче съм на 18 години ,61кг,от края на декември 2013 до сега съм на ВВД (с цел покачване на маса заради спорта ми) ....таа вече качих колкото ми е нужно и искам да се изчистя малко от мазнините в следствие на ВВД-то, искам да поизчистя корема ,малко от горната част на краката ...
До сега съм тренирала на принципа > Голяма мускулна група със малка мускулна група 5дена в седмицата (кардио 1 ден,почти всеки ден трен. на корем).Диетата ми както казах по-горе беше високо въг... хапвах си доста . Взимам протеин ,бцаа и витамини.
Въпроса ми е каква диета да избера и трябва ли да променя нещо в тренировката си освен повечето повторение с по-малко кг?
Благодаря ви.
Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 06.11.14 18:32.
08.11.14
16:57
Повече повторения с по-малко килограми - вариант, който не препоръчвам в какъвто и период да се намираме ! ! !
И да прави 12 повторения с 50кг, вместо 6/7/8 с 60 при цел покачване на мускулна маса ?
10.11.14
19:04
Да, мисля че НВД ще е добър вариант за теб, както и добавянето на л-карнитин. От любопитство само да кажеш какво тренираш. Можеш да включиш кардио след тренировка, но според мен не променяй нищо по повторенията и тежестите.