Болки във връзките на коляното

Около коляното (встрани, отгоре и отдолу) най-вече горе ме болят сухожилията. Болката е като направя карачка напред, рязко и силно ме заболява, понякога толкова бързо, че не мога да възприема точно къде е болката. Като вървя назад нищо не ме боли, само като стъпвам напред. Така съм от 10 дена, въобще не стъпвам напред, само назад вървя, от нас не мога да изляза. Това се появи, след като ми махната кокоши трън на петата и с левия крак вървях само на пръсти, без да стъпвам на пета. Така изминаха 3 седмици, почнах да вървя нормално и това ме заболя. В началото ме болеше само като вървя около 1 км, а на сутринта беше наред, но след 5 дена започна да не спира да ме боли. Десния крак и той понякога става така, но за сега рядко. Усещам някаква слабост във връзките над колената, все едно нямат сила да понесат тежестта на тялото.
Някой да е имал такъв проблем, ходил на лекар, те хората хич не ми обръщат внимание.

07.11.14
13:50

Иди на друг лекар тогава. Така по интернет нищо никой не може и не бива да ти казва.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1