Xtreme H.P. Protein FA nutrition

13.11.14
13:59

Хора ,днес съвсем случайно попаднах на нещо покъртително.... Разфасовка 2000гр. от този протеин на полска марка фантом струва 134лв. в един от най-известните магазини в България.... Това,което ме потресе повече е,че в долната част на етикета,където са вкусовете на чист български език пише: ‘’Вкус киви’’ ?!?!?!

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

13.11.14
14:47

Пише на 20 езика отдолу, иначе марката е на Liz Gaspari и е далеч от фантом. Има я и в bodybuilding.com.

Мнението беше редактирано от Fitness Freak на 13.11.14 14:51.

13.11.14
15:13

Въпросния протеин,дори го няма в bodybuilding.com,а в google ми излизат само полски сайтове с него. Дори сайта на фирмата е полски.Всеки си има глава на раменете и сам си решава какво да купува и пие и може да направи свое проучване.

13.11.14
16:04

Явно марката е полска, витамините са им американски, от това, което съм проверявал за мен си. Имат готина формула AM/PM. Иначе да, всеки да си проверява и да си купува, но отдавна американското не е най - добро и обратното.

Аз за първи път ги видях от тук:

http://www.fanutrition.co.uk/
http://www.prozis.com/eu/en/brand/fa-engineered-nutrition

Мнението беше редактирано от Fitness Freak на 13.11.14 16:07.

От скоро ги наблюдавам на българския пазар, с удовлствие бих изслушал отзиви от хора, които са ги изпитали. Благодаря ви :)

17.02.15
14:33

Здравейте,пил съм им аргинина който е 50 дози,мога да кажа ,че е доста добър нямам забележки.По-нататък може да пробвам друг техен продукт ,но в началото като го взех за проба бях скептично настроен ,но продукта излезе ,че е добър изпих си кутията и останах много доволен.

24.02.15
16:05

А някой има ли впечатления от FA Nutrition Whey Protein, понеже смятам да го взимам?

24.10.21
03:46

Вкючвам се в стара тема, само за да ви кажа, че купих въпросната формула витамини РМ/AM, т.к. въпросния вносител f1 нямаха Супер Мулти на Dymatize. Бяха безбожно скъпи, а витамините не ми подействаха. Цялосто възстановяване и прилив на енергия, заедно със свежа визия и дори свежа кожа, коса - нулеви! Не зная дали марката имат нещо общо с бившата жена на Гаспари, но бият повече на полско-китайска измислица, отколкото на световни продукти, както се саморекламират. Споделям впечатление, не е негативизъм.

Мнението беше редактирано от ЂÒÞЄто на 24.10.21 03:47.

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1