14.11.14
12:36
Абе дайте ми съвет как правите тесен хват след гърди примерно, аз лично след тежък Лег или Полулег, не мога да започна с тесен хват. Ако направя преди Тесният хват тежко френско дали ще имам повече сила за тесния хват... ?Питам ви, защото мисля привечер да пробвам, но ако няма да има разлика да не си губя времето и да праскам други работи.?
Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 14.11.14 13:21.
Аз в деня на гърдите правя само изолиращи упражнения за трицепса,защото след тежки гърди,той е достатъчно изморен.
Ако тренирам самостоятелно ръце,тогава го правя тежко :)
14.11.14
12:59
казано от Just DoIt на 14.11.14, 12:53:
Аз в деня на гърдите правя само изолиращи упражнения за трицепса,защото след тежки гърди,той е достатъчно изморен.
Ако тренирам самостоятелно ръце,тогава го правя тежко :)
Аз не ги тренирам ръце като цяло, но напоследък вкарвам по 1-2 упражнения за ръце в тези тренировки. Бицепса много ми върви много с 2 упражнения го смачквам, но трицепса до сега правех само Френско и чат пат някоя кофа, но мисля че кофичките на пейка са несериозно упражнение само напомпват но май си трябва, повдигане с тесен хват, нямам машини тренирам само и само по базов метод
Мнението беше редактирано от dsadsad dasdasd на 14.11.14 13:02.
Защо си решил, че тесния хват е задължително упражнение? Супер рядко се появява в моите тренировки (по същата причина - гърдите ми докато дойде тренировката за ръце рядко са възстановени) и не е, като да се оплаквам от размер на ръцете. Като нямаш скрипци - разгъвай с дъмбели от стоеж, от лег, от седеж, кик-бек. Смятам, че в кофичките на пейка също няма нищо несериозно. Сменяй ги и с кофи на успоредка като им нямаш вяра.
18.11.14
18:38
Защо правиш гърди и трицепс в един ден ?
Има го като вариант, но със сигурност Лег с широк и лег с тесен хват в една тренировка не е добра идея. :)