Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работим21/09/сряда/ сън: 7 часа
* 25мин кростренажор
* 20 мин пътека наклон
Нямах настроение,нито сила, но имам нужда да изхвърля доста вода. От три дни съм на всякакви нестероидни противовъзпалителни и съм отекла като прасе пред заколение. Имам час при зъболекар за днес следобед.
Нито яденето ми ядене, нито спането ми спане, лошо ми е, абе... к*р голем...
казано от Juls на 21.09.16, 10:29:
21/09/сряда/ сън: 7 часа
* 25мин кростренажор
* 20 мин пътека наклонНямах настроение,нито сила, но имам нужда да изхвърля доста вода. От три дни съм на всякакви нестероидни противовъзпалителни и съм отекла като прасе пред заколение. Имам час при зъболекар за днес следобед.
Нито яденето ми ядене, нито спането ми спане, лошо ми е, абе... к*р голем...
Ако е наложи да ти го вадят, пиши ми ЛС, ще ти дам координатите на най-добрия в тази област. Близо до вас е даже кабинета.
Изключителен професионалист.
казано от Блажка на 21.09.16, 10:31:
* 25мин кростренажор
* 20 мин пътека наклонНямах настроение,нито сила, но имам нужда да изхвърля доста вода. От три дни съм на всякакви нестероидни противовъзпалителни и съм отекла като прасе пред заколение. Имам час при зъболекар за днес следобед.
Нито яденето ми ядене, нито спането ми спане, лошо ми е, абе... к*р голем...Ако е наложи да ти го вадят, пиши ми ЛС, ще ти дам координатите на най-добрия в тази област. Близо до вас е даже кабинета.
Изключителен професионалист.
ЕГ ще ме води при неговия зъболекар, но ако нещо не ми допадне,ще ти пиша.
Не съм ходила на зъболекар от 2ри клас и малко съм се спекла. :D
казано от Juls на 21.09.16, 10:40:
казано от Блажка на 21.09.16, 10:31:
* 25мин кростренажор
Нито яденето ми ядене, нито спането ми спане, лошо ми е, абе... к*р голем...Ако е наложи да ти го вадят, пиши ми ЛС, ще ти дам координатите на най-добрия в тази област. Близо до вас е даже кабинета.
Изключителен професионалист.ЕГ ще ме води при неговия зъболекар, но ако нещо не ми допадне,ще ти пиша.
Не съм ходила на зъболекар от 2ри клас и малко съм се спекла. :D
Ето ти координатите направо.
Ваденете на мъдреца продължава от 3 до 5 секунди след като те хване упойката. :D
казано от Juls на 21.09.16, 10:47:
То ваденето лесно, а после? :D
Споко ще ти заздравее за 4 5 дни, няма да ти се подува, ако е горен може и да не те шият, мен не ме. НО дори и да те шият, само първата вечер е малко странно в устата, после просто пиеш един дексофен през 8 часа, за 2 дни и си на 6.
22/09/четвъртък/сън: 8 часа
* 20мин пътека наклон
* клек 5х5 в СС с военна преса 5х5
Ситуацията със зъба не се ризолвна вчера, но не ми се изпада в подробности.
Тренирах по бързата процедура, ама без особено желание.
23/09/петък/сън: 9 часа
dhea.day2
Тренировката е под въпрос...
За трети път през съзнателния ми живот навлизам в период, в който не ми се яде месо.
Последните дни храната ми е салати, плодове,яхнии, пкс, дюнери,бири,ракии,торти,млечни,ориз,леща...Мазало.
Мнението беше редактирано от Juls на 23.09.16 11:50.
казано от Блажка на 23.09.16, 11:08:
Оффффф доядоха ми се ПКС !!!
Sorryyyyy :D
И на мен напоследък всичко ми се прияжда, само да ми замирише или чуя за нещо вкусничко и започвам да примлясквам :D
Ходих до залата, за три серии тяга.
После на зъбар.
На работа поръчвахме китайско. Болеше ме,но ядох. Лакомия...
24/09/събота/сън: 6 часа
* 25 мин стълби
Довечера ще пазарувам след работа и това е. Нищо интересно за отбелязване...
25/09/неделя/сън: 11 часа
Без тренировка. Само разходка и готвене.
26/09/понеделник/сън: 7 часа
Днес стартирам нов фаст / планиран още преди седмица /.
Този път няма да правя никакво кардио по време на гладуването, но ще тренирам /поне през първите 3 дни/, само базови и само 5х5.
Продължителността... е все още под въпрос.
26.09.16
22:26
Няма как да не лайкна такава “брутална” тренировка, имайки предвид в чий дневник съм и какво се очаква да прочетем за деня :D
Майтапа настрана, когато човек не му е тамън нещо или му се яде та дрънка и това е много. Даже поздравления, че пак си тренирала.
Мнението беше редактирано от Закрит Акаунт на 26.09.16 22:39.
Дидо, това със зъбите ми бърка в мозъка и докато не се разреши напълно, няма как да съм на 100%...колкото и да ми се иска...(dull)
27/09/вторник/ сън: 8 часа
гребане с тесен надхват 5х5
гребане с широк надхват 5х5
бицепс с прав лост 5х5
34 фаст вече минаха...нямам никакви оплаквания, само ми е лееекооо хладно.
28/09/сряда/сън: 9 часа
Клек 5х5
Тпк 5х5
Раменни преси с дъмбели 5х5
Малко корем и 10мин въже
Наложи се да прекратя гладуването на 54 часа. Зъболекарят ми изписа аб, който не бива да се пие на гладно.
29/09/четвъртък/ сън: 12часа !!!
* 15 мин въже
* клек 3х4
И понеже тренирах клек, снимах си гърба. :D
Мнението беше редактирано от Juls на 29.09.16 22:29.
казано от Afhængig на 29.09.16, 23:43:
Елхата! как се вижда.... много яко! (nlove5)
По-скоро само се загатва...нооо на дюнери и торти- толкоз! :D
казано от Juls на 30.09.16, 10:25:
казано от Afhængig на 29.09.16, 23:43:
Елхата! как се вижда.... много яко! (nlove5)
По-скоро само се загатва...нооо на дюнери и торти- толкоз! :D
Елха, дори загатната с дюнери и торти е повече от идеално :Д дейно участие в кампанията “Посади дръвче” си е... :P (muscle)
Страхотен гръб! :)
Трябваше да снимаш и малко по-надолу - сега си личи, че това под гърба също си го бива, но щеше да е по-добре да имаме пълна видимост. ;)
казано от Boby_ на 30.09.16, 12:49:
Трябваше да снимаш и малко по-надолу - сега си личи, че това под гърба също си го бива, но щеше да е по-добре да имаме пълна видимост. ;)
Благодаря! :)
Наскоро бях пускала няколко снимки на бедро и дупе и реших да не ставам досадна . :)
казано от Juls на 30.09.16, 13:07:
казано от Boby_ на 30.09.16, 12:49:
Трябваше да снимаш и малко по-надолу - сега си личи, че това под гърба също си го бива, но щеше да е по-добре да имаме пълна видимост. ;)Благодаря! :)
Наскоро бях пускала няколко снимки на бедро и дупе и реших да не ставам досадна . :)
В момента, в който снимка на добре оформено женско дупе ми стане досадна, ми е време да си купя парцел в гробищата и направо да ходя да си легна, за да не създавам работа на хората да ме носят после. :)
30/09/петък/сън: 8 часа
* 15мин въже
* горен скрипец 4х8 в СС с гребане на долен скрипец 15,12,8,8
* хай-пул 3х10 в СС с коремни лигавщини
* рамо,ръце и гърди с малките дъмбели и после с ластици
02/10/неделя/сън: 9 часа
5 кръгчета:
* лицеви х12
* корем,изометрии х15-25
* сумо-клек с пожарогасител :D х15
* бът-кикс х30 на всяка страна
Тренирах призори, на балкона на хотела, на ето тази гледка. :)
казано от ddd на 02.10.16, 20:50:
Много малко бе, Юле, да не си и ти на диета ? :П
Оф...не ме питай какво и колко ядох преди това... :)
В тоя форум е на почит яденето, така че... :Д Яж и за мен, че днес си нямам сладко :С
03/10/понеделник/сън: 9 часа
Без тренировка.
Краткото,но сладко отскачане до Ставрос,приключи... :(
Радвам се,че успях да изпратя така омразното за мен лято с едно последно плуване. Водата беше страхотно чиста и спокойна, а селището е приказно-китно, поносимо застроено, уютно...изобщо много приятно.
Естествено се освинихме до неузнаваемост, ядене на каквото ни очи видят, бири...в съчетание с пмс- неочаквано “добра” комбинация. :D Е...поне извадих късмета да не ми дойде докато сме там... :D
Понаучих и 7-8 гръцки думи, та се връщам и една идея по-образована... :Д: )
Няколко дни почивка от залата ми се насъбраха, занимавах се с други важни работи ииии поспах и помързелувах доволно. От хапването също не мога да се оплача. :)
06/10/четвъртък/ сън: 8 часа
* 40 мин пътека наклон
* клек, сед, военна преса, тяга, гребане, корем - по 4-5 серии от всяко, със скромни тежести, колкото да раздвижа кръвта
Около мен няма интересно за вписване ...
Дребното ще започва да учи английски. Надявам се да му хареса. :)
08/10/събота/сън: 8 часа
* бягане 7К за 44.08
След сутрешното кафе ми дойде музата да потичам. На третата песен едната ми слушалка спря да свири и желанието ми да тичам секна моментално, на петата песен усетих спазъм в единия яйчник, на шестата песен усетих как ми дойде ииии в крайна сметка го доизкарах на свински тръс.... :D
казано от Димо на 08.10.16, 10:21:
Ужас! :D
Не се учудвай...аз съм си карък по рождение. :)
Според мен просто знак от Вселената, че кардио не трябва да се прави :D
(щом аз почнах да храня кардиото, положението е тежко)
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече