18.11.14
08:53
.
Темата беше редактирана от Juls на 20.04.16 18:31.
18.11.14
09:04
Значииииии ще те следя отблизо. Горе долу описанието от поста ти се припокрива с моето състояние в момента ;) (sun)
Колко забавно.Имам 3 препоръчвания на новия дневник и нито една вписана тренировка :D
Сега ще си ги заслужа.Не съм оздравяла,но ще тренирам за сефте от седмица насам.
Но рекох първо да посъскам тук-там. : )
20.11.14
18:18
4 ;)
20/11/четвъртък
Първа тренировка от седмица насам.Скъсах се да кашлям в тая зала :
клек гърди до 90 :D
клек гръб, петици на 70 :D
кръгове за ръце и рамена
Хранене 1: 5 филии собственоръчно омесен и изпечен хляб с мед и масло
Хранене 2: 100гр овес,100гр червени боровинки,прясно мляко
Хранене 3: бял ориз със спанак и кисело мляко,3 фили хляб ,салата цвекло и моркови,и пак овес със ч.б. и прясно мляко
По-рано през деня лафче на чай с форумни кифли (sun). Не лош ден като цяло.Ама много кашлям,пусто..(dull)
Мнението беше редактирано от Juls на 21.11.14 00:25.
21.00 довечера
Дъ хаус
Младост 1
Който желае, е добре дошъл.
Засега сме около 10тина.
Редно ли е да мина да запазя маса?
Мнението беше редактирано от Juls на 21.11.14 13:55.
21.11.14
14:03
21.00 довечера
Дъ хаус
Младост 1Който желае, е добре дошъл.
Засега сме около 10тина.
Аз понеже обичам всичко да знам :D Кои ще сме ? :D
А за масата, ако се съберем над 10 човека, мисля, че ще трябва :)
21.11.14
14:21
21.00 довечера
Дъ хаус
Младост 1Който желае, е добре дошъл.
Засега сме около 10тина.
Юле, мисля че е добра идея попиташ дали е неужна резервация при 10 човека, ако имаш път към Дъ Хаус. Понеже днес е петък и за някои хора е последния работен ден и е ден за излизане като цяло :)
Пишете ми на ЛС кой ще идва,за да знам бройката на хората и да мина да запазя.
21/11/петък
Тренирах на гладно:
гръб,корем и кардио.
Видях се в залата с Бойко и Ники (sun), затова частта от тренировката ми,която беше за гърба, беше под всякаква критика :D
21.11.14
18:10
Хич да не я слушате...гърба й е :x Бицагите - също! ;)
Мнението беше редактирано от Херцог Трън на 21.11.14 18:11.
Днес не тренирах,готвих цял ден,салати,а-у...
Месих хлябове.
Пекох роладини с плънка.
Правих торта.
Джулс кетъринг. :D
Съответно ядох.Много
Изтеглих се...68 кила :D В ПМС съм и мега водна,щото тъпча ВХ на всяко ядене без почти никакви тренировки,ама 68 са си 68 !
Отпуснах му края напоследък,а и покрай боледуването ме разглезиха (wasntme). Готино е да те събуждат с роза и шоколад (wasntme)..
Решено е !Минавам на диета ! :D
Мнението беше редактирано от Juls на 24.11.14 09:43.
24.11.14
09:48
Много добре си и на 68, не се вманиачавай. И само с тренировки ще се оправиш.
Каква беше тази болест? Доста те държа, да не е пневмония?
Много добре си и на 68, не се вманиачавай. И само с тренировки ще се оправиш.
Каква беше тази болест? Доста те държа, да не е пневмония?
Тежат ми тези килограми :) Чувствам се..абе тежка се чувствам :)
Бях се запътила към пневмония,но се разминах на косъм.Лошото е,че закъснях с лечението и накрая се стигна до антибиотик и други сериозни медикаменти (dull)
24.11.14
10:10
Лошо...Но с трибой всичко се лекува. ;)
Очаквам до 2-3 седмица пак да се” нацепиш” като на старите снимки. Ти си невероятен пример за мезоморф. Качваш и сваляш по желание и с тежестите респектираш доста :)
(Някой ден трябва да се видим пак.)
В момента никакви трибойски изпълнения не си позволявам,защото достатъчно места имат нужда от възстановяване и лекуване :)
Радвам се вече като малко дете,когато направя 10-12 кофички и не ме заболи рамото или пък да клекна без да ме сцепи задникът :D
А нацепването не ми е приоритет точно сега,просто искам да ми е леко,не да се движа като танк.
Мнението беше редактирано от Juls на 24.11.14 10:26.
Изтеглих се...68 кила :D В ПМС съм и мега водна,щото тъпча ВХ на всяко ядене без почти никакви тренировки,ама 68 са си 68 !
Отпуснах му края напоследък,а и покрай боледуването ме разглезиха (wasntme). Готино е да те събуждат с роза и шоколад (wasntme)..
Решено е !Минавам на диета ! :D
За шоколад с роза не знам, но роза с пакет масло... ММММММ !!!
Решено е !Минавам на диета ! :DЗа шоколад с роза не знам, но роза с пакет масло... ММММММ !!!
ама той хладилникът е пълен с домашно масло :D
24.11.14
11:47
И аз, и аз... (wasntme)
И кога, викаш, да ти дойда на гости и да си тръгна, търкаляйки се? :D
добре си дошла,тъкмо няма да се търкалям сама :D
24/11/понеделник
Тренировката: на гладно
лег 10-10-10*50кг
тяга до 150кг
набиране ш.н. със задържане горе и бавна негативна 5-5-5
набиране на дясна ръка 7-5-5
набиране на лява-само опити :D
лицеви опори 10ХСТ 10-10-10х+10кг диск 10ХСТ
клек хай-бар с пауза 5-5-5х70кг
клек 3-3-3х 110кг
корем от вис
надупване на хакен 3х15
абдуктор,аддуктор
50мин ходене на пътека
Храната: която тепърва предстои
6 яйца с масло
салата моркови и цвекло
друго ако има,ще дописвам
Много съм доволна от лежанката и лицевите опори.Рамото днес се държа перфектно и още след първата десятка ме засърбя да сложа още малко на щангата,но ми светна една лампичка в главата,че има време и да не натискам безотговорно,при положение,че има и травма,и че не съм тренирала напоследък.
Плаха тяха и още по-плах клек.На тягата нямах проблеми,но на клека имаше бодежи (dull)
Ако натисна,за месец и нещо-два,може да опъна пак 170 дедлифт.Не е толкова зле там положението (wasntme)
И така,влязох в коловоза с днешната тренировка,сега остава да нямам пак големи тренировъчни паузи.
24.11.14
16:47
Плаха тяха
- тяга ;)
Иначе положението не само че не е зле, ами си супер искам да ти кажа :*
Плаха тяха
- тяга ;)
Иначе положението не само че не е зле, ами си супер искам да ти кажа :*
(wasntme) Абе като знам какво съм вдигала преди и какво мога да вдигна сега..направо си е мега зле :D
24.11.14
21:59
Със сигурност мъжете получават доста комплекси, като те гледат как вдигаш повече от тях. Иначе със сигурнос може още, важното е да не се отказваме.
25.11.14
09:35
В момента никакви трибойски изпълнения не си позволявам,защото достатъчно места имат нужда от възстановяване и лекуване :)
Е, това бяха супер трибойски изпълнения. Страшна си!
Стимулирай ме с по-добра техника, Юле :)
25/11/вторник
лег 9-9-9-7 х55кг
клек ,тъкмо сложих 100 и на първото ми се сцепиха гащите брутално :D
По обясними причини,не кляках повече. :д
Винаги съм си мислила дали няма да ми се случи това като клякам :D за сега нямам такива прижевявания, но като прочетох при теб....значи е възможно (giggle)
Винаги съм си мислила дали няма да ми се случи това като клякам :D за сега нямам такива прижевявания, но като прочетох при теб....значи е възможно (giggle)
Много несъобразително от моя страна..Няма как да клякам с едно долнище на 63-4 кила и да искам да клякам с него и на 68 :D .Усетих аз още на 70 щанга едно напрежение в ръбовете,но все се надявах да издържат..ама не би...две педи се разпраха (wasntme)
Мнението беше редактирано от Juls на 26.11.14 14:21.
Затова никога не се кляка с дрехи от нееластичен плат. :) Трябва да могат да се разтегнат поне двойно, иначе не стават за клек.
Мнението беше редактирано от Boby_ на 26.11.14 14:55.
Затова никога не се кляка с дрехи от нееластичен плат. :) Трябва да могат да се разтегнат поне двойно, иначе не стават за келк.
Боби,ти ли си? :D Що си сменил ник-а?
27/11/сряда
Тренировката:
раменна преса,от стоеж 15х20кг 10,10,10х30кг 10х20кг
арнолд раменни преси 12,12,12х10кг дъмбел за всяка ръка
кръгове за ръце и рамо
ТПК и чукове само с лоста,за разпускане,че задната верига е скована лекичко
20тина мин ходене на пътека и гледане на мач :D
Храната:
1) овес с прясно мляко и какао
2) 4 яйца,сирене,домат
3) 3 яйца,кашкавал,пълноз.хляб,салата цвекло и моркови, овес с мляко и стафиди
Голем мързел днес.Мързи ме даже да си болдна тренировката :D
Мнението беше редактирано от Juls на 27.11.14 00:17.
Отпуската ми свършва...Довечера си пътувам обратно за Павликени и от утре пак на работа (dull), пак яко тренировки и затягам режима!!
Цел-до края на годината да сваля до 63!!! (nbad) Струва ми се,че ще си изпреваря поставения срок,но си оставям седмица-две авансови,защото не броя калории, а и не знам колко точно ми е водата.
Вчера не тренирах,бях като бебе-спане,ядене,спане,ядене иии малко готвене..:D Голям делоуд си направих последните две седмици,и то незаслужен,но трябва да има и такива моменти :D
Приятен уикенд на всички и поздрав с една торта от тази седмица ! :)
Защо ги качва тези килограми, за да ги сваляш сега, Джулс, защо не ги обработиш?
Защо ги качва тези килограми, за да ги сваляш сега, Джулс, защо не ги обработиш?
Това “обработване на килограми” да не е философският камък на начианещия билдър - трансмутацията на мазнини директно в мускули? :D
28.11.14
12:53
Съдейки по писаното в на Блага дневника - зайчата сянка е истината :D
Не, просто си мисля, че при нея не е толкова мазнина, колкото хуабва маса и би било жалко да се раздели с нея. :)
Сашо изобщо не те разбрах, ама ще ми кажеш на лично какво е тази сянка :D
Мнението беше редактирано от Блажка на 28.11.14 12:59.