11.04.16
16:54
:D
Аз ще кажа нещо. Оцвети си мазолите на следващата снимка :D
WTF… Нова страница, извинявай :D :D (tmi)
Мнението беше редактирано от satisfaction на 11.04.16 16:55.
11.04.16
17:07
Ми, не е много яко да ти започва страницата с някакъв супер тъп коментар ;)
казано от satisfaction на 11.04.16, 17:07:
Ми, не е много яко да ти започва страницата с някакъв супер тъп коментар ;)
Дрън-дрън. :D
12/04/вторник/сън: 7,5 часа
Нетренировъчен
Храната:
риба тон, свински врат, заквасена сметана, кисело мляко, броколи, зелена салата, семки, ябълка
13/04/сряда/ сън: 8 часа
Тренировката:
1. бягане 3,5 км ,21 мин
2. спринт 10х50м , около 90сек почивка между всеки
3. 5 кръга, max speed : силово обръщане и изтласкване х5 / скок 80см х5
Храната:
свински врат, яйца, заквасена сметана, протеинец, броколи,зелена салата и семки евентуално
Едит:
към храната добавям пилешко филе,тиквички и домат
Мнението беше редактирано от Juls на 14.04.16 11:10.
казано от Juls на 12.04.16, 12:27:
Баш... :D
Може ли и аз така, ама след 6 месеца? :D
казано от Love на 13.04.16, 15:45:
За циците ли питаш :Д
13.04.16
19:50
засичаш ли долу горе спринта за какво време го правиш?! (pizza)
казано от Кристиянчо на 13.04.16, 19:50:
засичаш ли долу горе спринта за какво време го правиш?! (pizza)
Понякога.
14/04/четвъртък/ сън: 5 часа
Тренировката:
1. лег 3х1 , 3х3
2. задно рамо и трапец, припомване леко в СС
3. 10 минути интервали на пътека 40/40
Скромно ,но качествено. : )
Храната:
протеинец, извара, пил.филе, тиквички, зелена салата, маслини,зехтин / ще има и друго,но не знам какво/
Да изтикам днешния работен ден и ме очакват 4 почивни :)
казано от Juls на 13.04.16, 16:02:
казано от Love на 13.04.16, 15:45:
За циците ли питаш :Д
Не, за корема xD За циците надежда нямам, там трябва да играе силикона :D
14.04.16
19:49
казано от Juls на 14.04.16, 11:19:
Да изтикам днешния работен ден и ме очакват 4 почивни :)
Западняшка работа!
15/04/петък/сън: 7 часа
Тренировката:
1. 15мин интервали 40/40
2. набиране 10х отказ в СС с клек 10х2
3. тяга 10х3 в СС с лег 10х5
4. раменна преса 5х8 в СС с гребане на долен скрипец 5х8
Храната:
пил.филе,телешки кюфтета,кашкавал,сирене,тиквички,домашен сладкиш с ябълки,протеинец
Една серия от тягата и една от раменната преса.
Нищо интересно днес.
15.04.16
23:09
Машината боК ! На тягата като че ли влагаш много усилие в това да водиш щангата по краката
казано от ME4O_TURIST на 15.04.16, 23:09:
Машината боК ! На тягата като че ли влагаш много усилие в това да водиш щангата по краката
Не разбирам?
15.04.16
23:26
“Машината боК ” - цитирам интергалактическия билдър Галин Релефа ;) А за другото- просто ми се струва, че щангата се движи някак си неестествено. Няма смисъл да я водиш по краката, тя просто трябва да следва тялото .
казано от ME4O_TURIST на 15.04.16, 23:26:
. Няма смисъл да я водиш по краката, тя просто трябва да следва тялото .
Е стига де...
15.04.16
23:39
казано от nervak на 15.04.16, 23:31:
казано от ME4O_TURIST на 15.04.16, 23:26:
. Няма смисъл да я водиш по краката, тя просто трябва да следва тялото .
Е стига де...
Няма тън-мън при бат Франко . Вижте и клипчетата на онзи Jordan Syatt, който често служи за еталон тук :)
16.04.16
00:26
Мисля, че Мечо този път няма за цел да подновява дебатите за това трябва или не да се движи щангата плътно по краката :D (дано не се почне отново с това :) ).
А май има предвид (Мечо, поправи ме, ако греша) връщането на щангата и фазата на пускане, в която се вижда как лостът прескача коленете, вместо да се върне по същия път (без прескачането).
Юле, много изчистена изглеждаш на клиповете. Не съм те виждала от миналото Джони. И на клипа с пресите какъв хубав профил вадиш..... :)))) Признавам, че не гледах раменете ти там.. :D
казано от Вероника Налбатска на 16.04.16, 00:26:
Мисля, че Мечо този път няма за цел да подновява дебатите за това трябва или не да се движи щангата плътно по краката :D (дано не се почне отново с това :) ).
А май има предвид (Мечо, поправи ме, ако греша) връщането на щангата и фазата на пускане, в която се вижда как лостът прескача коленете, вместо да се върне по същия път (без прескачането).
Юле, много изчистена изглеждаш на клиповете. Не съм те виждала от миналото Джони. И на клипа с пресите какъв хубав профил вадиш..... :)))) Признавам, че не гледах раменете ти там.. :D
Благодаря за комплимента. :)
За прескачането...възможно е да го правя,въпреки че не го усещам така.
По-скоро се старая връщането на щангата да се случва по-бързо от вдигането,”почти контролирано изпускане”е терминът,който ми е останал в съзнанието. Нещо като да оставиш щангата на силата на гравитацията с минимално усилие/противодействие,колкото да не те повлича много.
Това обаче го правя само на работни серии. На максимални опити гледам да върна максимално бързо,тъй като тогава изпълнението е далеч от технично и забавянето на негативната част би било в пъти по-рисково.
Теории много, особено за тягата. Все пак е едно от “най-страстните” упражнения.
Да използвам да си допиша за снощи малко ядене: орехи,кисело мляко,сушени смокини.
Не вечерях стабилно и в 3 през нощта,като ми пристигна влака,първата ми работа беше да ям.
Мнението беше редактирано от Juls на 16.04.16 09:16.
С дълбоко прискърбие и болка сърцето искам да споделя,че в Павликени все по-малко хора посещават залата...
В 1030 в събота все още е заключено. Наложи се да звъня на собственика да дойде да ми отвори... :( Много ме боли...
казано от Juls на 16.04.16, 10:41:
С дълбоко прискърбие и болка сърцето искам да споделя,че в Павликени все по-малко хора посещават залата...
В 1030 в събота все още е заключено. Наложи се да звъня на собственика да дойде да ми отвори... :( Много ме боли...
Залата в моя роден град преди отваряше в 10. Сега отварят в 2 следобяд... Не е само в Павликени така.
18.04.16
19:39
А аз открих какво зобиш! :D (muscle)
16/04/събота/ сън: 7 часа
-Тренирах гръб и рамо. Нямам спомен какво точно правих.
-Храната:
17 часа фаст
извара, пил. филе, сирене, суджук, тиквички, домати, протеинец
Голяма разходка през деня, под слънцето. После слънчеви бани. Рай. : )
17/04/неделя/ сън: 10 часа
- Нетренировъчен
- Храната:
18 часа фаст
пълнен патладжан, тиквички, сладолед, протеинец, зелена салата, риба тон, ябълки, орехи, семки
Разходка и после активна почивка.: )
18/04/понеделник/ сън: 8 часа
- Нетренировъчен
- Храната:
17 часа фаст
печено пиле, картофи, извара, сладолед, суджук, протеин, овес, банан, ябълка, домати,сирене, орехи
Ходихме до ВТ да пазаруваме за малкия дрехи и обувки за пролетта и лятото. Великото пътуване- аз, малкия, баща му и новата му приятелка. Какъв шанс...в мола се засякохме с още една негова бишва. :D Циркове имаше, аз само стоях отстрани и гледах умно и самодоволно... :D
Влакът ми имаше 75 мин закъснение...БДЖ, ах как обичам те ,неистово, обичам те !!! Евлоги е на работа и нямаше как да ме посрещне. Успях да хвана последното метро от гарата в 11:58. На Сердика прекачвам за Младост, обаче там последният влак вече беше минал. Ко/р/. Поръчах такси и се забих точно на МС, пред старата сграда на НС. 20 минути след полунощ, с раничка и сак. И си чакам таксито. И се появява Господин Полицай, от нищото, застава до мен и започва да ме разпитва какво диря там по това време и какво имам в саковете :D. Няма да изпадам в подробности де , успокои се човекът, че не съм терорист чак като ми пристигна таксито и се качих по живо, по здраво вътре.
19/04/ вторник/ сън: 7 часа
- Нетренировъчен
- Храната:
телешко, тиквички, сладолед / и друго може би? /
Сутринта прах, чистих и подреждах из дома. След 3 дневното ми отсъствие имаше нужда от това. :Д Евлоги беше изявил самоинициатива и беше сгънал старото пране. Всъщност *сгънал* е доста неточно описание на дейността, която беше извършил с дрехите. :D Нищо де, важното е желанието!
Довечера ще пазарувам и ще трябва да готвя,че гладна мечка ни бяга, ни щанги вдига. Пък и Мечока ще си дойде и той гладен. : )
Живот и здраве...утре мисля да потренирам!
Огромно блаGодаря на Вероника и екипа на форума за поканата за участие в поредицата за добавките. Крайният резултат ме очарова. :)
Това е засега.
Мнението беше редактирано от Juls на 19.04.16 16:29.
казано от Вероника Налбатска на 18.04.16, 19:39:
А аз открих какво зобиш! :D (muscle)
Пропуснала съм WOW TEA :D ...Тц тц тц... Д@:Д
20/04/сряда/ сън: 9 часа
Тренировката:
1. лег 3х3
2. 3 кръга: скок 72см х 5 / лег х 5
3. 3 кръга: обръщане и тласкане х 5 / степ-ъп х 20 /10 на всеки крак/
4. 3 кръга: пуш-преса х 1 / преден клек х 3
Храната:
телешко варено, зелена салата, протеинец- това си нося за офиса, вечерята още не съм я измислила
Днес за пръв път в живота си усетих страх да скоча. Нямам обяснение. Нито ми е за сефте да скачам, нито е на чуждо място, нито някога досега ми е било трудно...Напротив, скачането ми се отдава и ми е кеф да го включвам в тренировките. Какво стана днес...не знам...запъване,сърцебиене, липса на увереност...С една дума WTF?!?!
Като изкл#чим това, тренировката беше добре. Даже май прекалено тежка след 3те почивни дни. Тройките на лежанката си бяха максимални, изцедени отвсякъде, пуш-пресата също нямаше как да е по-тежка от това. А клийн ен джърка беше може би 1-2 повторения под отказа , но на мен самото движение ми е трудно и само с лоста да го изпълнявам, така че ...абе тежко си беше.(ndolars)
Снощи щях да готвя... Да ,ама не. Заспах като бебе рано-рано. И добре стана, наспах се хууубавооо (sun)
Ще готвя довечера. :D
казано от Juls на 19.04.16, 12:27:
Евлоги беше изявил самоинициатива и беше сгънал старото пране. Всъщност *сгънал* е доста неточно описание на дейността, която беше извършил с дрехите. :D
Това звучи като много сходно до простирането на Деско, но помощта (всъщност то не е помощ, а поделяне на дейността!) е безценна (sun)
21/04/ четвъртък / сън : 5 часа
Тренировката:
1. 10 мин въженце :) :) :)
2. 12 мин интервали пътека 40сек/40сек
3. 5 кръга: клек х2 / трицепсови лицеви х 10
Храната:
протеинец, свинско,яйца,сирене,извара, оризовки, броколи, тиквички, краставици
Вчера без да искам направих 17-18 часа фаст, освен това добавям към храната сирене,суджук,сладолед,кашкавал и семки.
Днес няма да фастя. Даже имам идея да тренирам и вечерта след работа, та за всеки случаай мъкна целия багаж с мен,но ще го реша в движение според това как се чувствам. Винаги така става..един ден спя хубаво и на следващия му отпускам края,заспивам късно, ставам рано и става мазеляк. Нот куул.
Тренировката. Още снощи бях решила,че днес ще пробвам да скачам. :) Е...получи се. Без болка,без неприятни усещания. Разбира се, нивото ми е далеч от това,което бях достигнала преди контузията, но с времето ще си възвърна уменията, дори ще ги надмина. Този път обаче умно и без да бързам. Парен-каша духа. : )
Интервалите минаха ужасно добре. На бързата част вдигнах скоростта с 1-1,5 км/ч, а в бавните с 0,5 км/ч. Мисля,че въжето ме загря добре и затова така се получи.
Силовата част трябваше да е 7 кръга, не 5, но на клека се надцених/ не си прецених добре работните кг/ и се наложи да почивам малко по-дълго. И с това ограничено време сутрин ги докарах само до 5 завъртания . Те лицевите ясни, но на клека все пак някакво качване трябва да се направи докато стигна работната тежест , та и то ми отне време...
Живот и здраве, довечера ще потренирам пак. : )
Втората тренировка вчера:
1. 4 кръга: тяга х 2 / раменна преса х 3
2. 4 кръга: клек х 6-8 / шолдър шокър
3. корем, изометрии
4. 5 мин въже и 3 обиколки на игрището /правих компания на Евлоги :D /
Много тежка тяга и много тежка раменна преса. След тях ми се доспа зверски, което при мен е сигурен показател,че съм се вложила стабилно. :) Към храната добавям 1 банан и 2 парчета баница след вечерната трен.
22/04/петък/ сън: 5 часа (envy)
Мислех днес да почивам, но в крайна сметка се раздвижих вкъщи набързо.
5 кръга:
лицеви х15
хип-тръст х30
корем х20
бът-кикс х25 на всяка страна
Храната:
протеинец,свинско, яйца, сирене, извара, тиквички,броколи,краставици, суджук, задушени зеленчуци микс
Днес съм до 2200 на работа, а как ми се спи не е истина..... Спах в метрото, спах в служебния трансфер. Смятам да си взема лънч по някое време и да умра на някой диван. Живот и здраве, събота и неделя съм офф.
23/04/събота/сън: 7 часа
Тренировката:
1. пътека 12мин интервали 40/40, 18мин бавно ходене
2. 3 кръга: тяга х5 / лег х3
3. 4 кръга: ТПК с лост х10 / лег с крака върху лежанката х5
4. горен скрипец 4х8 в СС с ТПК с дъмбели 4х12
5. гребане на долен скрипец 4х8 в СС с лег преса 4х12
6. пулоувър 4х15 в СС с бендоувър 4х20
7. 4 кръга: абдуктор х30 /корем изометрия х20-30/ шолдър шокър
Храната:
протеинец, свинско,пилешко,кашкавал, броколи,тиквички,домат,краставица,маслини,семки
Станах рано,но се мотах много и отидох чак следобед да тренирам. Общо взето цял ден нищо не правих...
Тренировката не мина особено добре. В четвъртък явно много съм се напънала на тягата и раменната преса и не съм възстановила,защото тежестите бяха с доста кила надолу. Но пък като интензитет не се оплаквам.
Снощи изключих алармите с идеята днес да спя...Ами не се получи, телефонно обаждане прекъсна съня ми по никое време.
Станах и овършах апартамента. Добре свършена работа,хубаво изчистих и изпрах. По някое време трябва да пазарувам и да готвя. Моята храна е долу-горе измислена. Само чакам Ево да си даде поръчката. :Д
Тренировка днес- под въпрос.За последните 4 дни съм тренирала всеки ден, единия ден двуразово,единия-вкъщи,но все си е натоварване. Та...ще преценя в движение.
Малко ме е срам,но /с подкрепата на Рони :) /си качвам една снимка,защото на този етап съм доволна от това,което съм.
Цел- прогрес към още по-балансирана физика. :)
Мнението беше редактирано от Juls на 24.04.16 13:22.
24.04.16
13:25
Красивото трябва да се подкрепя!!! :)
казано от Вероника Налбатска на 24.04.16, 13:25:
Красивото трябва да се подкрепя!!! :)
Още веднъж мноооооооооооого благодаря! (inlove)
24.04.16
13:36
Тая Вероника май всички ще я заобичаме така като гледам :D