Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работимАз формата ще го гледам , въпреки всичко . Заради Карина. Тя ме заинтригува. С риск да се повторя, но има чар,излъчване и искам да я виждам. :)
От мъжкото присъствие, най- много ми допада оперният певец. :D
Храната за днес :
* 18 часа фаст
* пил. от бут, хляб, печени тиквички, овес с протеин
* семки
* пил. от бут, хляб, овчарска салата, овес с протеин
* още семки евентуално, нали трябва да наваксам за вчера... (wasntme)
И днес няма вафли. :D
И овесът е без мляко, баси... Свърши и забравих да купя. (dull)
Чудех се дали да правя втора тренировка, обаче се отказах. Покрай къртенето в училището, залата е много прашна и като се изпотя, по кожата ми полепват прах и всякакви други мизерии, в резултат на което се обривам. Реших за днес да си спестя второ замърсяване на лицето и вместо това си останах вкъщи да си правя домашни козметични процедури. (makeup) Та... както обича да се изказва ЕГ в тези случаи, маскирала съм се като индианец. :D
Преди да си легна ще взема още един студен душ, че инак утре ще съм парализирана...
28/08/неделя/ сън: 6,5 часа
Тренировката:
* 20мин въже
* клек 4х6
* клек 6х12 в СС с лицеви на един крак 6х8
* обръщане /от вис/ и тласкане 6х5
* още 4х8 лицеви и малко корем
Храната:
* кюфте, свинско каре, тиквички, вафла
* кюфте, свинско каре, хляб, горчица, овчарска салата, вафла, семки
* палачинка със сирене и кашкавал
Сутринта - Била, Кауфланд, солариум, домакинстване.
Мързелива тренировка. Лаф-моабет с Бойко... :D
Снимахме последната серия на обръщането. Само няма да се смеете много! :D Всъщност се опитахме да снимаме и предната, но паметта ми беше недостатъчна и нищо не се беше записало. :Д. После с Бойко обсъдихме пропуските в техниката,понеже и двамата сме много компетентни в щангистките движения, налЕ.. :D
Последва разходка до пазара, мъкнене на 12 кила зеленчуци :D до вкъщи, после голямото готвене и накрая голямото ядене.
ЕГ звънна,че ще си дойде тая вечер и направих 2 кила пържоли ,тава картофи и 20 кюфтета. И накрая ми заяви,че не му се ядяло месо. Искал палачинки. (nrespect)
29.08.16
01:29
казано от Juls на 29.08.16, 00:26:
ЕГ звънна,че ще си дойде тая вечер и направих 2 кила пържоли ,тава картофи и 20 кюфтета. И накрая ми заяви,че не му се ядяло месо. Искал палачинки. (nrespect)
Аз ще хапна пържоли и картофи, да не станат зян, нали......и кифтенце, 1-2-3-5…. :D
казано от Херцог Трън на 29.08.16, 01:29:
Аз ще хапна пържоли и картофи, да не станат зян, нали......и кифтенце, 1-2-3-5…. :D
По този повод да си допиша още две кюфтета, малко картофи, още една палачинка и 4 праскови. Свинска история.
29.08.16
09:37
казано от Juls на 29.08.16, 09:02:
казано от Херцог Трън на 29.08.16, 01:29:
По този повод да си допиша още две кюфтета, малко картофи, още една палачинка и 4 праскови. Свинска история.
Да ми донесеш днеска от останалото, от 13:30 съм (nfun)
...
Ще си позволя малко коментари и съвети.
- Леко ти е, не усещаш движението.
- Използваш приоритетно бедрата, а основната сила винаги идва от таза.
- Дай таза назад, приспускайки лоста по бедрата, а бедрата сами ще се свият колкото трябва. След това рязко стегни глутеусите, като за експлозивна тяга и “скочи” със щангата право нагоре.
- Последователността на активиране - таз, бедра, прасци, трапец. Чак след това пропадаш надолу и ръцете те издърпват под щангата по най-късия път. “Излъжи” я да мине по-малко разстояние, не да я дърпаш догоре с ръцете.
- Две спомагателни упражнения:
1. Пропадане в клек - прилича на скок, но всъщност е отлепяне на ходилата от земята, разтваряне встрани около педя и приземяване в дълбок клек. Приземявай се на различна височина, имитирайки обръщане с подклек и с пълен клек.
2. Бързи лакти - представи си, че искаш да удариш супер бързо и експлозивно нещо на нивото на рамената само с лактите, като началната позиция е ръце висящи свободно до тялото. Ето това трябва да ти бъде движението на ръцете.
Ще ти се получи.
Мнението беше редактирано от Vic на 29.08.16 10:24.
Вик, аз тайничко са надявах да се включиш. :)
Благодаря за съветите.
Гледала съм tutorials, разделяла съм движението на отделни моменти и съм пробвала да ги зауча.
Тегаво е сам да се опитваш да научиш такова многокомпонентно упражнение.
Уговорила съм се с Димо да направим няколко тренировки и да ми помогне за щангистките движения. Това ще стане по-нататък,защото сега се готви за сцена и му е достатъчно натоварена програмата.
Едва ли е толкова трудно,просто си трябва човек,който да е до теб и да те коригира на момента.
Дотогава ще си цъкам 30ки, колкото и да са ми леки, едва ли е удачно да качвам тежестта при липса на техничност.
казано от Juls на 29.08.16, 10:40:
Вик, аз тайничко са надявах да се включиш. :)
Благодаря за съветите.
Гледала съм tutorials, разделяла съм движението на отделни моменти и съм пробвала да ги зауча.
Тегаво е сам да се опитваш да научиш такова многокомпонентно упражнение.Уговорила съм се с Димо да направим няколко тренировки и да ми помогне за щангистките движения. Това ще стане по-нататък,защото сега се готви за сцена и му е достатъчно натоварена програмата.
Едва ли е толкова трудно,просто си трябва човек,който да е до теб и да те коригира на момента.
Дотогава ще си цъкам 30ки, колкото и да са ми леки, едва ли е удачно да качвам тежестта при липса на техничност.
Като знаеш, че в последно време почти не ровя във форума, направо ми пиши :)
Тегаво, колко да е тегаво? Учат се нещата, дори и сам. Просто е по-лесно ако те гледа треньор. Имаш добра силова основа, ще се получи, сигурен съм.
А щангата спокойно можеш да й качиш килата, че тези 30 за теб са си серийки за бицепс ;)
И аз мисля, че трябва да качиш кг, за да махнеш бицепса от картинката.
В момента си вдигаш щангата на ръце, а тези движенияот кръста надолу се случват ...само защото ...трябва да са там при обръщане..
Когато ти натежи, тялото само ‘изолира’ слабото звено, т.е. ръцете.
И, както ти пише и Вик, опитай като приспускаш щангата да се надупиш леко, т.е. движението да е все едно се сгъваш за тяга/ добро утро , а не за клек. И оттам прибираш таза напред, леко чукваш лоста с бедра/ сгъвка на таза, като в същото време отскачаш нагоре и придърпваш лоста с трапец нагоре
Ей, как го написах...точно както най-много мразя да ми казват (ще кажеш, че в части от секундата мога да следя за всичко това)...Ясно че не можеш да осмислиш толкова неща по време на самото движение, но мисли за дърпане/ отскачане нагоре като цяло
Също така ми прави впечатление, че хората научават много по -инстинктивно обръщане от вис с подклек. Държиш си щангата, подкачаш и пропадаш в преден клек. Ръцете сами се наместват, където и когато трябва.
Мнението беше редактирано от Limka на 29.08.16 15:38.
29/08/понеделник/сън: 7 часа
Днес едва ли ще тренирам. От сутринта ми е напрегнато,без причина. Усещам главата си тежка и редувам студени и горещи вълни, светлината ме дразни...точно както при магнитна буря,обаче за този месец мисля,че свършиха...
Както и да е... просто днес не съм ОК .
Известно време няма да си описвам храната. То се вижда,че долу-горе е една и съща. Месо,зеленчуци,овес,протеин и хляб-основно. От време на време-риба,яйца,извара,вафли,плодове. И семки.
30/08/вторник
Без тренировка.
Голямото спане- почти 14 часа сън.
Are utre da potreniram…a? :@
И днес тренировката е под въпрос...
Обладало ме е странно чувство на умора и почти непредолимо постоянно желание за сън.
Нямам представа как ще изкарам работния ден, камо ли да събера сили да тренирам довечера.
Ако не закипя от енергия, изобщо няма да се изнасилвам, ами се прибирам да мачкам възглавницата.
И с яденето сме в деликатни отношения.
Хем съм гладна, хем не знам какво ми се яде.
Цял ден се чудих дали да тренирам. В крайна сметка отидох и съжалих. Пълна зала, малко място.
Кляках няколко серии,нищо тежко. Нито настроение,нито сила да се напиням.Редувах се на щангата с колега...
После няколко серии гребанд и тпк. С големи почивки.
Накрая се позанимах с обръщането. Малко на лек лост, малко с елейкото и качих на 40 и работих на тях за 10-12 единици, като ми се струва,че ми бяха неочаквано леки. Може би съм нацелила част от техниката. Прекалено много хора имаше и не съм щракала.
Сега ще повися над печката и да минава вече тоя тъп ден...
Нещо за обръщането(тласкането),че днес и аз с това се занимавах...Има интересни неща,от 2рата минута нататък.
https://www.youtube.com/watch?v=jAlHkUGgMl8
А Рашидов има доста обяснителни клипове...и титли световни.
https://www.youtube.com/watch?v=fkM9VDlX2XM
казано от nervak на 31.08.16, 22:49:
Нещо за обръщането(тласкането),че днес и аз с това се занимавах...Има интересни неща,от 2рата минута нататък.
https://www.youtube.com/watch?v=jAlHkUGgMl8oА Рашидов има доста обяснителни клипове...и титли световни.
https://www.youtube.com/watch?v=fkM9VDlX2XM
Благодаря, ще ги прегледам при първа възможност. :)
01/09/четвъртък/сън: 6 часа
1ви ден МЦ
Сутринта:
* 20мин въже
* 20мин пътека / интервали, наклон/
Вечерта:
* тяга 2х3х140
* военна преса от стоеж 3х12х30
* шолдър шокър х 5
* малко бицепс и корем
* 5 обиколки на двора, бързичко беше
Дойде ми днес. Странно, нямах особен апетит.
Съсипах се от работа в офиса.
Искам само да хапна и да легна.
Добро утро: )
Бях споменала,че от мизерията в залата ми излезе обрив по лицето и деколтето .
Искам да споделя как се справих с него. Може да бъде от полза на някой.
Вечерната Процедура е следната:
1. Измиване на лицето и деколтето с хладка вода.
2. Обтриване с кубче лед.
3. Обтриване с памуче, напоено с ябълков оцет.
4. Като изветря оцетът, лицето и деколтето се намазват с тънък слой цинков крем и така се спи.
Сутрешната:
Същата като вечерната,без цинковия крем.
Ефект /и то какъв/ имаше още след първата нощ.
02/09/петък/сън: 5часа
Ден 2 МЦ
Сутринта:
* 5 кръга: тичане х200м / лицеви х10
* 10мин въже
* 20мин пътека наклон
Вечерта:
* военна преса от стоеж 3х4х35 , 3х6х30
* тесен лег с кратка пауза 3х5х40
* лег 2х5х50, 1х 55, 60, 65
* трицепс на скрипец и френско в СС
Тягата онзи ден беше с трибойски лост, който е сравнително нов и ми разказа играта на мазолите и като цяло на дланите. Пресата и лежанките бяха кошмарни, не мога да стисна хубаво лоста. Мазах няколко пъти с арника...
Абе изобщо тая вечерната тренировка беше наникъде. Нещо не бях на кеф. Лежанка не бях правила отдавна и се изненадах неприятно колко ми беше дървено и как не можах да си намеря точната позиция на нито една,ама нито една серия.
ЕГ продължава упорито да се опитва да ме убеди да се пусна в Сърбия...
Мнението беше редактирано от Juls на 03.09.16 08:17.
03/09/събота/сън: 5 часа
Няма да тренирам днес, че ми куца спането тези дни и вече съм като призрак в суратя.
Скапвам се в офиса, довършвам се в залата и накрая кукувам до 2-3 през нощта...(dull)
Ще пазарувам след работа и се прибирам да почивам. Ще се опитам да си легна навреме.
Утре, живот и здраве, тренировка ще има.
04/09/неделя/сън:5 часа
* 45 мин пътека наклон
* мръсен ден
05/09/понеделник/сън: 9 часа
Тренировка:
* 55мин пътека/ наклон,интервали,бързоход/
* клек 5х8 в СС с лицеви 5х10
* суинг до вертикала 20,15,15,15
Тази нощ най-накрая спах, но явно не ми стигна, щото станах крива, нямах желание да тренирам или за каквото и да е. И времето е задушно...бляк
Напоследък работя много и главата ми ще гръмне. На всичко отгоре днес съм късната смяна и ще се прибера по никое време...
Тренирам щото трябва и щото ми е навик, не защото изгарям от желание.
Надявам се този период да премине по-скоро.
06/09/вторник/ сън: 7часа
Уж спах, но не особено добре. Продължавам да се напрягам на работа, особено от това,че нищо не се случва!
Станах рано,но не отидох да тренирам. Нося си багажа, но и довечера едва ли ще отида.
Нямам желание и енергия.
Супер тъпото настроение.
Кантарът показа,че за една седмица съм качила три кила,което е невъзможно. Аз не виждам къде съм ги сложила изобщо тези кила...
Водна задръжка покрай МЦ този месец почти нямах, не съм чийтвала повече от обичайното,дори напротив.
Или кантарът не е в ред, или не знам какво.
Абе баси шибаните дни напоследък...
Мислиш отрицателно и не си щастлива.
Промени това, което НЕ те прави щастлива.
казано от Блажка на 06.09.16, 11:00:
Чакам развитие в офиса, което може да ме засегне пряко. Изнервя ме това,че ни/ме държат в неведение и бавят нещата. Това са нормални грижи на порастнал човек.
Временно явление,което няма особена връзка с личното ми щастие.
казано от Juls на 06.09.16, 11:14:
казано от Блажка на 06.09.16, 11:00:
Чакам развитие в офиса, което може да ме засегне пряко. Изнервя ме това,че ни/ме държат в неведение и бавят нещата. Това са нормални грижи на порастнал човек.
Временно явление,което няма особена връзка с личното ми щастие.
Никой не говори за личния ти живот.
Аз нямам личен живот и съм бая щастлива, даже се стресирам понякога от това, че някой може да си остави четката за зъби у нас ( уж случайно)
Мен ме правеше нещастна предната ми работа, после тренировките и други неща, всеки е минал през такива моменти. Заобикалящата среда не жали никога, но ти явно знаеш откъде идва проблема. Преди 2 години отворих jobs.bg, препоръчвам.
Аз джобса съм го отворила, но какво ще се случва зависи от това какво ще се случи в сегашната ми работа. Докато не се изяснят нещата тук, не мога да тръгна с рогата напред в друга посока.
Аз не искам да правя компромис с личното си професионално удовлетворение, но на този етап не мога да поемам излишни рискове, защото не издържам само собствения си гъз. По тази причина нещата ще се случват малко по-бавно и малко по-предпазливо.
В крайна сметка превъзмогнах тъпото настроение и отидох да тренирам.
* 20 мин въже
* клек 5х5 в СС лицеви 5х10
* 20 мин пътека /интервали и наклон/
Скромно и на инат, но тренирах. И след лоша жътва трябва да се сее.
07/09/сряда/сън: 4 часа
Тренировката:
* 20мин пътека наклон /10мин с +10кг/
* клек 5х6 в СС с военна преса 5х8
* тпк 5х8 в СС с гребане с щанга 5х6
* лег-преса на пети 5х12 в СС с гребане с дъмбел 5х8
* шолдър шокър х3, малко корем
Тоя кантар нещо не е в ред. Днес ме показа не с 3 ,ами с 5 кила отгоре. Много забавно.
Яко бълк.
(nbeep)
казано от Juls на 07.09.16, 10:50:
07/09/сряда/сън: 4 часа
Тренировката:
Тоя кантар нещо не е в ред. Днес ме показа не с 3 ,ами с 5 кила отгоре. Много забавно.
Яко бълк.
(nbeep)
И аз откакто се прибрах от почивка все съм с 3 кг отгоре, а всъщнпст изглеждам по-добре. В бедрата особено.
Странно , но факт :D Колкото и да не ми се иска.
Хич да не ти пука (F)
Мда, ама аз не съм ги качила тези кила. Не може да кача 3 или 5 кила и дънките,които са ми АБСОЛюТНО ТОчНИ по размер,да ми хлопат.
Проблемът е в кантара, не в моя телевизор. Както е тръгнало, утре ще ме покаже 70 :D ...
07.09.16
11:57
Аз знам, че тайно искаш да ми влезеш в категорията и да ме биеш на лежанка, не се крий :D
казано от Херцог Трън на 07.09.16, 11:57:
Аз знам, че тайно искаш да ми влезеш в категорията и да ме биеш на лежанка, не се крий :D
По един в семейството 120+ е достатъчен. :D
07.09.16
21:30
С тоя поглед, дето си вкарала, напрао ми иде да ти сготвя и да ти донеса. Poor thing :D
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 07.09.16 21:33.
И какво?
Като сте гладни искате ББ ли?Само към ешафода бих сложил дреха с този ...
Уж мислещи ,млади хора...
Мнението беше редактирано от nervak на 07.09.16 23:30.
Това ми е пижамката :D ииии материята на тениската е уникална, една такава мекичка и държи хладно... все едно си облякъл облаче...(nlove2)
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече