Болки в дясното рамо

19.11.14
15:55

Здравейте приятели. Искам да ви споделя нещо и преди пусках такава тема за същото ми рамо, но сега развръзката. :Д Та значи аз съм 15 години и не съм много висок 165 някъде. Болката ми е в дясното рамо аз тренирам на лостове и имам доста солиден опит :Д ходих на ортопед той ми каза че е разтегнато и да почивам не ми е казвал никакви мехлеми и тем подобни. Почивах доста време и нищо. Реших да отида на физиотерапия отидох минах един курс физиотерапия починах една седмица и минах още един и лекарят ми каза да почивам поне 30 дена. Вече минаха поне 20 и още си ме боли с една тъпа болка в дълбочина. Ходих и на ренгенова снимка там нищо не излезе всичко е ОК. Тренирам и бокс. Когато си обърна лявата ръка все едно да си почеша гърба не ме боли, но дясната докато я обръщам осещам за миг нещо като режеща болка. Иначе ръката мога да си я движа свободно не е скована. Физеотерапевта каза че е възпалено сухожилие и че ще се оправи ама аз взех да губя вяра :Д. Говорих и с учителя ми по физическо и той ми обясни че може и да е имало скъсване на мускула и да е зарастнал неправилно и от това да ми идва болката незнам какво да правя ПОМАГАЙТЕ МОЛЯВИ. И ако знаете някакви билкови мехлеми като див кестен и такива може да ми препоръчате какво да правя в нас за по бързото му лечение. БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО. :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1