Без мазнини въпреки храненето

20.11.14
20:12

Здравейте, интересно ми е да разбера на какво се дължи това. Всички хора около мен се оплакват от бързото качване на мазнини, как дори, ако ядат малко junk food, веднага се усещало... При моя случай, аз не съм ограничил никакви храни. Ям с голямо разнообразие. Всяка храна, богата на калории ми е добре дошла. Единственото нещо, което смятам, че вреди от junk food-a е самото съхранение на тази храна. Въпреки всичко, процентите ми на мазнини са много ниски. Ясно се виждат и вените по ръцете. Интересно ми е на какво се дължи това? Как е възможно това тяло да не изгражда никакви мазнини и да кача маса бавно, но чисто?

20.11.14
21:13

Мазнини не се трупат от малко хапване на junk food, а ако имаш постоянен излишък на калории, т.е., редовно надскачаш калорийния си баланс.
Така че, тия хора, дето качвали от малко, просто се самозаблуждават, че ядат малко. Ти също си така, само че обратна посока. Може да не си ограничил вида на храните, а количествата как са? Знаеш ли колко калории ядеш дневно и от колко имаш нужда за поддържане на теглото?

Мнението беше редактирано от Петко К на 20.11.14 21:13.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1