Има ли начин ? MMA без ОФП + Фитнес = ММ

Реших да не правя ОФП а вместо това да ходя на фитнес с цел да покача малко килограми(имам бърз метаболизъм)
въпросите ми са :
1.Преди тренировката по ММА или след нея да ходя на фитнес и колко време трябва да има между двете тренировки ?
2.Какви хранителни добавки да взема ( без бустери и подобни ,които ще ме напомпат излишно)?
3.Без ОФП тренировките се превръщат в доста продължително кардио , наложително ли е да намаля тренировъчните дни от 5 на 3 ?
П.С на 17г. съм.

Кила се качват и без фитнес. А фитнес съчетан с бойни спортове е малко несъвместим, при положение, че гониш своите цели в ММА, ако имаш такива разбира се...

26.11.14
10:24

1. Толкова, колкото ти е необходимо... няма точна формула.
2. БЦАА, рибено масло, витамини /евентуално/.
3. Чак наложително не е...

26.11.14
17:47

казано от Петър Венелинов на 25.11.14, 22:39:

Реших да не правя ОФП а вместо това да ходя на фитнес с цел да покача малко килограми(имам бърз метаболизъм)
въпросите ми са :
1.Преди тренировката по ММА или след нея да ходя на фитнес и колко време трябва да има между двете тренировки ?
2.Какви хранителни добавки да взема ( без бустери и подобни ,които ще ме напомпат излишно)?
3.Без ОФП тренировките се превръщат в доста продължително кардио , наложително ли е да намаля тренировъчните дни от 5 на 3 ?
П.С на 17г. съм.

Фитнес не е удачно и преди и след ММА тренировка , аз тренирам от скоро мма и след тренировката не мога и да си помисля да правя друго.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1