Дневникът на една НАЧИНАЕЩА :)

Темата е заключена.

Здравейте на висчки:)
Престраших се да вляза във фитнес залата...а сега не мога да изляза:) Винаги съм си мислила че е супер скучно занимание, ходиш от уред на уред, кога тренираш кога само си лафиш..иначе си на фитнес нали?!!? Винаги съм спорувала,с малки паузи (бременост, кърмене;) ...На времето се занимавах с модерен балет,което възпита у мен желание винаги да изглеждам добре...миналата година бчх фен на Тае-Бо..супер е...но часовете не ме устройват вече,аз обичам да тренирам сутрин, и после деня ми е да е супер! Този сайте е супер, ровя се от седмици и изчетох почти всичко...допадна ми Сплит програмата за отслабващи дами и действам по нея. От един месец ходя на фитнес,като в началото само тичах...ама тичах ли тичах...по 40 мин. яко спринт..а не трябвало така :)) Храня се здравословно, изчислих че за да съм в калориен дефицит имам нужда от 1500 кал. на ден, и не ги превишавам. Имам на тел си MyFitnessPal който ми помага много! Целта ми е да махна 2-3кг. и да се стегна, с проблемни зони крака и дупе (раждането си казва думата:)
тежа 55кг.
висока съм 168см
26,5% телесни мазнини...красота хаххаха:)))

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1