Съвет за тест.бустер или растежен хормон

29.11.14
15:44

Здравейте.Казвам се Любомир и съм на 23г.Занимавам се от 3 години с фитнес по сериозно от 1 и съм изключително отдаден откъм хранене,тренирне,сън,добавки и всичко каквото може да се измисли.Целта ми или по скоро може би мечта е да се състезавам (бодибилдинг) но не ми се прибягва към стероиди.Търся си си добавчица която може да ме вдигне 1 ниво нагоре(предполагам че някой бустер на тестостерона и растежния хормон).Ако някой има опит нека сподели или да ми предложи нещо(наясно съм със ZMA И DAA).В момента все още съм в процес на чистене кто съм 100кг а бях 110.Благодаря предварително.

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

Състезаване в бодибилдинг без стероиди няма. Или поне печелене на такова състезание. Независимо от федерацията.

Тест буустерите не са добра идея. Не са ефективни, а може да имат странични ефекти.

На хормона на растежа не можеш да влияеш, а и да можеше, без силно андрогенни стероиди и/или инсулин, анаболен ефект от него няма да видиш (виж тук и тук).

Те хората сега качват, ти за къде се чистиш :D

05.12.14
12:05

Нещо добро и доказано :  Tri Complex tribulus + Testojack 100 + Testamax :)
С тези три продукта,реално си набавяш работещи дози мака,трибулус,зма,лонгджак,д-аа и дори имаш включен AI

Мнението беше редактирано от Just DoIt на 05.12.14 12:06.

Стака на Just Dolt ми хареса много, като комбинация. Определено трябва да се пробва :)

16.12.14
19:25

казано от Александър Константинов на 13.12.14, 14:59:

Стака на Just Dolt ми хареса много, като комбинация. Определено трябва да се пробва :)

На 30 ден от този стак,направо не ми се вярва,колко добре се развиват нещата.

17.12.14
13:26

Честно казано стака не е нищо особено... Трибулус не ти трябва,тъй като има 234523423 изследвания,които показват,че само качва либидото и нищо повече свързано с тестостерона. Testojack 100 става до някъде, но не виждам какви видими резултати може да даде. Аз лично продукт на Pure не бих си купил...Този стига за 21 дена,което го прави крайно неизгоден,а и АИто вътре е доста посредствено. Има далеч по-добри продукти: Animal Stak + DAA,AD-3 + D-pol , Testogen xr,TX-3,Test powder,Free Test и много други.

18.12.14
23:35

+1 за Testogen xr и Test powder

30.12.14
11:57

Lecheek T-X3 + AD-3 PCT е много работеща комбинация за увеличаване на нивата на тестостерона, тъй като намалява кортизола, увеличава нивата на ХР,  увеличава свободния тестостерон и намалява естрогена.

08.01.15
12:02

казано от Pavel Petrov на 30.12.14, 11:57:

Lecheek T-X3 + AD-3 PCT е много работеща комбинация за увеличаване на нивата на тестостерона, тъй като намалява кортизола, увеличава нивата на ХР,  увеличава свободния тестостерон и намалява естрогена.

Как така ще комбинираш два продукта,които почти напълно се припокриват като съставки ??? Продуктите не са лоши,но комбинацията им е безмислена !

08.01.15
13:08

Да ,пълна простотия е да пиеш 2та продукта едновременно ! 125мг Аримистан на ден е доста и ще изсуши много ставите !

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1