Kajete mi preparat za svaliane koito ste polzvali i deistva

Темата е заключена.

12.05.04
00:40

Kajete mi preparat za svliane na kilogrami koito ste polzvali i naistina deistva i da ne e mnogo skap razbira se !

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 15.04.11 17:36.

12.05.04
11:42

Aко тьрсиш качество,опитай да намериш Кьтинг голд или Супер фет бьрнер,мисля че е на Американ масьл.Ако нямаш проблеми с крьвно или нещо друго можеш да си вземеш Термостак.Ако искаш нещо по-ефтино си вземи Липозан на Нутрим,но за него не мога да ти кажа нищо :wink:

FL

12.05.04
12:06

Липозанa sam go polzval,ia efekt(stiga da ima6 zdrav stomah).3po2(predi qdene i trenirovka,min 2 meseca),sa4etani s dobar hranitelen rejim i dostata4no kardio 6te vidi6 osezaem efekt :wink:

27.06.04
01:34

Az lik4no i w momenta sam na dieta piq   BURNERS na universal 2 kum 11:00 i 4 predi trenirowka s malko dieta i nqkoi druga kardio trenirowka (moje i s 6tangata) wyr6i 4uddesa
dietata e nisko vuglehidrani hrani i bez slo i zahar

DO

27.06.04
10:44

аз съм пил л-карнитин на нутрим 60 капсули 19,75лв. и сам доволен за около 15 дена свалих 3-4 кила,но все пак бях на нисковъглехудратна диета и правех кардио от време на време (3 пъти на седмица).сега смятам пак да си взема обаче и липозан тоя пат дано да има добър ефект!
УСПЕХ!!!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1