Правилно ли отслабвам в момента?

30.11.14
20:18

Така.. като всеки заблуден тийн преди известно време реших, че ми е голямо коремчето и си казах, че ако 3-4 дена си огранича храненето ще го махна.Но не спрях до там, продължих да не ям и започнаха и проблемите, разбира се. Припадах в даскало, все бях с ниско кръвно, виеше ми се свят и накрая нашите разбраха, че правя нещо нередно. После почнаха едни болници и изследвания.Оказа се, че съм си много навредила за жалост. Уплаших се и започнах да ям от всичко по много. Разбира се качих кила, но не ми пречеше, защото искам да съм здрава. Сега целта ми е да ги махна тези килца и да се постегна, но определено не искам някакви големи ограниченията на храната.  Аз съм 157см и тежа 51кг. Гледам да спазвам здравословен начин на живот. Ям много плодове, салати, много месо, ориз,яйца,риба, бобове, лещи и всякакви други, но от време на време си похапвам малко сладичко, защото не мога без него (wasntme). Тичам и правя упражнения, но вече мина 1 месец и горница, а съм свалила само 2 кила.Резултати не се забелязват. Да продължавам ли в същия дух или бъркам някъде. Ще се радвам да чуя вашите съвети:)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1