01.12.14
15:20
Здравейте на всички! Момче съм, в тиинейджърска възраст. Винаги съм си бил “леко намръщен” и не с много голямо настроение и т.н, но напоследък постоянно съм намръщен, нямам никакво настроение, също така и имам чуството, че имам липса на тонус и енергия като цяло.. Не мисля, че е от недоспиване, защото винаги си лягам преди 11 часа.. В момента не спортувам, но не мисля, че това ще ми реши проблема тъй като преди съм спортувал и пак съм си бил такъв.. На какво се дължи всичко това? Постоянно съм саднат все едно.. Четох нещо за жен-шен и horny goat weed. Струва ли си да пробвам с тях или са пари на вятъра това?
Темата беше редактирана от BB team на 11.12.14 15:24.
01.12.14
15:25
Пробвал ли си с “чоколо-моколо”?
01.12.14
15:39
Не, нямах това в предвид. :) Мисълта ми беше дали нямаш нещо за еб@не наоколо...?
В момента не брат :D. Нямам си приятелка..
Мнението беше редактирано от BB team на 01.12.14 15:49.
01.12.14
16:56
чоколо-моколо с някоя много гадна и после я заритай :D
Тъпото е, че съм в даскало пълно с кочове :(:D. Направо.. Момичетата са изключителна рядкост и почти всички си имат приятели.. Умряла работа :x:D.
За да не пускам нова тема искам да попитам нещо тук. Според вас на какво може да се дължи болка в слабините след еякулация? От над 1 година почти всеки път след като съм знаете какво като ходя прав ме болят тестисите от долната част а не от ляво или от дясно.. Ходих по лекари всичките ми казаха че съм наред и ми няма нищо, но е супер неприятно. Ако след това поседя за 10-20 минути дори не се усеща но ако ми се наложи веднага след това да излезна на някъде е много неприятно и продължажа около 20 минути преди да изчезне напълно.. И моляви без подигравки въпросът ми е сериозен!
11.12.14
20:49
Здравей! Първо по темата. Винаги ли изпитваш това, или само когато си в определена поза. Мисля, че “помпата”, която изхвърля спермата е причината. Също мисля, че няма място за притеснения. Пробвай разни “варианти” и наблюдавай...
Не по темата. За модераторите: можем да направим теми, в които могат да влизат само жени или само мъже?!
Ами винаги го изпитвам след мастурбация.. Като ми се наложи както днес например веднага след това да излезна и имам една средна/силна болка в слабините. С самото “изхвърляне” нямам проблеми.. Чувството е отвратително :(. Би ли ми препоръчал при какъв точно специалист да отидя?
Мнението беше редактирано от BB team на 17.12.14 19:39.
17.12.14
19:36
Ами винаги го изпитвам след мастурбация.. Като ми се наложи(както днес например) веднага след това да излезна и имам една средна/силна болка в слабините. С самото “изхвърляне” нямам проблеми.. Чувството е отвратително :(. Би ли ми препоръчал при какъв точно специалист да отидя?
Отиди на уролог, но специалистите се броят на пръсти. Потърси в нета отзиви за някой....
17.12.14
19:41
също дай урина и сперма за изследване. Може да са пясъчинки, малко, но вероятно. При мен бяха те, от бъбреците тръгнаха. Разбрах го чак като гледах един филм и си пуснах изследвания. Иначе, уролога каза, че ще ми отрежат кончетата дето висят топките)))) били се преплели )))))).......лекари
В последните 2 години два пъти съм ходил на уролог поради други причини и два пъти съм преглеждан на ехограф като единят път ме намазаха с гел почти навсякаде, по корема, слабините, малко над тях.. и ми каза, че ми няма нищо. Преглеждането с ехографа беше в началото на тази година, а тези болки ги имам още от преди началото на тази година. Тогава не ме преглеждаха поради тази причина, но предполагам, че, ако е имало нещо видно са щели да забележат. И урина също пусках, когато ходих на тези прегледи, и там всичко беше ОК.. Все пак мисля пак да отидя при трети уролог и този път да обясня за този проблем, защото преди пък имах други проблеми..