01.12.14
20:50
Здравейте! Да разкажа накратко моята история.На 19 години съм. Висок съм 180см. Май месец 07.05.2014 тежах 130кг. благодарение на компютъра и застоялият ми живот, който минаваше в хранене и стоене по цял ден пред компютъра! Един ден се запознах с едно момиче, което много харесах, но външният вид ми беше ... ( малко казано отвратителен - 130кг. сами ще се сетите)! И реших да започна да тренирам (макар и смешно да звучи) за да и се харесам!!! Все пак като съм по слаб и ще изглеждам по добре и се захванахме! Преминах през много препятствия и ето ефекта е на лице! Успях да отслабна и то доста! Много хора ми казваха че съм взимал хапчета и някакви други добавки и малко хора ми вярват че с тичане и много малко храна ефекта е WOW! Имах 2-3 момчета с който тренирах и само те знаят какво съм постигнал и как! 4 месеца тичах всеки божи ден по минимум 30 минути! Ходех прегърбен и нямах самочувствие! След 30 дни фитнес и то дигане на тежести с малки килограми и повече повторения се изправих и започнах да ходя изправен и се сдобих с самочувствие :D ! На 20.11.2014 тежах 80 килограма!!! Днес 01.12.2014 тежа 77.5 килограма!
Ако не вярвате по натам ще кача снимки да се порадваме заедно :D ! В момента ходя на лостове от време на време и правя лицеви опори и тичам когато мога ( започнах работа по 8-9часа съм на крак и не спирам да се движа и не ми остава време за тренировки)!!!
Искам да попитам ако може да ми каже някой как да кача малко мускулна маса, да оформя гърди/гръб. Не разбирам много от фитнес!Как и къде мога да разбера колко протеини,въгрехидрати и калории да приемам за да изчистя остатъка от мазнините и да направя малко мускули!!! Не искам да съм като някой боди билдър а просто искам да се орелефя и да оформя тялото! Благодаря че се запознахте с моята история!!!
01.12.14
21:06
Също така в момента имам проблем с кожата ми! Отпуснала се е след това отслабване за толкова малко време 50кг. Четох че само с времето,упражнения и правилно хранене кожата постепенно ще се събере? Има ли някакви други варианти по бързи или... ? Благодарско