05.12.14
19:22
Имам тези 2 уреда които стават за Suspension Training. Реално имам 4, като ползвам 2та, затова другите 2 продавам. Нови са, не съм ги използвал.
От години съм по фитнесите и съм минал през какви ли не упражнения и системи. Тия TRX тренировки открих първоначално като интересно допълнение към фитнеса за вкъщи, но после така се зарибих, че сега само с това се занимавам - нямам търпение като ми дойде момента за тренировка.
В интернет е пълно с упражнения, които в началото разглеждах и си бях направил доста дълга програма, от която в последствие останаха 9-10 упражнения. Най-голяма полза виждам от лицевите опори, хоризонталните набирания и кофичките, както и от още няколко вариации на тема (има и за крака). Усещането след тренировка е много добро - чувстваш се напомпан и загрят, изобщо супер ефективен уред излезе това!
За разлика от класическия TRX тук има и “Люлка”, тоест средна част, на която могат да се правят и разни други упражнения, които в TRX не могат да станат. Тази Люлка или “седалка” прилича на хамак, в който даже може да легне човек ;)
Към всеки комплект вървят 4 метални карабинери тип “майон” с муфа с резба за да не може да се откачите, докато тренирате. Цялото нещо се монтира към тавана посредством анкерни куки за бетон (също включени в комплекта). Има и въжета за регулиране на височината, които се закрепват към анкерите с още 2 големи карабинера (общо 6).
Въжетата са с дебелина 6 мм, материала (оранжавия) е полиамид, от който правят алпиниски въжета и сбруи, цялата изработка е много качествена. Има общо 6 ръкохватки от мека пореста гума разположени на различна височина.
Аз си монтирах мойте като с перфоратора на един приятел пробих 2 дупки на тавана и законтрих анкерите вътре - стана много добре. За да ги тестваме се качихме 4ма човека едновремено и не е мръднало.
Към комплекта има 16 страници брошура със съвети, характеристика на материалите, показания и противопоказания за използване, както и физиологични ползи за организма от този вид упражнения. Няма включено CD така, че упражнения трябва да си вземете от интернет (както направих аз) или да си измислите сами.
Цена за бройка 140 кинта.
нова, неизползвана, имам 2 бройки
Пътуват с Еконт, Спиди...
За Контакт с мен:
GSM: 0896 644393
e-mail: lutgulajn@yahoo.com