На какво се дължи, според вас това?

Здравейте, малко е неудобно, да говоря за това, но стигне ли до главата, не пита. От няколко дена, имам лека болка в долната част на корема, кръста и тестисите. Понякога, единия ми тестис увисва леко, но на следващия ден се прибира. Първо си мислех, да не е херния, но стомахът ми е гладък, и нямам оттоци, но от друга страна имам някой от симптоми те. Мислил съм и за възпален апендикс, защото пак отговарям, на някой от симптоми те, но не съм на 100% сигурен, точно както и за хернията. Болката е поносима и туптяща, на моменти изчезва, на момент се появява,  какво е според вас? Благодаря ви предварително! :)

08.12.14
00:21

Ако напипваш нещо като топче в тестиса имаш проблем и е нужна консултация със уролог.

Благодаря ти за отговора, не напипвам, но за успокоение, ще отида!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1