Хобит Unleashed: Barbells, Kettlebells & Second Breakfast

Темата е заключена.
Прескочи до:

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

22.02.17
08:24

Еехаааа! Ква си здрава...

Т. Тодорова

22.02.17
08:58

БПН, благодаря, I guess. :D

Здраво мазна се намирам аз. Нямам търпение да спадне дебелкото и да си придобия някогашния компактен и относително строен вид. Иначе добра новина е, че поне на някои места има осезаема разлика. (sun)

22/02/2017 [IFT 31] (24)

Храната:
Ще ям в късния следобед и ще впиша по-късно, но имам подозрения за пържола, салата, нещо дребно алкохолно.. като уискинцИ, примерно и парче торта.

Тренировката я приключих току-що:

Стави + загрявката на Вик с 12 и 10кг, 20х редуващи отпади със ст

Зерчер:
7х30кг  5х30кг  5х30кг  5х30кг
Този път с подложки от втория подход нататък - получиха ми се по-дълбоки и стабилни от предния път.

Раменна преса:
5х25кг  5х25кг  4х25кг  4х25кг

Силово гребане:
10х17.5кг  6х20кг  6х20кг  4х20кг

После загрявката на Вик с 12кг (пак без вертикалните суингове, но с 30 руски)
3х10 клекове на подложки и със задържане долу, с 8кг пудовка
10 минути разтягане

———————————————————————————————-
Очакват ме часове обикаляне за подаръци на майка ми, която днес навършва 60. Малко ме натъжава фактът с трупащите се години, защото започват доста да си личат. :)

Майка ми е най-якото нещо на тоя свят - добра (екстремно добра), весела, забавна, оправна и корава за 50 мъже (поне). Да е здрава още много, много време - светът има нужда от такива човеци. (bow) (inlove)

Толкоз с лирическите отклонения, че се просълзих публично (след пръхтенето с 20кг, хехе).

Допивам кафето, един турбо душ и по задачи.

(sun)

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 22.02.17 09:02.

22.02.17
09:20

казано от Т. Тодорова на 22.02.17, 08:58:

Здраво мазна се намирам аз. Нямам търпение да спадне дебелкото и да си придобия някогашния компактен и относително строен вид. Иначе добра новина е, че поне на някои места има осезаема разлика. (sun)

Аз намирам, че и сега си стройна (wasntme) И това не е в резултат от някаква моя изкривена представа за нещата. (wasntme)

казано от Т. Тодорова на 22.02.17, 08:58:

Майка ми е най-якото нещо на тоя свят - добра (екстремно добра), весела, забавна, оправна и корава за 50 мъже (поне). Да е здрава още много, много време - светът има нужда от такива човеци. (bow) (inlove)

Имам подозрения, че приличаш на нея. :) Да е жива и здрава!

Мнението беше редактирано от Елена на 22.02.17 09:21.

22.02.17
09:35

казано от Елена на 22.02.17, 09:20:

Имам подозрения, че приличаш на нея. :) Да е жива и здрава!

Има шанс и да е подобрена версия! :* И от мен - да ти е жива и здрава и все така силна не за 50, а за 100 мъже! (F)

Ура за супер мамите!

Мнението беше редактирано от RogueOne на 22.02.17 09:36.

Т. Тодорова

22.02.17
17:03

Благодаря ви, мили девойки (и на тези, които са ви подкрепили) :*

И да, ура за супермамите и свестните родители като цяло. (bow)

Още веднъж, за по-сигурно: :*

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 22.02.17 17:10.

23.02.17
08:00

Отивам си аз на работа, бръмча из града и кво да видя - билборд на Жалакси. ЩелИ да правят Пулс парти. В същото време в хороскопът ми казват, че личното ми обаяние расте (дано не го усетя в обиколки как расте!). Та... Мисля, че с Габи тря’а да ме заведете. :D

Т. Тодорова

23.02.17
08:20

Хаха, и аз видях вчера офертата за тва парти - цялата зала е в брошури. Потрес.

Мисля, че в Галакси и в друг живот не бих стъпила :D, но може да потренираме тройно някой ден. :)

Т. Тодорова

24.02.17
00:15

Каквото казах, такова консумирах вчера - пържола, салта, торта, уиски и преди всичко споменато - малко сушен кокос и няколко ядки.

23/02/2017 [IFT 32] (25)

Храната:
17:00 Печен пилешки дроб, няколко печени мини картофчета и минавайки през нашите - 30г филе “Елена” и малко парче от плодовата пита на “Неделя”

Вечерта: час и половина телефон с Ленчето, две бири и три цигари

Тренировката

Стави + загрявката на Вик с 14 и 10кг, 30 клека със СТ

Тяга:
6 пъти 3х60кг, 0х80кг и 0х70кг - ич не можах да ги отлепя тоя път

Лег:
5х30кг 5х30кг 4х30кг с помощ от Габи на последното и 5х30кг със значително по-голяма лекота, щото шматката (аз) се сети да си оправи хвата - разликата беше огромна

Горен скрипец с подхват:
5х47кг 5х47кг 0.5х57кг(хехе) 5х47кг и 5х47кг с псувня :D

После загрявката на Вик с 12кг (без нападите, два пъти я повторих)
Няколко минути разтягане

Предцикълно-изморително. Нещо сецнах кръста - до преди малко мислих, че може да е било на тягата, но сега се сещам, че може да е било и по време финалните упражнения. Ша мине, ама е кофти откъм функционалност. :)

Излязох в 11 и се прибрах в 17:00 - доста обикаляне навън, с тежичка раница на гърбината. Толкоз топло стана изведнъж, че чак сянка търсих. (whew)

Много бях гладна и се начумерих по едно време, но спусъка дръпнаха инструкторите в залата, които направо се гавриха първо с едно, после с друго момиче. И двете бяха ултра тежки, пълни по американски модел, а олигофрените ги караха да правят неща, дето... абе, абсолютно престъпление, сериозно. Иска ми се да можех да снимам и да ви покажа. Втори път бързам да се махна от там, за да не гледам такива неща и не знам дали няма да избухна някой ден. (tmi) Ама коя съм аз, че да се меся, особено когато формата ми не вдъхва доверие. :)
Споглеждаме се с Габриела нон-стоп, ма кво от т’ва.

После имаше тъпи майки, пресичащи на червено с количките, разни други дразнители и за капак, като комплимент към разнебитения ми кръст, Лара направи мега беля и... яде бой. Не, че я трогна. И е наказана да си смърди на терасата. Тъпо ми е, но ми омръзна от нейните номера.
———————————————————————————————-
Обострят ми се всички сетива по това време на месеца и ако през останалото време си свиркам и не отразявам разни работи, сега всичко ми се набива в очите, ушите и носа. И ме дразни. :D

Утре ще е тежък откъм работа ден, но ще гледам да постегна настроението, че не може заради едното мц да късам по една седмица в месеца, за да се мръщя... Нъл тъй? :)

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 24.02.17 00:21.

Т. Тодорова

24.02.17
14:46

24/02/2017 [IFT 33] (26)

Събудихме се рано и се ободриме с руски частушки. Опасен хумор се лее на тоя език, баси хората. :D На пълни глупости се заливам от смях. :D

Храната:
- бая кафета
- принцеса с кайма и кашкавал - с всички мазнотии отгоре
- половин малка Кола

Ииии... ще си ям квото ми се яде днес. Имам печена скумрия, квасен хляб с ядки и моркови, кашкавал.

То като цяло си ям каквото си искам. Едно от типчетата в залата миналия ден ме пита колко кила съм свалила, щот виждал разлика от първата ни среща. Значи всичко е ок и ми се получава и без излишен тормоз. Като се закучат нещата, тогава ще мисля за допълнително орязване.

Тъпчеше ми се и шоколад, но се въздържам абсолютно безпроблемно при мисълта за последствията. Отщява ми се лека-полека от такива неща. Не и от хляб обаче.

Движение:
На крак от 7 до момента - къде щъкане, къде статична, в крайна сметка навъртях към 10км.
———————————————
Настроение си имам, кръст не ме боли, но май някакъв вирус се опитва да ми лази по нервите и съм смазана - причернява ми, прилошава ми, очите ми горят. Ша го трепа. :D

Заспивам следобедно. :*

24.02.17
15:03

Не знам що все си мислиш, че ядеш много. (dull) Аз като ти чета дневника имам чувството, че само на зелении караш и тук-там някое парченце сирене. :D А, да, и нутрибубите :D
Е, не Хапсолютно винаги, де, ама като цяло... :)

казано от Т. Тодорова на 24.02.17, 14:46:

То като цяло си ям каквото си искам. Едно от типчетата в залата миналия ден ме пита колко кила съм свалила, щот виждал разлика от първата ни среща. Значи всичко е ок и ми се получава и без излишен тормоз. Като се закучат нещата, тогава ще мисля за допълнително орязване.

нЕма нужда от тормоз 8-)

Бързо да оздравяваш, че твоето присъствие има значение за приятната атмосфера във форума.

Мнението беше редактирано от Елена на 24.02.17 15:07.

Т. Тодорова

24.02.17
18:31

Ели :)

За първото - ям си аз и усещам, че има мегдан за ограничения. Грухиди.(nlick)

За второто - тук съм, със сополи или без :D, а ти си, както винаги, много мила. :)
——————————————————
Да ви кажа, имало снощи авария у ПулсО - спрял им токът с гръм и трясък, сградата се тресла (туй леля Ленче вика, че подготовка за партито в Галакси ша да е - тат-тарат-та-тат-тарат-та). Страх и ужас, тълпи, паника - наложило се да оползотворят безплатния консуматив-брандирани салфетки, а очевидци твърдят, че дори не успели да ги накъсат.
#язък #сълфеткитизянстанаа

:D

24.02.17
18:33

Добре, че не се мина’аме да идим!

Т. Тодорова

26.02.17
00:07

25/02/2017 [IFT 34] (27)

Храната:
Сутринта: кафе, хапка пиле и бъркоч - сок от 1/2 лимон, липов мед, пчелен прашец, прополис.
След много обикаляне и тренировка: хапка квасен хляб с маслини, 10бр кашу ииии... скумрия на скара, бобена салата, салата от цвекло, зеле и моркови... 4 бисквити.

Тренировка с намалени тежести:

Стави, загрявката на Вик с 12кг, без нападите + 3х10 клекове със задържане долу @8кг пудовка

Зерчер с подложки:
3х30кг 7х25кг 5х25кг 5х25кг

Раменна преса:
5х25кг 5х25кг 4х25кг 5х25кг почти със сълзи на очи :)

Силово гребане:
8х17.5кг 8х17.5кг 7х17.5кг 7х17.5кг

Докато чаках другарчето да привърши:
6х5 клекове със задържане долу, с 10кг пудовка

Накрая:
Загрявката на Вик с 14кг, без нападите. Сначвам 14кг смело и съм стабилна. Новост. :) Само обратният път на пудовката не ми е много ясен и инстинктивно я свалям първо до гърдите, както след пресата.

Доста разтягане.
———————————————————
Голямо търкаляне в тая зала днес - пихме кафе, после тренировка, после сауни, парна баня, дъра-бъра и айляк.

Доволна.

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 26.02.17 09:00.

26.02.17
09:32

казано от Т. Тодорова на 26.02.17, 00:07:

... Сначвам 14кг смело и съм стабилна. Новост. :) Само обратният път на пудовката не ми е много ясен и инстинктивно я свалям първо до гърдите, както след преса ...

Браво!
Относно движението надолу, може и директно, но преминаването през гърди на пудовката си е добър вариант.

Т. Тодорова

26.02.17
13:44

Благодаря! :)
Не знам колко е за браво, защото 14кг не са много за трениращи хора, но за мен е пълно УАУ - до съвсем скоро не смеех с повече от 8-10кг и раменете ми се измятаха брутално. Сега е бетон положението.

Ами, щом е ок, през гърди ще я минавам - като пускам до долу, тежестта много рязко ми дърпа тежестта надолу и не е приятно, не го усещам и като да е безопасно.

Дъра-бъра-дъра-бъра, мързи ме, та две не виждам, но влизам да тренирам, че иначе никога няма да се надигна :D

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 26.02.17 14:34.

Т. Тодорова

26.02.17
21:09

26/02/2017 [IFT 35] (28)

Храната:
Стартирах с кафе и две мекици със сирене, разходих се, тренирах, разходих се още, доразболях се и ударих едно шкембе с чудовищно количество чесън :* и лют пипер. Ха! :D
Пълнозърнест хляб с квас, препечен. Три бисквити.

Преди лягане - шот от лимон, джинджи, прашец, прополис и тн.

Тренировка

Стави, загрявката на Вик с 12кг, 20х редуващи отпади в темпо с подаване на 8кг под опорния крак

Тяга, гърбава, боли ме кръстът и много изпускам
3х60 3х60 3х65 3х65 3х65 3х60

Лег:
4х30 с мн широк хват без да искам
5х30 с помощ на последните две
3х30 с много помощ на последното, даже май я взе
5х30

Скрипец с подхват:
5х47 5х47 5х47 5х47

малко кардио после
10 минути интервали на пътека, 40/20 с 10/6км/ч

Накрая:
Мъчително разтягане - бях смазана вече
———————————————
Пусти вирус ме бута бавно, но славно - всички около мен са болни и им дишам бацилите денонощно. Май няма да помириша залата в близките дни, за да не пръскам зараза допълнително между хората.

Няма да пропускам тренировка, де. Тъкмо ще поизбърша праха от пудовките вкъщи и в петък (за да съм в крак с Габчи) - с нови сили.
———————————————-
Ето го и Дъмбо в действие:

26.02.17
21:28

Кака, супер контролирано и леко изглежда. За другото... Мисли, то ще си стане.

26.02.17
21:59

Не съм аз тяга показнО, но ми правят впечатление неща, които и при себе си съм забелязвала:
- Леко отлепяш пръстите в горна позиция - като поклащане се получава... знам ли..
- Мноооооого леко захождаш с дупето - ама много леко...

Защо не си сложиш направо дискове 20ки за тягата с 60кг? Ама от по-големите 20ки (поне в нашия Пулс има два вида, едните са с по-тесен диаметърм другите са си бенчмарк)... Ще ти е една идея по-удобно от подложки, така си мисля.

Иначе - да... Доооста контролирано, леко върви... Ще дръпнеш много бързо на тягата! (bow)
(sun)

Т. Тодорова

26.02.17
23:08

БПН,
тенк ю, ама голям зор видях.
Всичко ще е ток, де, стига да не подвия опашка след първия месец. :)

Кофти ми се струва днешното изпълнение, затова съм го кръстила селско. Предполагам, че умората и болките в кръста (кофти матрак, кофти работна поза и тн) си казват думата и цялото движение ми се накриви. Страх ме беше от 60кг, ама наистина, не от лиготия.

Габи ме гледа отпред по едно време и каза, че съм вкарала и коленете навътре, не помня на коя от тройките беше.

Мрън :)

П.С. Не бях забелязала отлепянето на пръстите, мерсаж. :)

А за дисковете - щото ползваме една щанга с Габи (тя дърпа 50кг) и ще падне голяма товаро-разтоварна дейност, ако сменяме 20-ки и 15-ки на всеки подход. И без това ни гледат с подозрение там :D
Иначе са само един размер, малки са, да ге. И са малки, и са малко на брой.

Т. Тодорова

27.02.17
19:02

27/02/2017 [IFT 36] (29)

Храната:
Безразборна.
Покрай салатите и мръвката отидоха и няколко вафли “Ная”, и малко хляб. (прасемотиконка)

Движение
Пф (giggle)
———————————————————
Просветна ми днес за момент, след като си спретнах една нутрибуба от ябълка, пресен джинджифил, лимонов сок, фурми, пчелен прашец, тинктури - прополис и ашваганда, няколко таблетки вит. Ц по 500мг... :)

Даже реших, че до утре ще съм в топ форма, но уви - рязко се върнах в изходна позиция. Камен лочи колдрекси, аз ги намирам за безмислени и допълнително обременяващи организма и се въздържам от посещения в аптеката. Само капки за нос слагам - долнопробен Ксилометазолин. Само той ми помага.
————————————————-
Баща ми твори у тях някакви щурави бабини рецепти - прясно мляко с чесън и захар (дадох му кокосова, хехе). И снощи пих от т’ва и вкусът му е пълна противоположност на звученето. Хах. Пак ще сръбна тази вечер - майка ми твърди, че върху нея е имало ефект.
—————————————————
Много ми се ще да мога поне вкъщи да тренирам утре. Понеже понякога обичам да изпадам в крайности, чак ми е гузно, че съм се разболяла и трябва да пропусна залата, и цял ден ме гризе. Крейзей. (nsleep)

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 27.02.17 19:05.

27.02.17
19:05

Еба си недохранената буба. :D

Т. Тодорова

27.02.17
19:10

Туй голямата чаша. :)
Достатъчно беше, дори за двамата - около 400мл стана, гъстичко такова. :)

Ако говорим за нутрибубата, а не за кучето, де. :D Но и то е далеч от недохранено ениуей. :)

Т. Тодорова

28.02.17
19:32

28/02/2017 [IFT 37] (30)

Храната:
- кафе с кокосово и мед
- буба от 1/4 ябълка, мощно прашец и прополис, 2г вит Ц, 2х daily vits, лимонов сок
- хапка квасен хляб с лешници и сини сливи (#ebasimo)
- доза протеин, който не допих, щото ми стана.. мбля; две фурми
- две хапки франзела с квас и сушени домати, “боци” майонеза
- две чаши розе, което ме удари право в десетката... хлъц
- доволна шепа суров слънчоглед
- салата от цвекло и моркови, халуми на плоча, две варени яйца

Движение
Домакинстване и две дълги разходки с песовете (много ме е шубе от тия клетки - заведох ги следобед зад стадион Ботев и през цялото време бях на нокти, готова във всеки момент да си грабна кучето и да хукна към лекар - там клетката е огромна и няма как да я огледам добре, както тази до нас.. луда работа. И аз съм си луда, де, ама...)

Тренировка:
Загрявка стави + 3х 10 раменни ротации с ластик, 10 разгъвания пред гърди с ластик, 10 стъпки встрани с ластик около краката
3х10 клек СТ със задържане долу, на подложки
3 пъти с 12-ката:
10 вътрене около тялото (във всяка посока)
10 руски суинга
10 американски
5 с една ръка (ляво/дясно)
5 хай-пул (ляво/дясно)
5 обръщане и изтласкване (ляво/дясно)
5 снача (ляво/дясно)
5 гоблет клека, на подложки
1 табата с въжето

Скромен разтяг.
———————————————————
12-ката рязко е олекнала. 8-) Супер стабилна като тежест на всички движения за горната част. Само заради голямото гюле на моменти беше малко по-трудно да я удържа на снача. Но се усеща, че ми е почти като перце. (makeup) Можех да ги докарам спокойно до 5 кръга, но трябваше да разтегна набързо и да изляза с добитъка, че Мая се обади, че нейното животно страда - все пред нас висял и скимтял, искал да си общуваме :D
———————————————————
Цял ден бях пушка, сега пак се смотах нещо. Утре също ще тренирам вкъщи, надявам се и по-добре.
———————————————————
Поръчах йохимбин, бцаа и... оф, и бета аланин поръчах. :D Знам, знам, че не ми е нужен, ама любопитна съм, кво да направя. Мислих и протеин, ама нямам нужда от повече овкусители и оцветители. Ще допия този, който имам и после ще заложа на растителен само.. може би конопен, за бубите, когато слагам в тях.
——————————————————-
Вечеряме, дъра-бъра, шура-мура и спане.:D Много ми се нани.

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 28.02.17 19:34.

28.02.17
21:31

Хаопвете витамини направо в блендера ли ги слагаш? И не развалят ли вкуса? :)
Аз досега само пробиотици от капсули съм слагала по шейковете. :)

Т. Тодорова

28.02.17
22:20

Да, директно вътре ги мятам и джуркам. :)
Вкусът си е съвсем окей, не мисля, че се усещат - предполагам, че лимоновият сок има голяма заслуга. Но това мога да твърдя само за тези, де. И за магнезия.
Сигурно има доста зловонни, които е по-добре да се гълтат цели и бързо. :)

Т. Тодорова

01.03.17
16:59

Честита Баба Марта, БиБи-та!
Да са ви румени бузките и да са ви здрави семействата! :*

01/03/2017 [IFT 38] (31)

Храната:
- кафе с кокосово и мляко
- едно барче “зидо”
- една вафла у баба и дядо - няма мърдане там, ама ко пък - ако ги радва да ме гледат как им ям вафлите, тъй да бъде :); ни нам как да се справям все още с факта, че са тоооолкова възрастни, душата ми се пръска по шевовете като ги гледам;
- спанак с пилешко и арпа фиде; вино малко;

Едно БЦАА пия сега, току-виж вдигна малко гребена, щото съм изсмукана отвсякъде пак. Дух бодър като изключим натрапчивата раздразнителност, ама тялото ми е компот. :)

Зелената ябълка на Pure ми е абсолютен фаворит сред вкусовете.

Искам да се самоубия с въглехидрати май. Ама не със сладко, ами с хляб. МЦ трябва да обади днес, щом така ме затресоха отпадналост и глад.

Движение
Две дълги разходки с добитъците и домакинстване. Като истинска женичка, чистих и рязах гръкляни половин час. За кучетата, де. Charming.

Тренировка:
Не, щото ушатата хиена ме контузи вчера - уплаши се от колите на едно кръстовище и така рязко и силно ме дръпна, че ако не се бях контузила, за да го спра, щеше да ме повлече и да се превърнем във ваденки с помощта на един автобус. Сега лявата ми ръка е абсолютно безполезна.

Разсърдих му се на Борката, ама след половин час пак беше уди-буди, бобчи, допчи, дропчи, копчи, шльопчи, вързопчи, шуши, муши, гуши, буши и т.н. лиготии :D
————————————————-
Почива ми се.

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 01.03.17 17:11.

Т. Тодорова

02.03.17
18:00

02/03/2017 [IFT 39] (32)

Храната:
- буба с лимон, хапове, пчелни благини и растителен протеин иии... след нея последва хранителен хорър :D

Ама така ме затресе вече, че ич не ми дреме. Ще си го изгладувам и изтренирам, но няма да си причинявам допълнителен стрес точно в момента.

Драма на работа.

Движение
кОр
——————————
Мина достатъчно време, кой оздравял - оздравял, кой оживял - оживял, утре в 15:00 съм в залата да си изкарам там всичко. Сега отивам да си разпиша задачите за утре, да пръсна малко жлъч наляво-надясно и да си хапна :D

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 02.03.17 19:48.

Т. Тодорова

03.03.17
13:17

Честит празник!

03/03/2017 [IFT 40] (33)

Храната:
- кафе с кокосово масло
- един шот от... 500мл бира; верно като шот я вкарах

Не знам дали ще ям нещо, има някакви пържоли, ама ми се драйфа само при мисълта.
————————————-
И днес няма да тренирам. Лара не е добре и сме по доктори от сутринта. От снощи, всъщност. Или е изяла нещо, което е запушило стомаха, или е нещо по-кофти. Поне тумори не се видяха на ехографа. Трима мъже едва я фиксираха, за да й налеят контрастното вещество в устата - от къде дойде тая сила, не знам. Следобед сме на снимка и представа нямам как ще й сложа намордник пак и как ще я седираме без да нахапе всичко, що се движи.

Готова съм да легна и да умра от мъка. (shake)

Т. Тодорова

04.03.17
08:47

04/03/2017 [IFT 41] (34)

Храната:
- планирам да е почти никаква

Движението:
Домакинстване и тренировка с пудовки, която ще впиша по-късно. Ще си пробвам новата добавка :)
————————————-
Бау бау :)

04.03.17
09:43

Как е кучинка?

Т. Тодорова

04.03.17
09:55

Май ще е ок. Кърпят й чревцата в момента. То е мощно животно, така лесно няма да се даде на каквото и да било :)

04.03.17
10:03

Айде да повлека крак - честит имен ден, Точицее!
Много здраве, сила, щастие и любов! (F)

Мнението беше редактирано от Елена на 04.03.17 10:03.

04.03.17
10:51

Чести Имен Ден :)

04.03.17
10:58

Ох, аз пропуснах. Ама честит празник! Жива и здрава  и да отбележиш подобаващо!

04.03.17
11:51

Честит Имен Ден, Точице!
Бъди жива и здрава, силна и щастлива!
Хубав празник! (nlove5)
Наздраве! :D(d)

Мнението беше редактирано от Mara Croft на 04.03.17 11:53.

Т. Тодорова

04.03.17
17:45

Благодаря ви, малки котенца.. и голям Сашо :D

Мляс! :*
—————————-

Вижте я леля ви Елена как трамбова из Прага - с тениска на Пловдив, много ясно. :D (На своя глава публикувам, ама изкефи мЪ)

#4000caloriesadayandfreakinfit #Ate8timestodayandmagicallylostakilo #howwasyourdaystarvingfatties и тн, и тн :D

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 05.03.17 19:39.

Т. Тодорова

05.03.17
19:35

От стрес и неспане покрай Лара - грохнах пак. Тоя път много сериозно, с кофти температура, отпадналост и т.н. МЦ също се отказа да идва.

Тренировката вчера я докарах до сначовете на загрявката и не можах да ги преборя - с все бцаа-та, бета аланини и дивотии, просто усетих как изпускам пудовката и се отказах.

Вечерта скромно вкъщи с Маргарет и фамилия - малко хапване, малко вино с фанта (nbat), на подходяща дистанция и отворен прозорец.

Имам утре уговорка с Габриела за залата - ако съм в прилично за пред хора състояние, ще си направя трен А само с лоста и ще погреба с някой по-лек дъмбел. Ник’во кардио, че белият дроб и без друго не ми стига.

05/03/2017 [IFT 42] (35)

Храната:
Относително прилична.

Движението:
3-4 разходки с животните. Като вървя нормално, въздухът започва да не ми стига, та може би трябва да го видя тоя дроб.
————————————-
Много ми е гузно и дискомфортно за пропуснатите тренировки, но да речем, че когато не мързел те е спрял, се преживява.

Спокойна съм иначе и в настроение вече - кученцето си е живо и здраво. Добре, че си познавам животните и съм сравнително грамотна, щот’ имаше изказвания с подигравателен тон, от сорта на: “Кучетата просто повръщат понякога ;)”... (finger)
—————————————
Ще си доработя и ще спя блажено. (nsleep2)

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 05.03.17 19:38.

Т. Тодорова

06.03.17
18:51

06/03/2017 [IFT 43] (36)

Храната:
Ммм... бива.
25г черен шоколад
1 сърма, 50г вратна пържола на плоча
1 оризовка с половин авокадо
3 лъжици спанак с ориз
1/2 скумрия на скара със салата от домат, краставица, авокадо... хумус малко

Трен А: с бцаа и бета-аланин

Зерчер
6х30 (почти съвсем чисти, хах)  3х30 4х30 5х30

Раменна
6х25 6х25 5х25 6х25

Силово гребане
6х17.5 7х17.5 7х17.5   7х17.5

Преди това загрявка стави, малко раменни преси и гребане с леки дъмбели, 5х10 клеЦи със ст. После - разтяг и разходка. (sun)

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 06.03.17 18:55.

Т. Тодорова

07.03.17
18:28

07/03/2017 [IFT 44] (37)

Храната:
- кафе с кокосово и мед
- скумрията, салатата и хумусът, които снощи не изядох, защото прецених, че ще е само от лакомия; две оризовки
- 1 малък банан, 250мл кокосова вода
- вечерта, към 21:30 - хумус, зелена някаква салата, маслинки, нещо мръвесто - или пиле, или риба, не знам, няма и кой знае какво значение :)

Едит: 150г печени бейби картофки, щото напраоооо.... :D

Трен Б:

Тяга:
3х60   3х65   3х65   3х70 1х75 (и замалко да измячи котаракът :D)  3х65   3х60
——————————
Лег:
5х30 5х30 4х30 5х30

Пулдаун с подхват:
5х47 5х47 5х47 8х40 (по принуда)
——————————
60 минути йога
————————————————————————————————————————
Допълнително движение ми беше една дълга разходка с много бързане към залата, а след йогата ще последва още една - с бързане към супермаркета и после спринт към хладилника. :D
————————————————————————————————————————
Ми хънгрииииии.... (nlick)

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 07.03.17 21:15.

07.03.17
23:43

Кучуната изглежда малко стресната от живота,ама изглежда добре...розови ушаци,нос ,език.
Чудна гадина!

Прескочи до:

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1