03.07.17
14:25
03/06/2017 (21)
Храна:
- следтренировъчно: нутрибуба от 200г малини, 10г лешници, 10г бадем, 10г кашу, 30г изолат
- 80г домати, 100г свиня, 3 оризовки
- сандвич от био магазина - квасен хляб, лютеница, зелено нещо, нахут и сирене
- бисквита от био магазина - кокосово масло, какао, парченца шоколад и някакво си там елфическо брАшно ——> не знам как да ги изчисля
- вечерята: диня до припадък
Грубо към 1600 калории. Без сандвича и бисквитата са 830.
Тренировка А
с кафе, йохимбин, б-комплекс и бета аланин:
Зерчер @32кг:
5, 7, 5, 5
Раменна преса @27кг:
7, 7, 6, 6
Силово гребане @20кг:
7, 7, 6, 6
9 интервала 40:20 на пътеката, съответно с 10 и 6 км/ч. Мисля, че вече мога да опитам да бягам и по-бързо и следващия път, когато правя интервали, ще опитам. Новост.
—————————————————————-
Яката бисквиДа.
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 03.07.17 14:26.
03.07.17
20:17
ЕЛФИЧЕСКО БРАШНО!
#плача 😄
Съжалявам, че така (тип спамерски) се включвам, но наистина не можах да устоя.
04.07.17
09:01
За тия пари, минимум елфическо трябва да е. В смисъл, ОТ елфи. 😂
* и не, не ми пречи включването ти по никакъв начин
—————
Иначе Камен снощи беше забравил да купи диня и... вечерях. 😁 Салата, маслини, сирене, малко пълнозърнест хляб. То хубаво, че така стана, че щях да съм се споминала досега - никъв пауър, тренировката ми се стори адска сутринта, ама после ще описвам.
Весел вторник, по възможност - дъждовен, щото не търпя да ми е топло, пък и така е по-романтично ❤️
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 04.07.17 09:06.
За тия пари, минимум елфическо трябва да е. В смисъл, ОТ елфи.
Колко струват тези елфически печива? 🙂
04.07.17
12:12
Малката е 2,20 (8см диаметър, по-голяма ми се струваше), голямата не съм я мерила, но е 4,60. Супер вкусни са, както се подразбира, ама за нашия стандарт идва малко отгоре, според мен.
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 04.07.17 12:12.
Питам, защото от известно време ми е интересно да установя колко пари са склонни да дават хората за хубава храна, и по - точно, дали правят разлика откъм качество, и дали предпочитат количеството пред качеството. Разбира се, няма как да знам какво е качеството на тива, което си взела, но приемам че е доста по- добро от баничка с палмово масло и имитация на сирене за 1.70 ( стрелям напосоки, нямам представа колко струва баничката). 🙂
04.07.17
17:25
Със сигурност е доста по-качествено, да. Мога да съдя по вкуса и по това как се чувствам след такава бисквита, сравнено с чувството след вафла.
Вярвам, че хората са склонни да плащат за качествена храна, но за съжаление склонността зависи и от възможностите.
Разликата е там, че обикновено, когато някой си купува баничка, то е, за да се нахрани с нея (и успява). А двулевовата (или четирилевовата) бисквита е добавка към останалото (вероятно също “здравословно” по някакъв критерий), което си си хапнал. Та единият се наяжда с 2лв, другият с 5-6-7.
Смея да твърдя, че био маркетът победи всички заведения за бързо хранене в района. Има само едни конкуренти, които се превърнаха в такива, когато започнаха да преписват. 🙂
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 04.07.17 17:32.
1 лев средно струва една баничка, поне в Пловдив.
Най- големия от моите хлапетата, който е вече на 16 редовно яде банички и кто го питам “защо бе?” и ми казва че са най- изгодни откъм калория/лев. Вкъщи винаги има нормална храна, винаги могат и у баба си да отидат на бабини манжички, пари също им даваме джобни, може би ги харчи за кафета и други активности с гаджето. И не е като да не е наясно с концепцията за джънк фуд и кои храни са хубави, прави си и сандвичи от вкъщи или си носи храна в кутии в училище, но и редовно набива банички.
Аз обожавам вкуса на хубавите банички, но не ям, (по по- тривиални причини - защото са много калории и е брашно).
04.07.17
17:46
04/06/2017 (22)
Храна:
- 200g котидж, 30г лешници, 20г микс от стаифиди и годжи бери
- 360г грилнати зеленчуци, 300г картофено-морковена салата
- 360г задушени зеленчуци (броколи, моркови, грах, царевица), 106г пилешка пържола, 2 оризовки
Може да хапна малко шоколад като се прибера. Под “малко” имам предвид половин.
Тренировка Б с йохимбин, б-комплекс, бета-аланин:
Тяга:
2х3 @60кг
3х4 @65кг
Не се напънах, защото пмс ме смаза яко и съм като парцал, плюс, че цяла нощ се будих и въртях. И магнезия си забравих. Иначе 60кг вече са ми съвсем добре за загрявка. 65 обаче си тежат. Иди рАзбери.
Лег:
4х5 @30кг
Явно наистина в пОлса са по-тежки лостовете. Да се чудиш що.
Горен скрипец подхват:
4х5 @45кг (малката зала)
Разтяг.
—————————————————————————
Пиемесът ме убива. Ама аз и без друго бях емоционална в последните дни, след като се почувствах предадена и наритана от най-близки човеци. Но ще мине и ще имам предвид занапред. В общи линии, освен родителите, никой не го *** особено - за всеки друг сме абсолютно заменими. Не знам и аз от къде падам понякога, че се учудвам.
Та така, де, след тоя шамар (който може да се каже и че сама си ударих, защото някак очаквам другите да разсъждават както аз, пък те изобщо не са длъжни и дори дисни-овца като мен го знае, но го забравя), пмс ме сцепва и доста си страдам, но мисля да си го изкарам на него като тренирам или докато ми мине, или докато пукна. 😄
Утре мисля да отида на спинингчИ. Една много симпатична позната започна да води и ще я уважа. И малко да напъна, пък и за разнообразие. Не съм убедена, че ми се почива от физически усилия до края на седмицата, защото работа нямам много, а остана ли в нас на едно място - льошу.
Бай-бай, котенца.
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 04.07.17 20:51.
05.07.17
09:39
1 лев средно струва една баничка, поне в Пловдив.
Най- големия от моите хлапетата, който е вече на 16 редовно яде банички и кто го питам “защо бе?” и ми казва че са най- изгодни откъм калория/лев. Вкъщи винаги има нормална храна, винаги могат и у баба си да отидат на бабини манжички, пари също им даваме джобни, може би ги харчи за кафета и други активности с гаджето. И не е като да не е наясно с концепцията за джънк фуд и кои храни са хубави, прави си и сандвичи от вкъщи или си носи храна в кутии в училище, но и редовно набива банички.
Аз обожавам вкуса на хубавите банички, но не ям, (по по- тривиални причини - защото са много калории и е брашно).
Абе, не са толкова лоши баниците, особено ако не са ежедневие и ако сам си ги правиш. 🙂 Аз в свят без баници не бих искала да живея. 😂
Но купешките са си съмнителни, най-малкото откъм хигиена.
Ама за банички ли говорим или за баница? Защото баница в тавата и аз правя, но банички с тези разточени дебели кори не мога да правя, а те са си отделна категория и са ми по- вкусни на мен.
05.07.17
09:53
И аз повече ги обичам, ако са направени както трябва. Също така, много ме кефи баница тип “почиствам си хладилника”.
За всички баници говорим, де - все е тесто, сирене и мазнина, и мисълта ми беше, че е по-сигурно, ако сам си избереш и купиш продуктите, и си ги подредиш в собствената тава, със собствените пръстчета.
Тези триъгълните можеш да се научиш да си ги правиш, ама много пръска по таваните оливу, доколкото знам, щото се мятат корите.
Оф, бях решила да не ям до след спининга в 18:30, ама с тоя разговор... 😂
Мани, и аз тръгнах да търся в гугъл рецепта за “банички като от баничарница рецепта” и само от гледката на картинките получих обилно слюноотделяне. Отивам за кафе и кола лайт 😄
05.07.17
14:03
Но купешките са си съмнителни, най-малкото откъм хигиена.
Който му се яде истинска баничка - отива в Маалата, в началото точно като влизаш по Правда в ляво се пада. Една синя барака. Яко олио(не палмова мазнина) и извара правена от майстора в една къща наблизо. Ядеш и плачеш. Хигиената не е пречка, ял съм 1000 път и още съм жив.
05.07.17
14:16
Всеки е ял и е жив, спор няма. Ама моля ти се, не ми давай такива упътвания, че аз плача като се погледна... 😄
На центъра в Тракия имаше една баничарница - майстор Айваз ли, Енгин ли, как се казваше - уникално вкусни закуски... Колко съм ги ял... До един ден в който точно захапах един от любимите ми митове с хръпкава коричка и с притворени от задоволство очи задъвках... и като се проточи един дълъг къносан косъъъъммм и като ми се омота между зъбитеееее.. Бррррр....
Мнението беше редактирано от Димо на 05.07.17 14:42.
В Банкок, на една пресечка близо до хотела, имаше количка за храна. В две казанчета, бълбукаха едни такива странни на вид “супички”, ухаеше страхотно но хигиената можеше да накара всяка дама да побегне с 200 от там. Дори на мен ми се видя съмнително, как приплакваха посудата в близката канафка. По обяд, от околните бизнес сгради наизлязоха няколко костюмирани с Армани, Гучи и прочие белези на финансов статус, джентълмени и се строиха пред количката. По една “супа” в торбичка и обратно по офисите. Взех си и аз и както писа по горе Сашо - ядеш и ревеш. Даже се заговорих с “готвача” по този повод, и той ми каза че при тях е прието ако мирише добре, значи няма от какво да се притесняваш.
Мнението беше редактирано от Splash на 05.07.17 14:37.
05.07.17
14:46
В Тайланд съм яла и от заведение без течаща вода, поне в тоалетната, измих си ръцете с вода от една кофа. Но хранате изглеждаше чиста и вкусна, само дето в зеленчуковата супа имаше кости от риба 🙂
Човекът каза: Same, same my friend but different!!!
Мнението беше редактирано от Aleks Sandra на 05.07.17 14:48.
05.07.17
15:13
Чичо Митко (Варна , с/у бившия завод Дружба), дано да е жив и здрав - препоръчвам неговите банички. Десетки пъти ги е правил пред мен в 04:00 сутринта... Също ползваше олио и негова извара, а как ги правеше - виртуоз.
Това е обяд. Сервиран е на земята. Не се умира. Както казват: “God made dirt, dirt don’t hurt”.
Други са притеснителните съставки. 🙂
(В единия леген има ориз, в другия - месо, в останалите не помня).
Мнението беше редактирано от Margi на 05.07.17 16:12.
05.07.17
16:28
Мен не ме притеснява мръсотията от земята, по-скоро се смутих веднъж, когато видях как майсторът меси тестото и мята корите, а потта му тече вътре.
Иначе пак си ям, не се дърпам, просто ми направи впечатление. А циганите са страшни майстори - Мечо колко пъти ми е облекчавал махмурлука в студентските години.. 😂
Ей т’ва е фит дневник - тяга напъни и мазни баници. Ще взема да си го прекръстя направо. 😂
06.07.17
07:57
05/06/2017 (23)
Храна:
- 3 часа и половина преди тренировката (пречупих се) - сандвич от маркета (да не ги похвали човек - станал е съвсем малък), айрян елби
- 2 големи менти с много лед и малко мляко
- 4 телешки кюфтета, 120г бобена салата, супена лъжица домашна майонеза - бях освирепяла вече
Тренировка
Спининг.
Много болезнено нещо, цялото ми тяло е почупено. В най-добър мисъл. 🙂
Довечера ще ида на хийт и ще почивам чак в неделя, майната му.
———————————————————————————————————————————————
Едвам се прибрах, имах драма с куче по пътя - опитах да му дам вода от ръката си -
не щя, изпросих си една кутия от магазин за маслини, сипах му - не щя. Реших, че сигурно е гладно. Тичай до лекси за храна, тичай обратно до кучето, че да не вземе да изчезне - сипах му, подредих му, погалих го - не щя. Стана и тръгна спокойно в другата посока. Върнах се в магазина с провесен нос, напазарувах си, излизам - седнало отпред и ме чака, върти опашка. Направо тръгна към вкъщи с мен. Доста се гушихме и си говорихме 😄 (то май това искаше), но накрая трябваше да му обясня, че не може да дойде вкъщи и добре, че лесно ме разбра. Шъ почина. Тия кръгли, черни очи и мекички ушички...
Прибрах сеи излязох на терасата да си почина, а отдолу - мяуу, миууу, мяяуу, миуу. Фрашкано е с’я с малки и всяко мяу ми е нож в сърцето.
Има една селянка на третия етаж, с пари и голямо самочувствие, която много мрази животни и сега искала да се отървем от гаражните котки спешно, щото цапали кооперацията. Такова нещо няма, щото са кастрирани (не маркират), обезпаразитени (не разнасят болести), имат си собствени тоалетни като на домашните котки, които им харесва да използват + че в подземните гаражи (които същата е затрупала с боклуците си от село) не влизат. Но тая ще вземе да нахвърля отрови из двора и ако нещо ми стане с кучетата ще трябва да я лежа. Аз и без друго от много време й имам мераци.
Напълни ни се хубавият квартал с мизерници - сега строят нова кооперация срещу на Ленчето блока точно и ще има “ново зареждане” на около 16 апартамента. Пу.
———————————————————————————————————————————————
Иначе, емоционалната драма продължава. Много ми е тежко от случилото се, мъчно ми е и ми е обидно. Но спортът доста помага, де - избистря главата, връща адекватността, потушава агресията. Препоръчаха ми лек антидепресант, но някак предпочитам залата и всичките й екстри.
06.07.17
16:01
05/06/2017 (23)
Храна:
- 100г дроб сарма
- диня с биволско сирене (забравих на кой производител беше, но е суперско - ще проверя как се казваше)
- телешки кюфтета с чесън, лук и подправки вътре - на плочата; тиквички и патладжани, пак на плочата, мариновани преди това
- може би още диня със сирене, щото т’ва е най-якото нещо на света
Толкова е яко, че имайки диня § сирене, шоколада го подминавам с отвращение. По тоя повод, много се гордея как се удържам напоследък - точно за 30 секунди потушавам всеки порив за натъпкване с пакетаж. Тарикатско е да си представяш как се чувстваш след това.
Движение:
- домакинстване, пазаруване, цял ден на крак
- 1 табата с въжето в нас (пропадна ми ходенето за хиит, но така или иначе нямаше да издържа); мислих да са даже 3 поредни, но не ми се получи - краката след вчера са... чак ме е страх да си представя клековете утре. Яко ролер и тенис топки - помагат много, но тоя път са безсилни, а бедрата ми са като камък. После пак ще мачкам. Бах тоя спининг.
———————————————————————————————————————————————————————
Добре, де. Днес истерия: no-no. Всичко е в рамките на нормалното, особено след 30-40 минути игра с малкото гомнце, чиито чаровен фейс чака в края на поста. 🙂
А, да кажа тук, че дане спамим повече на Весито дневника с пулсаджийски истории.
Гого, и аз не се пазаря за такива неща - 49лв ми се стори много добре за условията, които предложиха и си ги плащам без тъга в сърцето или в портмонето. Но ако ти се занимава, възможно е. Освен това, одеве се сетих, че в момента върви в самата зала оферта за същата сума, която одеве споменах. Ай, проверявай и да ти досаждаме там. 😄 😄 😄 (шегувам се)
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 06.07.17 17:13.
07.07.17
09:48
😁
07.07.17
13:09
Йо.
Как решавате всеки ден какво да готвите? Знам, че е тъп въпрос, но мен тая работа много ме затормозява.
07.07.17
13:23
Гледам да имам разнообразие и да въртя храни, които обичам да ям. Така че, да кажем, имам един списък в главата си, с “моите си продукти” и карам по него.
Избирам по един вид от:
- основен източник на протеин /телешко, патешко, пилешко, свинско, по-рядко пуешко (месата с приоритет); пъстърва, сьомгова пъстърва, херинга, скумрия, риба тон (рибите по-рядко); яйца/
- основен източник на въглехидрати /ориз или оризовки, картофи или сладки картофи, гречка, просо, лимец, царевични блокчета, от скоро и овесени ядки; по-рядко включвам плодове и сушени плодове/
- основен източник на мазнини, изключая тези в месо/риба/яйца - /зехтин, шарлан, сусамово олио, оризово олио, олио от гроздови семки
- зеленчук (през лятото ям по няколко вида на ден, на корем и каквото ми се струва хубаво на пазара, а и е сезонно)
И така, всеки ден си избирам по едно от категорията, в някои дни включвам и “бонус”, например суров десерт или втори вид месо и т.н. Гледам 3-4 дни да имам различен избор, а на 5-тия повтарям или и той е различен.
Меса/риба - най-често печени (не ги бавя много, направо в тавата/на тигана, рядко мариновам); яйца - варени и на омлети
Въглехидрати - варени или мъфини от брашно
Зеленчуци - основно сурови, понякога печени
Не знам дали изобщо ти помогнах с идеи, но мисълта ми е да си изброиш храните, които искаш главно да ядеш и да си ги въртиш. Така няма да се чудиш какво да готвиш, защото ще знаеш, че всеки ден ще си правиш нещо, което те кефи. 😄
Йо.
Как решавате всеки ден какво да готвите? Знам, че е тъп въпрос, но мен тая работа много ме затормозява.
Аз решавам 30 минути преди да започна да готвя според това какво ми се яде и какви са наличностите. 🙂 Прекалено много тревоги има в живота, за да позволя на подобни мисли да ме тормозят. И готвенето, и яденето са ми удоволствие. 🙂 В края на седмицата има и по някой коктейл или сайдер за награда. 🙂
07.07.17
14:40
Бац,
благодаря. Полезна си, както винаги. 🙂
Марго,
понеже също не ми харесва да се товаря с подобни неща, за себе си притеснения нямам - ям каквото има, ако е нещо гига вкусно - супер, естествено. Но пък и Камен е човек, трябва и за него да се помисли и винаги ми е голяма мъка, защото няма навик да ме ориентира.
Сега да видим отчетиту:
07/06/2017 (25)
Храна:
- телешки кюфтета, грилнати зеленчуци, 200г бобена салата
- диня със сирене
- яйца на очи, малко масло, задушено броколи
- диня със сирене... форевър
Тренировка А:
Зерчер @30кг:
4, 7, 5, 5
Раменна преса @25кг:
6, 6, 6, 6
Силово гребане @20кг:
7, 7, 7, 7
5км пеш с багажериите
—————————————————————————————————————-
Не знам дали не е хубаво да се потопя в света на кардиото за известно време. Тия кълки от горната снимка, дето съм отгледала, бих искала да са по-малко обемни. И не само те.
О, да! Днес се снимах и в цял ръст, по бельо, на светъл фон, и смея да твърдя, че съм доста по-прибрана. Даже на медузата ще трябва да й измисля ново име, че това вече не й подхожда. 😄
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 07.07.17 15:34.
07.07.17
14:43
Ъм, можеш ли да уточниш по-ясно това за кълките?
Искаш краката ти да са по-обемни и заради това обмисляш гмуркане в “кардио-bunny” света? 😄 Защото няма с кардио да стане.
07.07.17
14:51
Аз разбрах, че иска да са по-малко обемни, а не малко по-обемни 😄
07.07.17
14:51
Мога. 🙂
На снимката не си личи особено, даже нещата изглеждат доста прилично, но на живо (ще ти покажа като довтасам) мазничкото е малко повече от необходимото и придава един такъв... тюленски обем. 😄 Както и в горната част - мускули са се заформили навсякъде, обаче има тооолкова много за чистене, че ми се плаче като си помисля.
Под “потъвам в света на кардиото” имам предвид да е по-често (мразим кардио и дори от малкото, което правя, усещам, че потъвам 😄). Moже би да намаля леко тежестите и да увелича повторенията.
Всъщност, с всичко съм ок, но чувствам как ще трябва да мина на истински, дефиниран режим и да смятам макроси, което, признавам си, би ме натоварило психически изключително много.
07.07.17
15:04
Извинявам се, но радарът ми засича грешно, когато някой иска да си намалява обиколките на краката, които крака, впрочем, си се развиват доста добре. 🙂
Бац, според мен си се придържай към дадената ти схема, не намалявай тежестите 😄
За тези мазнинки, които те дразнят, действай по линия на храненето. Не е нужно да изпадаш в някакви сметки, които ще те натоварват. Силно вярвам, че може и без тях да напипаш своята формула.
07.07.17
15:17
Извинявам се, но радарът ми засича грешно, когато някой иска да си намалява обиколките на краката, които крака, впрочем, си се развиват доста добре.
Бац, според мен си се придържай към дадената ти схема, не намалявай тежестите
За тези мазнинки, които те дразнят, действай по линия на храненето. Не е нужно да изпадаш в някакви сметки, които ще те натоварват. Силно вярвам, че може и без тях да напипаш своята формула.
Тя дадената ми схема беше уж за два месеца, колкото да стана човек, ама се увлякох, щото ми допадна. Ще го мисля, тенкс, бац <3
07.07.17
15:21
Вместо да го мислиш, отивай за друга схема. 😄
Наистина имаш прогрес.
09.07.17
06:57
08/06/2017 (26)
Храна:
- в тигана: картофи, тиквички, зеленчуков микс; малко мръв
- бира
- дребен сладолед, фъстъчено масло
Всичко след 18:00
Тренировка:
Трябваше да е Б (пф, 😂), но две приятелки дойдоха с мен в залата и отидохме на тапаут, който този път беше.... много екстремен. Тениската можех да си я изстискам след това, а някоя зла гад ми открадна водата.
Днес тяга, лег и скрипец, на едно по-добро място, с едни по-добри хора. 😁
И един жираф:
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 09.07.17 07:15.
09.07.17
18:19
09/06/2017 (27)
Храна:
Почти не спах, станах в 5:30 и съм дроб. Тренирах в 11, на гладно, след две кафета, монстър и бустър. Ефектът от цялото нещо трая точно 20 минути.
- една бира, 3-4 оризовки
- 200г картофи “екзотик”
- 1 сладолед, 80г
- 1/2 птича пържола от бут, без кожа
- диня за вечеря
Мисля, че ще си легна преди 22:00 днес. Слънцето ме уби, изсъхнаха ми очите в колата на връщане, изпъжих се и слънчасах. Ден като всеки друг летен.
Тренировка:
Тяга:
10x20кг
5x40кг + 3x40кг
3x60кг
1x75
1x85 + 1x85
5x50; 10x50
15x40; 10x40
Нещо не ме изкефи тая цялата тяга - коригираха ми техника и ми обясняваха разни неща, но, ако трябва да съм честна, усещам я по-добре и липсват всякакви аварии, когато я правя както си я правя.
Лег:
4х5х30кг
Обръщане:
15х20кг (5 с изтласкване)
7х30кг
1х35кг
3х30кг
——————————————-
Готина неделя.
Запознах се с едни крайно симпатични хора + че видях вече любими физиономии. 👻
Хип-хип-хъреей! 🌈☀️🌈☀️🌈
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 09.07.17 18:28.
10.07.17
13:35
10/06/2017 (28)
Храна:
Малко джънк, задушени зеленчуци, 100г пилешко, малко бобена салата, диня с или без сирене за вечеря.
Движение:
Абсолютна почивка, но за съжаление само откъм телесни напрежения. 🤖
Физически съм смазана и много ми се спи.
Но пък от няколко дни гледам и преглеждам пак програмата с тройките, хич не беше зле, ефект имаше също и ако не я бях зарязала, както много обичах да правя... Мда. Единствено ме притеснява, че отнема повече време, но пълно щастие няма, а и така или иначе често губя време в глупости като пиене на кафета, висене на дивана в съблекалнята с телефон в ръка, бъркане в носа, почесване на ... и т.н., та по-добре да го инвестирам в тройки.
Ни нам, разглеждам сега и ще реша скоро нещо. Трябва да изчистя мазното, щото приличам на трол, пък мога и да не приличам. Също така, в името на същата кауза, трябва да съкратя пмс периода, в който ям на поразия. 2-3 дни месечно мога да си ги простя, ама две седмици са голям проблем.
Чау-чауу! 🙋🏻
10.07.17
15:28
... та по-добре да го инвестирам в тройки.
Това доста двусмислено звучи 😄.
Мнението беше редактирано от Иван Благов на 10.07.17 15:28.
11.07.17
12:07
11/06/2017 (01)
Храна:
Смотана преди обяд (купих си триъгълна баница най-накрая), а следобед - зеленчуци, малко мръв, диня.
Движение:
Дръжки.
МЦ изскочи и съм вече тотален труп.
—————————————————————-
Ще гледам да си досвърша работата, която съм решила да свърша поне. Все още съм много разстроена от оня мокър шамар, който бях споменала и в общи линии, всеки ден ме стяга гърлото, поплаквам си и нивата на душевен дискомфорт отиват към над границите. Както и да се отнесе към мен чужд човек, би ми било все тая, но толкова (уж) близки хора... 🙄 Освен, че е обидно, е и страшно болезнено.
Да, де, за работата заговорих - като се фокусирам върху нещо, успявам да избягам от тая тъпотия поне за кратко, та отивам да се трудя.
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 11.07.17 12:08.
12.07.17
13:28
12/06/2017 (02)
Храна:
- кафета
- 1 банан
- пилешка пържола от бут, 200г, изродска, с гарнитура от зеле и моркови, също 200г
- 500г диня със сирене
- диня (без сирене?) за вечеря
Движение:
Бая щъкане пеш + тренировка при Сашо, който както винаги, ми строши кокалите супер приятно 😄
Пробвахме максове и ей какво стана (ако греша, някой от мъфините или Сашо химселф да ме поправи, моля):
Клек:
Първо и най-важно - имала съм била прогрес на задния клек и все пак имало шанс да проклякам. 😄
Второ: 60 кила зерчер. До паралела май, де, до долу абсурд да сляза.
Тяга:
100кг
Лег:
55кг с “яба-даба-дейба” 😄, както каза един младеж там
Обръщане (от вис?):
45кг
Раменна преса:
55кг (или 50 бяха.. някой?)
Не съм най-силното девойче, но имам ебаси прогреса - 25-30 кила на тягата, 20 на клека, 15-20 на лега и май доста на раменната - нещо от сорта на 20кг. Много ориентировъчно ги пиша, защото с точност не си ги спомням, но за мен е МЕГА.
Много мотивиращо, надъхващо, приятно иииии.... като дете в сладкарница съм в тая зала. 😀 🍭 🍭 🍭 Всичко искам да пробвам и вече не мрънкам колкото преди. 🙃
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 12.07.17 13:30.