Хобит Unleashed: Barbells, Kettlebells & Second Breakfast

Темата е заключена.
Прескочи до:

31.10.17
14:15

Може лекарката да е до обяд 🙂

Т. Тодорова

01.11.17
09:07

Нямаше я вчера джипка, да, пък ходетето по спешни си го пазя за като легна да умирам. 🙂

01/11/2017 (10)

Снощи много зле, прибрах се в 10 от офиса (свърших бая неща и днес ще работя от вкъщи 🌈), пих един бульон (мисля, че цяла зима ще има от тоя бъркоч вкъщи) с две малки препечени филии, омрънках леля Ленче, че умирам 😁 и заспах като пън. За пръв път не се събудих нито веднъж. А, събудих се, ама щото тряснах К. с ръка по някое време и се разбуча. 😂😂😂

На обяд ще ида до докторката. Винаги ми е терсене като ходя там, много й порасна работата като остана само джипи на цЕло село, ама компетентността й рязко спадна. Или взе по-малко да й дреме. Каквато и да е, she’s got the power с направленията, та виждаме се веднъж в годината.

Храната ще е супи и препечени филии, движението - никакво почти, че много се задъхвам (обещаващо...), шотове с джинджифил, лимон, прополис, прашец, куркума - в тоя дух.
————
Снощи се изумих как К., моят любим анти-спорт-анти-контакт-със-случайни-хора мъж, отиде да тренира сам! Сигурна бях, че ще се зариби и сега сам казва, че има повече енергия и че “става”. 😂 Ама не, който го познава, като Ленчето, примерно, знае що за рязък стилов завой е това. 😅

Иначе много са ми странни хора, дето ходят да тренират болни. Вчера говоря с една приятелка, тя - о, аз се разболях, ама тренировка не съм пропуснала! Викам - бах, как тъй ходиш да пръскаш вируси между хората (тя ходи на групови, дето се пръхти и се диша на малко пространство и има маса народ)? И тя - ми, те всички подсмърчат...

Все едно да ти текне сополът, щото те е духнал вятър и да си задръстен със зелена гняс е едно и също...

Я да видим, к’о друго да напиша.. 😅 Ден вкъщи и не знам какво да правя със себе си, та явно трябва да изпиша всичко, което минава през кухната между ушите ми. 😅

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 01.11.17 09:08.

01.11.17
10:05

казано от Т. Тодорова на 01.11.17, 09:07:

Винаги ми е терсене като ходя там, много й порасна работата като остана само джипи на цЕло село, ама компетентността й рязко спадна. Или взе по-малко да й дреме. Каквато и да е, she’s got the power с направленията, та виждаме се веднъж в годината.

Как да и дреме, след като болниците са със статут на търговски дружества, т.е. не хората са от значение, а профита.
Не че съвсем не ги ползвам и аз, но подлагам всяко предложение за високобюджетен преглед или манипулация на критичен анализ. 🙂

За тренирането болен, абсолютно подкрепям - обикновено съм от страната на този, срещу когото се случва да хвърчат сополите на 10-15 човека.

Мнението беше редактирано от Margi на 01.11.17 10:07.

01.11.17
10:47

казано от Margi на 01.11.17, 10:05:

За тренирането болен, абсолютно подкрепям - обикновено съм от страната на този, срещу когото се случва да хвърчат сополите на 10-15 човека.

И не само това - силовите тренировки не са особено благоприятни за имунната система в краткосрочен план, когато тя е заета с друго - отслабват я. В този смисъл дори за самия болен не е добре да тренира. Интензивна разходка, леко кардио и толкова.

Т. Тодорова

01.11.17
11:01

Тя въпросната девойка е болна вече 10 дни - не било такова, че да легнеш и да мреш, ама не било и като да ти е добре, инатлива била и борила състоянието с тренировки. Йеа, уел, не смея да споря, всеки си знае, но, според мен и двете неща са глупави и вредни, затова ще си сърбам джинджифила (вероятно и антибиотика), докато оздравея, а после ще хвърлям презрителни погледи на сополометите в залата. 😅

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 01.11.17 11:08.

Т. Тодорова

02.11.17
08:58

Вчера храната ми беше един шейк от райска ябълка, какао и разни други прахоляци; една пържола и 50г белвита с около 100г овче мляко. Вдичко изброено ми влезе накриво.

02/11/2017 (11)

Значително по-добре съм още след първия Клацид. Джипка вика: Оу, ти щом си тук, значи си много зле. 😅
Освен антибиотика имам пробиотик, ударни дози витамин Ц, АЦЦ, което ми разказва играта, Синупрет, морска вода за нос (вече става и с нея) и разните тинктури, лимони, джинджифили, прахчета и т.н.

Не ми се яде. Вчера направих броколи и карфиол на фурна, залях си със смес от яйца, масло, брънза и подправки - много вкусно било, според благоверния, аз като го опитах, беше като всичко останало - ужасно. Само на супи не се цупя. И шоколад с цели лешници не бих върнала, но това е само теория. Теория, която вероятно ще тествам днес. 😅🐽

Спирам да пиша отчети, докато не се появи нещо спортно за казване и ще се фокусирам върху работата. Ако с такива темпове се подобрявам от лекарствата, в неделя сигурно ще отида да тренирам (ако ми се оправи фейса и ако мога да дишам).
——————-
#deibako4eto

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 02.11.17 09:15.

Т. Тодорова

03.11.17
18:49

Не мога, трябва да си кажа! 😄
Форумът ми е почивката, когато времето ми е късо.

03/12/2017

- стартирах сутринта с цял шоколад за закуска (вери клевър)
- на обяд ядох малко език с 1/5 домат и 1/3 краставица
- чай с мед, слабо кафе с мед...
- мини буба от лимон, мед, прашец, прополис, анасон (вчера видях в магазина и много ме зариби - на чай особено <3), родиола
- малко от вареното прасешко

Почти съм здрава, в неделя ще тренирам със сигурност в залата, а утре - вкъщи. Йеее 🙂))
—————————————————————————————-
Ийййй, мноу ма е яд! Майка ходи днес у бабини и я помолих като се връща да мине да вземе телешки ‘пашчици... Отишла, ама имало много малко и й дали и рагу покрай тях. Донесе ги, метнах в тенджерата, вариха се, а-у, почнах да обезкостявам - то супер много мръвка, белезникаква една обаче... Викам си: “Хм!”... Опитах - странно. Стигнах до няк’ви ребра - те едни такива, като клечки за зъби.. Викам си: “Ауе, к’во е тва теле... теле-бонзай.. ни мож’ да е теле.” И се усетих, най-накрая, че е свинско. :(

И понеже имаше още една тенджера, която беше за кучетата уж, обезкостих и т’ва в нея и го замразих.. за нещо, че те нали са деликатни. Особено острото животно се оказа много деликатно днес, след като с лекота му отрязах малко мръвка, докато му оправях ноктенцата. Мхм.

Понякога, когато мисля за нещо или като бързам, нищо не ми прави впечатление - може гръм да падне до мен и даже “мееех” няма да си кажа. 😄

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 03.11.17 18:50.

Т. Тодорова

05.11.17
17:48

04/12/2017 (13)

Изядох света. Буквално гъчих пакетирано сладко като психично болна. Не ми дойде много, не ми се разтупкасърцето, не отпаднах - точно си ми влезе. Но сигурно, даже със сигурност, предвиши дневния препоръчителен прием за трениращ човек с моите параметри, който няма намерение да отслабва. 😄

05/12/2017 (14)

Храна:
- първото ядене чак в 17:00 - броколи и карфиол с извара и кашкавал, на фурна; 11 маслини и малко кетчуп, една мандарина
- една безалкохолна бира, ако има в магазина
- салата от печени чушки и патладжани, и пресни домати... и чесън, 2-3 оризовки

Добавки:
- вит. Ц, йохимбин, л-карнитин, бцаа, магнезий

Движение:
- домакинстване, разходки § тренировка

Тренировка А:

Понеже явно още не съм се възстановила от тормоза на вируса, още докато маах ръце на загрявката пулсът ми се качи до небесата.

През 10 секунди, без почивка:
10х3 Зерчер @20кг
10х3 Обръщане @20кг

С 2 минути почивка между трисетите:
Раменна преса @25кг
5, 5, 4, 6
Силово гребане:
5х20кг щот’ се обърках и взех по-големия дъмбел
7, 7, 7 @17.5кг
—-
Исках да правя още нещо, обаче бях много изморена и краката ми трепереха. Габка ми показа някакъв комплекс за горна част с къс лост - пробвах по един-два пъти от всяко движение, ама мех - нямах сили.

Разтегнах и бай-бай.
—————————————————————————————————-
На излизане от залата времето се оказа прекрасно и имах късмета да бърборя по телефона един час с едно разкошно същество 🙂))), разхождайки се.

Оздравях и ми свърши рахатът, де. От утре пак на конете по 14 часа, ама к’ото е. Ще гледам поне да вървя повече пеша, че навън е прекрасно. <3 За съжаление обаче апаратът ми е назначен за служебен и трябва да щракам с телефона.

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 05.11.17 17:51.

Т. Тодорова

06.11.17
13:04

06/12/2017 (15)

Днес програмата е баба-офис-баба-домашен офис, тъй че тренировка няма да има.

Храната:
- шот от: сок от един лимон, пчелен прашец, клеева тинктура, една фурма и мсм
- едно кафе със суха сметана
- 60г руу бар със спирулина
- готови кюфтета от Попов, някаква салата, която още не съм купила
- две препечени филии и от бульонестото нещо, което е мега яко с чесън и оцет 😅

Добавките:
- бцаа, че не ми се пиеше гола вода, пък и май има малко нужда
- ензими, вит. Ц, магнезий, пробиотик с антибиотика
——————————————
Предложиха ми уиски вечер, но трябваше да откажа, че нали черният ми дроб си има други ангажименти в момента. 😅 Ама и не ми се излиза - само изпадам в паника заради многото работа и задължения, и даже като си почивам за кратко, се чувствам гузна, че не действам.

Днес успях да проведа успешни преговори, които уж бяха обречени, ама между нас да си остане. 😅  Учудвам се колко дипломатична и убедителна мога да бъда, когато имам мотивация. Казаха ми, че будя доверие и съм симпатична. Тенк ю, кептън обвиъс. 😄 Шигуам са (второто ми име е Къци) 😅, но хората ценят откровеността и проявеното към тяхното положение разбиране, и много се радвам, че не ми се налага да се правя на палячо, за да се разбера с някого.

И има нещо вярно в “не приемай Не за отговор”, стига да не го правиш като г-н Каруцар Almighty.

Доволна. 🍸

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 09.11.17 21:23.

Т. Тодорова

07.11.17
13:56

07/12/2017 (16)

Баба - офис - зала вечерта.

Снощи четох до 2:00 как се социализира възрастно куче. Почвам да ставам в 5:40 и от 6 до 7:30 ще ги занимавам. Трябва да си потърся и другарче за игра, което да не е на 15 и да не се шашка от всяко излайване. Едно момиченце щеше да умре от ужас миналия ден като вдигнаха аларма. Как да й обясня, че няма страшно..
Острото нещо е непоносимо, бахти дебилът. Лара вдява от подръпване на синджира или ритник в гъза, ама тоя е абсолютно невменяем комплексар.

Не ми стигна сън, естествено, но пък сънувах забавни неща, хаха. Например, че тъгувам по някакъв тип и ходя да плача на покрива на една жилищно-офисна сграда с много яка гледка 😅 , и по някое време роботи с човешки лица ми взеха ключа за вратата към тоя покрив и ми беше много тъпо. 😅  Припадам. Много са ми живи сънищата и много си ги помня. Миналата вечер сънувах нещо много готино и си го помня дума по дума и кадър по кадър 😅, ама ня’а ви го разкажа, че няма да ми се сбъдне. 😅
—————————
Храна:
- слабо кафе с малко сметана
- свински дроб & сърце на фурна от Попов, 1/2 салата домат, краставица и нахут
- руу бар с чИреши, малка Комбуча с папая
- свински дроб на фурна от Попов, остатъка от салатата

Това ще е храната за днес.

Добавки:
- вит. Ц, магнезий, ензими, мсм с лимон & бцаа преди лягане
- пробиотик след антибиотика

Тренировката ще я впиша преди да заспя.

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 07.11.17 13:56.

Т. Тодорова

07.11.17
23:12

Тренировка Б:

Тяга @55кг
10х2 през десет секунди
Много леко и готино, чак накрая изпъшках. 😂

След минута почивка, защото трябваше да чакам:

Обръщане, тройки през 10 секунди:
5х3 @25кг + 5х3 @20кг

Не ми се правиха единички с 30кг - лоу бат и всичко ми тежеше, освен тЕгата.

После суперсерии лег & горен скрипец с 90 сек почивки:

Лег @25кг:
10, 9, 8, 8

Горен скрипец с подхват @40кг:
10, 7, 7, 5

2х10 външна ротация @4кг гирички
———
3х10 хип тръст @30кг, докато изчаквах. Много ме кефи как пали дупарата. 🙌🏻
———
Нани-нани сега. 💆🏻

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 07.11.17 23:14.

Т. Тодорова

08.11.17
14:53

08/12/2017 (17)

Сънят пак недостатъчен. Имах малко работа около гребната и се прибрах пеш от там, че ми се стори много хубаво навън, после игра с таласъмите, дърпане на въжета, ала бала - оранжевата оказва яко съпротивление и доста ме измори. Десетина километра разходка си направих.

Ей сега сядам за първи път от 8 сутринта, току-що и ядох за сефте.

Храна:
- буба от замразен банан, оризово мляко, малко вода, бадемов протеин, конопено семе, фъстъчено масло
- две яйца на очи със задушено броколи и малко брънза, която извън манджа трудно ям, защото е много солена
- телешка или прасешка супа с две-три филии 😄 препечен “бонус”

Добавки:
- ензими, витамин Ц, мсм с лимон, магнезий

Много ми е свежо и ми се тренирка, но чак утре сутринта ще имам това удоволствие. 🙂

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 08.11.17 14:54.

Т. Тодорова

09.11.17
12:41

09/12/2017 (18)

Храна:
- буба от оризово мляко, фъстъчено масло, какаови зърна, бадемов протеин
- наденица Попов, бобена салата
- наденица Попов, жътварска салата
- може би по някое време 30 халва с какао
- чай с мед и прополис, и прашец

Добавки:
- йохимбин и л-карнитин преди тренировка
- бцаа след
- вит. Ц, ензими, пробиотик, мсм с лимон и май не ми се пие друго

Движение:
- раздвижвания на всеки час в офиса, че ми блокира долната част, когато се заседя (а се очертава да съм тук до към 22-22:30)
- тренировка

Тренировка А1:

По 12 единички през 10 секунди:
- зерчер @30кг
- обръщане @30кг

Зерчерът много стабилен, без грам кривене до последното повторение.
Обръщането след третата единица рязко олекна и придоби много добър вид.
За първи път толкова стегнато всичко, точно по протокол. Беше брутално. И още е. 😅 (потрепер-потрепер)

После СС четири пъти, 90 секунди почивка между трисетите:
- раменна преса @30кг: 3, 3, 2, 2
- силово гребане @20кг: 5, 5, 5, 5

Накрая:
- 3х10 ластик пред гърди, с най-тегавия ластик
- 4х5 румънска тяга @45кг

Разтегнах много добре, но не се мачках, въпреки, че ми се искаше - много тромава се чувствам нещо и мъ йъ срам да се въргалям като буре там.
—————————-
Нямам представа колко килограма съм, не искам да знам. С няколко дни поорязана храна, случайно случващи се фастове и липса на вечеря преди заспиване, се чувствам много по-лека. Ш’ се претегля преди Коледа, да знам да бягам ли... 🐽 😅

Т. Тодорова

11.11.17
09:10

10/12/2017 (19)

Без тренировка, почти целия ден на крак.

Храната:
- буба от райска ябълка, бадемов протеин, оризово мляко и не помня какво друго сложих
- 200г скумрия на скара, салата от зеле, морков, чушка и магданоз
- бобово брауни
- 4-5 патешки сърца на скара

Пих две големи чаши вино, мина един прЕател - уж за по цигара, ма го знам, че обича ракия... и тая сутрин едвам отлепих. 😄  Хлъц.

Отивам да се трудя, ще тренирам утре сабахлен.

А, да... сънувах един трап бар... че ми е тесен. 😄

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 11.11.17 09:14.

Т. Тодорова

11.11.17
16:25

11/12/2017 (20)

Адски махмурлук, бих убила за възглавница и тишина. 😅

Храната:
- айрян от едно кисело мляко Олимпус 2%
- 50г рогче с маслини
- малка порция готова мусака от Лекси - страшна
- бобено брауни
- какаов чай с портокал и канела ❤️
- салата от домат и краставица, едно малко авокадо, 100г пилешко филе на скара

Една пица ми се върти в главата, ама нямам време да направя, а купешки не ми се ядат. Единствено Пица Лаб стават, но и с тях не ми се занимава. Ще запретна ръкави тия дни сигурно. 🍕 🐽

Т. Тодорова

12.11.17
12:14

12/12/2017 (21)

Наспах се. Планът днес е зала-баба и дядо-офис-баба и дядо. Неделно. 🙂

Храната:
- две кюфтета със 150г пържени картофи от Попов (следтренировъчно, налЕ 😅)
- пълнена чушка и половина, малко салата от зеле, морков, чушка и магданоз
- салата от споменатата горе, 50-60г сирене
- подозирам, че ще има вечеря, ако мина през нашите на прибиране - неделя почти винаги е строго пържолен ден, хихи. Ама може и да не мина.
- какаов чай с портокал и канела през деня + прашец и мед, и прополис

Тренировка Б1:

12х1 конвенционална тяга @65кг (ох..)
10х3 обръщане @20кг лост (мох...)

После СС с 2 минути между двусетите:
4х5 лег @30кг
4х5 горен скрипец с подхват @47кг

После:
2х10 раменна ротация @3кг гирички 😂
3х10 хип тръст @35кг лост
3 пъти до отказ планк @10кг
3 пъти до отказ планк @СТ

15 минути разтягане
———————————————-
😘

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 12.11.17 12:15.

Т. Тодорова

13.11.17
12:09

Снощи си купихме нов комп. К’ото и да ме бъзикат за маковете, не ми дреме хич. Настолен Мак. Толкова много ме кефи, че искам да го оближа като пристигне. 😄 To дано всичко да му е наред, де.

13/12/2017 (22)

Да се отчета за днес, по-скоро да си призная за днес и бягам да работя.

Храната е леш, не знам защо така ми се получи, че скъсах синджира - не е от малко храна, защото ям достатъчно. Броя го за деня, в който прася заради мц и после ще стискам. Яко прася, значи яко трябва и да стискам.

Тренировка няма да има, защото имам много работа (така и така имах за цял ден, че и до тъмно, а благодарение на някои хора i ситуации, ми се отвориха неща за още половин ден). Хубавото е, че вървим към една промяна, която ще ни спести много нерви в бъдеще и нямам търпение да стане всичко вече. 🙂

Захващам, че пак по нощите ще се прибера, но предпочитам да е преди 12.

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 13.11.17 17:15.

Т. Тодорова

14.11.17
08:56

Вчера изядох света. Сигурно опуках 4к, което за мен си е много, трудно свиня толкова по принцип, а дори не ми стана тежко и ако някой беше предложил прасе с картофи вечерта, нямаше да го върна. 😅

Мисля, че си взех каквото ми трябваше и сега съм ок.

Много съм изморена обаче - снощи не можах да заспя до 2 от претоварване, после сънувах някакви неприятни неща, днес ме чака същото + трен А и от сега се притеснявам как ще избутам в залата, защото ще ходя чак към 21 и вече ще съм дроб.

С нетърпение чакам да свърши тази седмица и да гушкам Еленче другата 💜💆🏻

Т. Тодорова

16.11.17
15:26

14/11/2017 (23) - 16/11/2017 (25)

Няколко дни не тренирах, прекарах ги в работа. Снощи пих бая бира, тази сутрин се търкалях до 11 в леглото (реших да спя, докато се наспя и в 8:00 някой започна да пробива нещо 😄), но поне се поизлежавах.

Храната днес:
- протеин с оризово мляко (купих си Gold Standard на ОN, че беше промо, пък бобеното брауни ще се получи по-добре с него, както и всякакви десерти в този стил)
- пиле по градинарски за обяд
- салата с пушен кашкавал (пушен кашкавал, варени яйца, зеле и моркови, домат, краставица и лек млечен дресинг) за вечеря
- евентуално няколко мандарини

Добавки:
- бцаа, ензими, йохимбин и ацетил л-карнитин на прах (мноу гадну),вит Ц, мултивитамини и омеги

Тренировка А:

Стави + загрявката на Вик с 12кг пудовка

През 10 секунди:
10х3 зерчер @20кг
10х3 обръщане @20кг

4 пъти, с 2 минути между трисетите:
Раменна преса @25кг: 5, 5, 5, 5
Силово гребане @17.5кг: 7, 7, 7, 6

Ластик пред гърди:
3х10

Разтягане:
минимално, защото цялата треперих.

Не помня кога за последно ми е било по-трудно да тренирам. Нищо в тренировката не е различно, не съм се претоварвала, тежестите са малки - още на зерчера бях готова да припадна.
————————————
Малко се развлачват ББ тениските, но за цената си са супер. Ще си взема пак скоро.

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 16.11.17 15:42.

Т. Тодорова

17.11.17
13:57

17/11/2017 (26)

Заспах в 1:30, спах до 10:00, пак не стига.

Храна:
- шейк от печена тиква, фъстъчено масло и доза шоколадов протеин
- мандарини (над половин кило за деня ще се съберат)
- кюфтета със задушени зеленчуци (броколио, моркови, карфиол)
- пакет оризовки
- какаов чай с портокал и канела, малко мед

Движение:
- пресягане от бюрото към шкафа за храна
————————————————-
🙂

Т. Тодорова

19.11.17
01:53

18/11/2017 (27)

Преди 30 минути се върнах от работа. Свърших всичко най-накрая.

Храната - бобена салата, печени зеленчуци, кюфтета, мандарини и джинджърбредки около 100г.

До ранния следобед у бабини, до преди малко в офиса.

Омекват ми коленете от страх в тая сграда, буквално. И все убеждавам майка ми, че е на хора, при които никой не би влязъл, ама всички знаем, че т’ва е долна лъжа. И такситата отказват да се качат догоре (незнайно защо) или се правят на ударени и чакат пред заведението на долната улица. А сигурно в на Борката гз е по-светло, отколкото на нашия паркинг (нали се просмукват лъчи от душата му сияйна...😂).

Ох, допивам си бирата (една-единствена) и умирам, че утре тежък санитарен ден ме чака... в чест на Графиня Фон Леля Ленчева 👹

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 19.11.17 02:04.

Т. Тодорова

23.11.17
20:53

Йо! 🐽

Поздрави от кралския шут и дървото 😂

Т. Тодорова

29.11.17
18:18

28.11.2017 (3)

Тренирах за първи път от… последния път, когато споменах. Натрупаната умора и липсата на движение си казаха думата. Иска ми се да кажа, че само съм си бъркала в носа в залата, щото по принцип е лесно и ще означава, че не съм правила нищо, но и това, което ще опиша, ми коства невероятни усилия.

Зерчер @25кг - 5, 4, 3, 3
Лег: 10х25кг, 5х30кг, 4х30кг, 3х30кг
Тяга: 2х1х60кг, 2х1х65кг, 3х1х70кг и обратно
Обръщане: 10х20кг, 2х5х25кг, 1х5х30кг

За интервали и дума не можеше да става.

Заспивах права през цялото време, разтегнах и избягах с писъци 😀

29.11.2017 (4)

Храната я постегнах едва днес. И преди т’ва исках, ма нямах желание. Нямам време да си приготвям, ям квото има, то обикновено няма много качество наоколо, а на мен ми трябва енергия, та..

Без тренировка, но с офиси.

Боли ме гърбът, раменете и цялото околотазие. 😃 Не от нищожното раздвижване вчера, а от стоенето на бюрото. Пари ми яко един москол, трябва да го мажа с нещо и сега ще ида да си намеря.
——————————
Ужасен човек съм, когато не спя (то си личи и от написаното горе). Заядлива, крива, ревлива и гладна. 😆 Не, сериозно, отвратителна. И съм супер искрена в проклетията си - отвътре ми иде. 😄

Беше ми готино, докато Ленчето беше наоколо - едно такова лежерно, дето можеш, ако си изморен, комфортно да си помълчиш в добра компания.

Изгледах всички серии на Хари Потър за 3 дни от мъка. 😂 Изгледах е силно казано, де, защото докато работих ги пусках и основно слушах. Сигурно ще повторя някой ден, много яко. С’я като срещна някоя отровна муцуна и в акъла ми веднага изскача “Expectooo patronuuuum!”. 😂 Обичам приказни истории, откъсват ме изцяло от всичко наоколо. 🦄

ЕЙ, пристигна компът и е толкова безумно як, че мисля да си мълча комфортно с него известно време - само в петък планирам ходене в офиса и до другата седмица не ща да стъпя там. Ша си ближа мака на спокойствие. 😄 Изключително много ми харесва ретина дисплеят. Ще си изгледам Властелина тия дни. 🐶

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 30.11.17 02:45.

Т. Тодорова

30.11.17
01:20

Много се надявам в близките месеци да не ми се налага да стъпвам в тия офиси. Най-добре никога. Умът ми не побира как е възможно (и друг път съм го казвала, ама ни моа!) образовани хора, с доста добри финансови възможности, да живеят като скотове.

Завърнах се току-що и реших да оспамя, докато си правя нощната тренировка - единички повдигане на пълна чаша. Обем - около 100мл домашна сли’ова. 😂

Много ароматна и готина ракия, особено след като се сетих, че ще е по-добре да й слагам по малко лед, щото е 65 градуса и първия път ми изгори джигера. 😂

Така се доизморих, че по едно време ми се струваше, че някакви предмети се движат, а сега се оцъклих като бухал.

Ама какъв изказ, каква красота и елегантност! 😂

Прилагам едно нереалистично селфи към към цялото разкошество и смисъл на този пост. Изумително е какво може да направи един филтър с всяка крива глава, която му подложиш 😂

Добре, спирам до тук, че нещата ще ескалират 🌈

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 30.11.17 01:22.

Т. Тодорова

01.12.17
16:25

30.11.2017 (5)

Айляшка храна + 1 кроасан с шоколад.

Цял ден по задачи.

01.12.2017 (6)

Снощи пих “Дормиплант”, за да спя и сутринта се събудих дълбоко заспала. Направо неадекватна. Чак няколко часа по-късно светнах, но качествено - направо озарих офиса. 😂 Свидетели нямаше, естествено.
Понеже не ми харесва този ефект сутринта, поръчах си Now мелатонин.

Храна:
- 1 банан
- наръч солети  😄
- 30г луканка с 30г ракия у татИ
- 3 кокоши & 4 пъдпъдъчи яйца на очи и очички, 50г козе сирене, 1 малко авокадо, 1/2 домат

Яйцата тръгнах да ги правя и ще чупя в една чаша, за да ги сложа в тигана след малко. Чупя, чупя... гледам, че пускам яйцата в кошчето за боклук, а черупките в купичката... 😴 Жалко за кокитата.

- 50г щолен с печена ябълка 😍, зелен чай с ябълка и не помня какво, но е страхотен - Санчи ми го подари преди време и за първи път одобрих зелен чай. Сигурно заради вайба. 🐦

Вечерта може чаша домашно вино, може и да не. Не знам дали ще ям повече днес, но утре ще си направя бобено брауни със смлени лешници. 🐽

Отпаднало ми е и се сдобих тази нощ с ужасна болка в задното рамо.

5-6к разходка, задачи и стандартните ангажименти. Планирах домашно кардио, но....

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 01.12.17 21:10.

01.12.17
19:22

казано от Т. Тодорова на 01.12.17, 16:25:

бобено брауни със смлени лешници. ....

Не стига че боб, ами и лешници?!?! 😆😄
Какви стомаси имате да ги мелят тези комбинации и как тренирате? Както казваше един треньор - не мога да те изтренирам колкото ти можеш да изядеш. 😄

Мнението беше редактирано от Margi на 01.12.17 19:25.

Т. Тодорова

01.12.17
19:55

То само за аромат, така или иначе сместа не носи много допълнителен прахоляк - чух, че ставало готино.

Проблеми с храносмилането рядко имам. 🙂

01.12.17
20:21

казано от Т. Тодорова на 01.12.17, 19:55:

То само за аромат, така или иначе сместа не носи много допълнителен прахоляк - чух, че ставало готино.

Абе сместа поема всичко-  именно прахоляци - свареният боб с повечко разбити яйца е доста воден и много добре поема сухи съставки- други брашна, стърготини или щедра доза какао - имам предвид сложи не по-малко от 50 гр. (5 големи супени лъжици)  🙂
Пък смлените ядки ще влязат идеално в иначе постния боб. Как не съм се сетила, вземам си бележка. 🙂

Т. Тодорова

01.12.17
20:30

Ахам, казах “допълнителни” прахоляци, защото предпочитам да го наблъскам с какао и малко повече протеин 🐽

Ще пробвам варианти, много ме кефи браунито, а и Камен го хареса - ще експериментирам. 🙂

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 01.12.17 20:31.

01.12.17
20:40

А, разбрах. Може би с протеин на прах ще стане наистина малко трудно за храносмилане. Аз предпочитам повече мазнинка да има - едно орехово , фъстъчено или лешниково олио ще влезе идеално, Пиши после рецептата да вземем идеи. 🙂

Т. Тодорова

01.12.17
20:42

Трябва да я изровя, Саня ми я даде.
С кокосово масло правих последния път - разкошество 💜

Т. Тодорова

02.12.17
09:51

Мира, ето рецептата на скрийншот.

Сложих фурми, не подсладител - получи се идеално. 🙂

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 02.12.17 09:52.

Т. Тодорова

02.12.17
16:56

02.12.2017 (7)

Супер много задачи, включително и такива, изискващи физическо усилие + работни задължения, които ще бутам тепърва.

Качила съм 5-6кг за последните 3 седмици - ясно, че не си поплювах с храната, но и стресът си оказва влияние. Вече ми е толкоз много, че ми се плаче с причина и без причина. Мисля да си легна най-късно в 22 днес и утре да мисля за ангажиментите. Ще идем да тренираме след ставане - направо ще пробвам интервала, пък каквото стане.
Не мрънкам, описвам си състоянието. 🙂
———————-
Храната:
- доза протеин с оризово мляко
- зидо бар с какаово зЪрно, зелен чай
- 70г свински ребра на фурна
- котидж
- 50г щолен с печена ябълка
- зеленчукова крем супа (целина, картоф, морков, микс грах, царевица, чушка и т.н.) с варено прасе - няма я включена в сметката долу, защото не ми се занимава да умувам, а и да ми се занимава - няма да ми се получи.

Вода почти не пия, но пък пикая кафе. Ще си дам зор в тая посока.
————————
Започнахме новия сезон на Бягство от затвора. Напоследък изобщо не мога да търпя насилие, особено като знам, че има общо с реалността. Обръщат ми се всички вътрешности и вътрешно изпадам в паника. А го харесвах тоя филм.

Сцените тежат, филмът пооглупя още в предните сезони, ама пък все още има Уентуърт Милър 🐽 (страшна загуба на мат’рял с тая ориентация.. пу 😄).

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 02.12.17 17:04.

Т. Тодорова

03.12.17
16:59

03.12.2017 (8)

Горе-долу спах и в залата беше много добре положението. Интервалът с клека отиде на един дъх, което досега не се беше случвало.  #пръскам

Камен обаче претренира  (за първи път) и с’я е купон около него. 😄
Вика: субективни усещания от тренировката: умора и ненавист. 😂
——————————————

Едно слабо кафе,  йохимбин, л-карнитин и бам в пОлсО.

Тренировка А:

10х3 през 10 секунди, без почивка между двете движения:

Зерчер @20кг
Обръщане @20кг

После 4 пъти, с 90 сек между трисетите:
Раменна преса @25кг (6, 5, 6, 5)
Силово гребане @17.5кг (7, 6, 7, 6)

Раменната бетон до всяко последно повторение.
Силовото носи още повторения и килограми, ако не ми трепери неконтролируемо опорният крак.

3х10 ластик пред гърди + 15 минути мачкане и разтягане

—————————————

Храната:

- 20мл мляко в кафето
- 200г мусака
- 200г от зеленчуково-прасешката супа
- 250г съвсем леко задушен карфиол + домашни печени кюфтета
- зор за сладко - протеин с оризово мляко
- Броколи, авокадо и котидж

edit: вечерята с броколито и котиджа може и да отпадне

2л вода.
—————————————
Груба сметка и описани добавки:

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 03.12.17 17:47.

Т. Тодорова

04.12.17
13:23

04.12.2017 (09)

Догледахме “Бягство от затвора” - поредните скъсани няколко часа от живота ми. Доста тъп сезон, дано да е последен.

Тренировка Б след слабо кафе, йохимбин и ацетил л-карнитин:

Тяга 10х2 @50кг
Обръщане 10х1 @30кг

Много стриктно, много бързо.

Между другото:
Тяга 5х1 @70кг, докато чаках, че нямаше лежанки - пак през 10 секунди, да видя мога ли, не мога ли. Мога да си направя интервала с единичките с тия килограми спокойно.

После с 90сек между двусетите:

Лег @25кг: 10, 10, 8, 9
Скрипец @40кг: 10, 10, 9, 9

Няколко единички и двойки тяга с 50кг още, че трябваше да показвам на К.

Ротации @3кг гирички и доста разтягане.

Идеално ми влезе, идеално ми и излиза - нямам никакви оплаквания.
————————————

Храна:
- Нутрибуба с банан, енърджи микс, какаови зърна, бадемов протеин
- 30г домашен бабек с около 50мл домашно червено вино
- омлет от кокоши и пъдпъдъчи яйца с с овче сирене
- задушено броколи, котидж, 50г авокадо;
- протеин за десерт

Груба сметка и добавки - в скрийншота. 🙂

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 04.12.17 13:31.

Т. Тодорова

04.12.17
19:00

Останах си днес на едната нутрибуба. Случиха се разни неща и ми се отщя да се храня, особено пък с броколи и к’вото бях планирала.

Понеже не бих върнала нещо дребно и сладко, направих си бобени мъфини от:
- 1 малка консерва червен боб
- 2 кокоши & 5 пъдпъдъчи яйца
- 7 големи фурми, пресни
- 30г какао
- 20г смлени лешници
- 20г кокосово масло
- ванилия & бакпулвер
- съвсем малко оризово мляко, че стана много гъсто и бубата зацикли

Не му сложих кисело мляко, нито протеин, да видим какво ще стане този път. Ухае супер.

Та да.. ще вечерям с един малък мъфин и след това ще ударя 50г уиски (мда, страхотно се съчетават 😂), че ще ми гръмне кафезът.

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 04.12.17 19:01.

Т. Тодорова

04.12.17
19:58

#selfspam

04.12.17
20:02

Теди, сори, ама са много смешни, приличат на акита 😄
Аз поради това се отказах да снимам всякакви кексове 🙂

Т. Тодорова

04.12.17
20:14

Точно заради тази прилика са очичките и шегуващото се куче. 🙂))
Вкусни са много, а че наподобяват аки, особено това от емотиконите, което всички познаваме, е един забавен плюс. Можех и да ги пооформя, ама мех. 🙂

Та: хи-хи-хи!

(Ама личи си, че ми е скучно 😁)

Т. Тодорова

05.12.17
14:07

05.12.2017 (10)

Днес сравнително нормално е всичко, въпреки ангажиментите. С К снощи отупахме повече от половин бутилка уиски и си говорихме до късна-късна доба. В 7 сутринта не го харесвах толкова. 😂

Цяла сутрин у бабини, после се отбих до Попов да напазарувам леко и се прибрах. Тепърва ще готвя (телешки опашки & сърце - пак с картоф, морков и целина, защото всички наоколо това искат да ядат) и после ще работя.

И на мътнородите има телешко сърце, чудя се да им го готвя ли или да мятам така. Ама май няма да им го дам сурово, че както не са свикнали, ще ми одрискат стените. 😂 Алангле нещо...
———————————————-
Храната:
- нутрибуба от овес, протеин, оризово мляко, енърджи микс
- кашкавалено роле с оризовки - не си намерих нищо по-подходящо у баба
- банан
- като ми стане телешкото, ще ям и от него, сигурно само бульон обаче, не ми се яде друго - ако има нещо, ще го довпиша

Движение:
- без тренировка, стандартното
———————————————

В тоя двор, бабиният, съм като Снежанка 😂 - колата спира отпред, кучето тича с бясна скорост от другия край на улицата, всички котки се събират и си застават по местата, птичките припляскват с крила и запяват, плъховете ръкопляскат... 😂

Слагам манджите (без телешкия бульон) в скрийншот, заедно с добавките.

Ето ми го любимото бухалче - kъсичко, квадратно и бузесто. 😅

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 05.12.17 15:45.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1