Хобит Unleashed: Barbells, Kettlebells & Second Breakfast

Темата е заключена.
Прескочи до:
Bart Simpson

17.01.18
02:19

Ако прибавиш пресен лук, чесън и малко сметана за спойка ще станат лудница, кестените, бисквитите- не.
Само да ви разкажа на бързо за тази Коледа.
Обясних всичко как защо и излязох.
За малко.
Ама бързах.
Ставаше дума за печени кестени.
Ама аз си знам и ми е като сол за таратора, че трябва да се цепнат и не го споменах.
Легнал съм и ме мързи да снимам,  има още кестени по тавана хахахахахаах, яко гърмежи и......ядосана жена, ама накрая се посмяхме всички.

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 17.01.18 06:33.

Хехе, весела история 🙂)))))
Аз много се забавлявам с всякакви оливания и гърмежи - една смес за брауни в нутрибулета ми избухна директно ин да фейс 😂 преди време, после не помня с какво се опльоках, но мъж ми щеше да почине от смях - май някакъв доматен сос... не, кетчуп беше 😂. Просто гръмна върху мен и всичко наоколо. Но основно върху мен. Имаше и по оранжевото куче даже. Много стилно се получи като съчетание. 😂

Ще пробвам да ги приготвя както казваш. Това, което ме притеснява е, че често има “лоши” кестени, които не знам има ли начин да разпозная преди да ги сдъвча.

Иначе съм правила и със свинско - става много готино и като цяло има поле за импровизации. Още утре ще пробвам това с лука и сметаната. 🐽

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 17.01.18 11:01.

Bart Simpson

17.01.18
11:21

Има начин, разбира се.
След като ги свариш и обелиш текстурата им е мазно-трохлива, на цвят са от светъл беж до телесен цвят(европейски такъв 😁).
Лошия обаче има плътна текстура, не е трохлив и тр да го стиснеш за да се счупи, другия признак е цвят, от светло кафяво до черно.
Ако дори се е пуснала черна жила през тялото на кестрна също е негоден за ядене.

Благодаря, Барт, занапред ще знам. 🍺

17/01/2018 (24)

Снощи беше голямо весело и тази сутрин едва станах. Сигурно щях да спя до 12, но ми се обадиха да тичам по разни административни недоразумения. Пих домашно ‘асковско червено вино - много добро.

Ей сега се прибрах и започвам да работя усърдно, време за трениране нямам днес, нито пък сили.

Храната идентична с вчера, без виното. И бисквитите са добре балансирани, с пробиотик. 😂 Над 2л вода с лимон.

Отчет за чудо и приказ, да, знам. 😂

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 17.01.18 14:37.

18/01/2018 (25)

Е снощи се наядох като продот по нощите... след няк’ви бири. Дюнер, пица.. джънк оргия. Днес малко съжалявах, не заради калории и щуротии, ми щото ми беше тежко - колкото по-рядко консумирам такива неща, толкова повече им усещам негативите. Но пък си е съвсем в реда на традициите да се мине през Аладина след запой.

Напоследък пуша много, много малко. Даже бих казала, че почти не пуша, защото не ми се и приисква. Обаче с алкохол (ако е вкъщи - цигара-две, ако е навън - смърт)... Ей за т’ва съжалявам със сигурност. Пълна отврат и смрад, ама пуста тъпотия..

Днес - турбо ден пак. Трудно ставане, настинка (поредната), вятър, Прослав, пазаруване, чистене, готвене, работа, работа, Прослав, работа...

Храната:
- утринен айрян 😂
- ред шоколад
- кафе с оризово мляко и мед
- шепа печено кашу
- толстолоб на плоча, един изпечен картоф (сладък), задушено броколи с молкуфчи 🙂
- 1.5л вода с мед, лимон и джинджи

Движение:
- споменатите горе неща
- интервали суинг с 20-ката + веднъж загрявката на Вик с 12-ката

19/01/2018 (26)

Ставане в 6:30, температури през нощта, тежък ден без тренировка, който няма да свърши до много късно през нощта.. Храната:
- какаов чай с портокал и канела + мед + пчелен прашец
- кафе и половина
- дроб сарма с айрян
- филии с домат и филе
- грипекс макс, чай, вода с лимон и джинджифил
- ядково мляко с какао и мед, топло

Абе, леш.
————————————————————
Аз вече сериозно си търся кола. И инструктор. Представа нямам по какво се избира инструктор и избира ли се изобщо. Трябва ми да взема десетина часа.

За кола съм се спряла на Фиат Стило, 2002-ра, макс 2005-та. Трябва ми само за градско засега, не смятам да й слагам газ или метан, защото изпитвам ужас от гърмящи бутилки.

Форумни мъже, какво ви е мнението за количката? Има ли нещо, което трябва да се знае за модела (както при А-класите, че някаква партида се самозапалвала, примерно 😂), трошливи ли са, скъпо ли е да се поддържат.. стандартни въпроси.

Нямам никакво желание да шофирам и изобщо не знам как ще се оправям - да си спазваш съвестно правилника е лесно и чудесно, но представа нямам как е възможно да отреагираш адекватно на всички идиоти и да се/ги опазиш.

Де’а. 🚘

Щом ти трябва за градско, то не ти е нужно да и слагаш “газ”. Докато двигателя загрее за да обърне на газ ти вече ще си стигнала където трябва.
Няма значение кой инструктор ще избереш. Всеки ще те научи, самият факт, че го работят и постоянно имат ученици говори достатъчно. Някой любител може да те научи, а какво остава за инструктор.
И да допълня нещо, което винаги много ме радва. Аз съм от малък град и при нас като дойде време за шофьорски курсове всеки си предлага неговия инструктор и казва, че е най-добрия, а другите не ставали.  Как разбраха, че другите не стават като са били само при един? 🙂

Мнението беше редактирано от Стойко Колев на 19.01.18 17:01.

19.01.18
17:08

Доколкото съм чел дневника ти , съм останал с впечатление , че имаш мъж . Ако е така , остави той да ти избере колата . Не се занимавай с несвойствени за една жена неща . 🙂 🙂
Така и така , после той ще се ядосва с ремонтите ѝ , поне да не ти пили на теб , как можа да го купиш тоя трошлив кенеф .

казано от Стойко Колев на 19.01.18, 17:01:

Щом ти трябва за градско, то не ти е нужно да и слагаш “газ”. Докато двигателя загрее за да обърне на газ ти вече ще си стигнала където трябва.

Точно заради това реших, че и климатик не ми е крайно необходим - докато задуха и ще трябва да слизам. 🙂
Иначе за инструктора само питам - когато карах курса, избрах тогавашния, защото беше близък на съседа и просто нямам представа дали има някакви други
фактори. 🙂

казано от The Saint на 19.01.18, 17:08:

Доколкото съм чел дневника ти , съм останал с впечатление , че имаш мъж . Ако е така , остави той да ти избере колата . Не се занимавай с несвойствени за една жена неща . 
Така и така , после той ще се ядосва с ремонтите ѝ , поне да не ти пили на теб , как можа да го купиш тоя трошлив кенеф .

Е той мъжът няма как да има опит с всички възможни автомобили. 🙂 Фийдбекът е важен при взимането на повечето решения, според мен, затова и питам - ако някой има информация за конкретното Фиатче или по-добре - ако е имал такова. Което пак не е гаранция за нищо, де.

Мнението ти е леко обидно, предвид, че и аз, и всички жени около мен, сме доста самостоятелни и способни, и някак не мога да си представя, особено напоследък, някой друг да ми бере гайлето за елементарни неща като нещо счупено по колата. И мъжът ми не пили за подобни глупости - кога и как ще ти спихне возилото е в по-голямата си част въпрос на късмет и условия, особено пък като говорим за коли, които не са чисто нови.
Последният абзац е нещо, което не бих искала да се разгъва в разговор, но пренебрежителните изказвания, без значение замисъла или отсъствието на такъв, не са ми по вкуса. 🙂

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 19.01.18 17:28.

19.01.18
18:03

Аз бих погледнал Алфа 147 или още по-добре 156 на твое място. Пак е много фън за каране, частите са евтини и мисля, че са същата ценова категория.
(Само си сложи престилка, забрадка и объркано изражение докато я гледаш да не смущаваш шовинистките проекции на колегите тука щот се травмират лесно. 🙂  )

Bart Simpson

19.01.18
18:34

Голф тройка дизел.
И Джета също, баракуди са, но са благодарни баракуди, ще те закарат до края и ще те върнат, всичко им е по пет лева, не са обект на интерес от крадци.
И нивото на безопастност е прилично.

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 19.01.18 19:02.

20.01.18
12:51

казано от Bart Simpson на 19.01.18, 18:34:

Голф тройка дизел.
И Джета също, баракуди са, но са благодарни баракуди, ще те закарат до края и ще те върнат, всичко им е по пет лева, не са обект на интерес от крадци.
И нивото на безопастност е прилично.

Още един глас за VW от мен нищо,че не съм от мъжката част. Доскоро имах 1.4 golf 2000 и с две ръце мога да я препоръчам с оглед на разход,евтина поддръжка и прочее. А климатика колкото и да мислиш, че не ти трябва е удобство. Ти защо мислиш за Stilo?

Bart Simpson

20.01.18
13:06

Т, слушай мотористите, хахах 😁

Владо,
Алфите са супер красиви и комфортни, и в общи линии, няма как да си купиш такава кола за такива пари, доколкото виждам, но и конкретно за тях знам от приятели, които имаха Алфа Ромео (едната беше 156, другата не помня каква - и двете струваха по над една заплата месечно за ремонти), че са трошливи, а и майсторът ни ни е казвал, когато К. разглеждаше за себе си, че прекарват повече време в сервиза, отколкото на пътя.

Обърканото изражение си го имам.. заводско. 😄

Барт и Веси,
Голф не е лошо, ама много са винтидж вътре :(, а и гледам, че много им се лющи лакът - като на старите Корсички. Но пък Корса с новото купе е много симпатична калинка.

Претенции много, пари - ньет. То аз съм и такова магаре, дето за кола за човек с моите нужди, не би и дало повече, де.

Стилото го харесах, защото е красиво и не е много голямо. Може и да е кифленско, но държа да харесвам нещото, за което ще дам няколко хиляди. Вътре дизайнът е същата работа - едни турско сини седалки и кори, геометрични принтове... 😄, а аз съм проклета в това отношение, не обичам нещо да ми дразни окото. Пежото, дето уж аз трябваше да го карам, не е нещо особено и луксозно, но е едноцветно вътре и не ме нерви. Иначе се оказа с пукнат блок, въпреки, че майсторът-приятел на майка се кле, че е перфектно. Явно наистина добре замазват работата арабите в Дойчландия.

Сега гледам Корса, Пунто и Пежо 206. Да имаш четири врати се оказва лукс, според обявите.

20/01/2018 (27) - 21/01/2018 (28)

С лека пудовчна тренировка в единия ден (днес) и над 10км пеш за предния.

Откровено съм си болна, вдигам температура сутрин и вечер, и тази зима започва да ми писва с нейните вируси и с това, че дори не е зима. Предпочитам да се сополивя в пухкав сняг.

И много ме кефи как последните два вируса решиха да се засекат с МЦ, просто е невероятно усещането. 😄 😄 😄

Храната не е съвсем лоша, но е много. Непрекъснато тъпча, да не взема да спихна нещо, че много си харесвам подпухналото. 😄 Но пък намалих кафетата рязко, че работата беше станала страшна - направо си п***ех кафе. Един-два пъти - ирландско. 😄 Ама не, до нищо хубаво не води.
——————————————————————————————-
Който не ходи в залата, пише по едно кило глупости на хората.. да си четат. Габец каза, че питали там за мен - отказала съм се била нещо. 😄 Не смогвам с всичко, просто не мога. Но е яко, че снощи приключих с работата за няколко дни напред и малко се успокоих. Преди малко се прибрах, приключила със задачите /средата на деня, ей, лукс/, и направо си легнах. Отдавна не ми се е случвало да се стека в кревата с лаптопа и да имам само едни чинии да измия. И ми е някак нервно и безделно. 😄

———————————————————————————————
Запознах се с Димо. 🌈🌈🌈
———————————————————————————————

Ей го и този, Борьо сексито, да не кажете, че съм го пратила във ферма (💡) и затова не спамя с него вече. Хи-хи.

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 21.01.18 18:16.

Bart Simpson

21.01.18
17:02

Последно от мен за колите, това също е кораво возило.
https://m.mobile.bg/details/11516025855627344

Барт, симпатични са тези мазди, но пък са по-дълги от необходимото за левак като мен. Искам да е къса и където й е задният прозорец, там да е и краят. 💄👠

Оф, а като гледам какви къде-къде по... ъм... retarded птички карат смело джипове и разни огромни лъскавотии... Срам ме хваща направо.

Видях един смарт миналия ден - ей това е хавата. Караш си, обръщаш се и е все едно тичаш 😁, егати късичкото нещичко-чко-чко... 😂

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 21.01.18 18:34.

21.01.18
20:44

Цитат от рандъм форум(а може би аз съм пристрастна)

...и аз се интересувах от Fiat Stilo. Четох, гледах, карах и накрая се отказах.  🙂
Предимства: добра визия за версията с 3 врати, модификациите с 1,8 и 1,9JTD са много динамични, евтина подръжка в сравнение с други автомобили от същия клас и година на производство - особено ходовата част, комфортна возия, ниска покупна цена.
Не ми хареса: качеството на материалите и сглобката на салона, скоростния лост, скърцането, цялостното чуство от автомобила. 1,6 и 1,8л. двигател са с 4 бобини,похапват повечко бензин, но и вървят. 1.8л. е с вариатор. Като цяло ако се намери Fiat Stilo 1.9 JTD с гарантиран по-малък пробег не е лош избор.
Колкото до Golf 4 - това е по-добрия автомобил

Последно само да си изкажа впечатленията.
На нашия голфец единствения проблем за 7 години беше,че започна да гори масло(не,че е малък -ние затова я и разкарахме). Иначе колата сме я карали във всякакви условия,даже и преживя един Борински оф-роуд. Сравнението ми щеше да е с на свекърва ми полото-2007,пак 1.4 ама толкова пластмасово и дървено, че не е реално. На година поне по два пъти е в бокса.

P.S. Маздите съм чувала,че много гният

Най-добре намери някой,който се занимава с авторемонти и на когото имаш доверие. Харесай две,три, четири коли и той ще ти каже човека поне,ако има нещо какво е и да си прецениш 🙂

Мнението беше редактирано от Веси на 21.01.18 20:45.

Веси, мерси за инфото. Ще разровя и аз по форумите, като мога да остана на спокойствие. Майсторът е ясен, че ще има думата, ама то и при тях е малко като при компютърджиите - един възхвалява Уиндоус, друг Мак, трети има олтар на Линукс на нощното шкафче..

Снощи загледах Мазда 6 🙂)) Ама много са големи.
Хюндай Гетз също изглежда добре, а в Kia Ceed се влюбих от пръв поглед. Обаче до 3к има само една, дето е такси. 😂

Хубаво, де, спирам да мрънколясвам за ламарини.

22/01/2018 (29)


Тренировка (интервал с пудовки)

Стави + загрявката на Вик, малко променена, с 12-ката (суинг до хоризонтала, до вертикала, суинг с една ръка, високо изтегляне, обръщане, скок-клек… без сначове и напади)

През 10 секунди, без почивки, с 16-ката:
10х2 гоблет клек
10х3+3 (тоест, по три повторения на всяка ръка) обръщане

Макс бройки, с 90 сек между трисетите:
Едностранна раменна @12кг пудовка: 6, 6, 6, 5
Силово гребане @16кг: 6, 8, 6, 6

Леймърска разтяжка (да е в тон с тренировката, ‘се пак)

* На раменната съвсем леко сгъвах краката при пускането. Много ми е нестабилно така и имах чувството, че ще ми хръцне рамото, особено дясното.
* Гребането ще пробвам от дефицит следващия път, когато го правя с пудовки. Не, че и така не ми излезе джигерът.
* 16кг ги обръщам като глава чесън. 😂 Реално не е кой знае какво, но преди не можех хич, така че си е нещо.

Храна:

- слабо кафе с 20мл оризово-ванилово мляко
- Първото хранене в 14:30: яйца, авокадо, задушени зеленчуци (броколи, морков, карфиол), два сушени домата от буркан с лой 😂
- един сладък картоф, кутийка котидж с подправки
- банан & шоколадов протеин
- вечерта сме на рожден ден, тъй че утре ще го попълня (гледам в кристалната топка и виждам червено вино, сухи мезета и нещо сладко, ама да видим)

- 1.5л вода, 500мл вода с лимон

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 22.01.18 14:00.

22.01.18
14:20

Citroen C3 ?

Bart Simpson

22.01.18
14:26

Аз бях казал, че няма да пиша за колите повече, но ситроен освен старите корави, са много претенциозни към горивото и се разтичат когато ги караш в държави с лоши горива.
Иначе са страхотни колици.
Голф за БГ най-подходящата кола, носи на дупки и на разредена нафта.
Аз с моета кола нямам никакъв шанс да изкарам и месец в БГ, въпреки че е кораво ко#еле.

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 22.01.18 14:32.

Котидж,
никога не са ми били симпатични Ситроен.

Толкова много варианти разгледах вече, че ми се отщя. То и без това не е като съвсем да ми се иска да се лиша от пешоходенето.

казано от Bart Simpson на 22.01.18, 14:26:

Голф за БГ най-подходящата кола, носи на дупки и на разредена нафта.

😂 Много забавно ми стана.
Има съвсем не лоши голфетки, да. Благодаря за насоката, ще ги гледам упорито. 🙂
———————————————————————————

Снощи беше много айляшки купон. Девойката събра 3 отделни компании така,
че грам да не си пречат, пихме бири (виното само като го помирисах и.. не) и цъкахме билярд до 2 през нощта - на третата игра случайно победих Камен, наежих се... и следващите 5 игри бяха толкова унизителни (за мен), че не е за вярване. 😂

Единственият проблем беше, че вътре се пуши. Активно. Ама няма пълно щастие.

23/01/2018 (30-01)

Наспах се като гуци 🐽, сънувах си разни работи, като например, че съм на гости на една мацка, която познавам само от интернет - имаше две СУПЕР руси деца, на едното му бършех косата с хавлия след баня 😂 и после се пльоснахме на двора, един голям, зелен двор, с голяма дървена маса, направена от трупи. И през средата на тая маса минаваше някакъв портал към средните векове, през който се виждаше в реално време какво се случва отатък... Та подавах хляб и яйца на очи през портала - на едно малко, пак супер русо момиченце, което беше гладно.

После няк’ва бейби сърна гуших на един горски път. Беше много мека и приятна. 😂

Храна:
- една малка круша, пчелен прашец и шоколадов протеин - в булета
- 2 яйца в малко масло, 1 сладък картоф, 50г биволско сирене
- 60-70г прасешко контрафиле у нашите, което изядох преди малко супер импулсивно, заедно с 2 с.л.  от един бешамелест сос, който не обичам хич, ама цял ден обикалям и даже вода не съм пила. Две кафета ги пратих във ферма обаче.
- телешки бульон, лют, вероятно и малко сирене

Движение:
- цял ден обикаляне, здраво пазаруване с мъкнене, с което си направих кардиото мисля
- тренировката я оставих за утре, тъй като цял ден ми се повдига от цигарения дим снощи и ме скъсва левият яйчник
—————————————————————-
Подпухнал кахър сурат, но не чак толкова трагичен, колкото беше през последните няколко дни:

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 23.01.18 19:40.

23.01.18
19:46

Имам един много хубав голф 5, 3 врати, дизел, ако те интересува 😄

Bart Simpson

23.01.18
19:54

Аз също сънувах наскоро една мацка от тук, та не че не я познавам, ами и не знам как изглежда.
Бях питал нещо много важно и само тя можеше да ми отговори, но уви някой ми обясни, че е на кошарите с овцете и кравите и там няма интернет и ще се върне чак октомври месец.
А как съм се смял като се събудих не е истина.
Виж, виж, Котиджа какво предлага, петица не е за изпускане грам, ако му свалиш малко и цената, че теа държат цени.

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 23.01.18 19:56.

Със сигурност ще ми е над бюджета, инак са симпатяги.
Зарязвам я засега темата с колите - ще я заместя с храна и движение. И стандартните черепно-мозъчни излияния. 🤓

edit: За съня - 😂

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 23.01.18 20:17.

24/01/2018 (31)

Кученца, Прослав, зала, вкъщи... айляк.

Едно момче в автобуса... сигурно на 20, супер красиво и симпатично... Никога нямаше да предположа, че би пипнал хероин, ако не се беше изтърсил от седалката с провиснала лига. Стана ми ясно, ама все пак го попитах дали е добре и той - О, много ми е добре даже.. Още не му и личи по външни белези, явно е пресен-пресен, може и за първи път да му е било, и вероятно има шанс, ама.. Мда. Изключително тъжно ми стана, имаше много добри очи хайванът.


Тренировка в 11:30

В залата влязох почти със спринт и с таласъмски атитюд от сорта на “ей с’я ва пръснах, ве” 😂, но рязко спихнах на лега и скрипеца.

Всички движения на скорост:

Тяга:
2х5 @50кг, 2х5 @55кг
Обръщане:
4х5 @30кг

Лег @30кг:
5, 4, 3, 2
Горен скрипец с подхват @47кг:
5, 5, 5, 4
—————————————————
Камен се кефи на Зерчер... и аз му се кефя на зерчера. Не съм очаквала, че ще му се отдаде фитнесът, защото като цяло имаше нула желание, а с’я чак ми се пра’и. 😂


Храна:
- слабичко кафе
- в 13:30 3 яйца, 150г котидж, 10 много дребни маслини, буба от спанак и една малка круша за чар 🙂
- буба от 1/2 банан, какао, енърджи, домашно лешниково мляко
- прасешки джолан с лук и малко картофи, всичко печено в гърне
—————————————————-
Тази прелест си има вече другарче, едно супер наплашено кучИ, което пази, вика го, когато има храна и... му оставя половината от това, което сипя на него. Съответно вече сипвам двойно, ама егати... Вчера гледах една тениска “Tell me that it’s just a dog and I’ll tell you you’re just an idiot”.

Деян

24.01.18
14:05

казано от Т. Тодорова на 24.01.18, 13:58:

Никога нямаше да предположа, че би пипнал хероин, ако не се беше изтърсил от седалката с провиснала лига. ...... Изключително тъжно ми стана, имаше много добри очи хайванът..............В залата влязох почти със спринт и с таласъмски атитюд от сорта на “ей с’я ва пръснах, ве”

Хах, много се кефя понякога на изказът ти :-)

Иначе кучето е много готино, каква порода е или смеска от такива, или не знаеш. Имаме с подобна визия в двора на работата, ама си е кажи речи каракачанка. Даже милата я бяха нападнали някаква глутница, а тя на синджир. Вратлето и бе отпрано, та са я водили да я шият. Е, сега е ок, ама си има и други проблеми. Страдала от рахит и леко предните крачета кривички, но се радва на всеки който я храни..........и нормално де. Когато не ѝ носиш храна или скимти като те види или лае и върти опашлето.

А, изказът ми... слагам червения нос и действам. 😂  Иначе има някакъв контраст между изреченията ми, де, хаха. 😂 На ЕД-то одеве й обяснявах нещо и ме нарече “Точка дъ пасифайър” (иронично), щото в един момент вчесвам гривата на еднорога (да, имам), а в следващия искам да късам месо. 😂

Куче на синджир като видя и... ставам зла. 
Не знам докога всеки ще може да си ги прави каквото си иска тия животинки.
Този хайван, примерно, го целиха с пиратки като малък, за да го изгонят от улицата - криеше се под една изоставена кола. Намесихме се с другата съседка, дето го гушка и храни, и не го закачат сега, де. Ама трябва не аз да се намеся, а някой, който да ги санкционира така, че да ги заболи и да не могат да спят два месеца.
С майка ми му направихме едно като.. абе, да е на завет и да не го вали директно и си живее пред къщата. Няма си порода, но вероятно е микс от всичко най-пухкаво, красиво и благородно. 🦄 Малко ми напомня на бернските овчарки, ама не прекалено. 🙂)))

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 24.01.18 14:21.

Деян

24.01.18
14:22

казано от Т. Тодорова на 24.01.18, 14:16:

Куче на синджир като видя и... ставам зла.

Всъщност не знам от къде са го взели, ама е било оставено на съдбата барабар със заболяването си. Взели са го, регистрирано е даже, ваксинирано, а и някакви лекарства му дават против рахита. Не знам вечер дали го пускат, просто онази вечер е било на синджир. През деня дори и да искат не могат, защото това е голям двор, по-точно огромен паркинг. Все пак постоянно влизат и излизат хора-служители, клиенти и т.н., та няма да е ок една каракачанка да си се разхожда свободно наляво и дясно. Дори е рисково. А дали пък е щяло да има по-добра съдба, ако го е вземел друг, не се знае. Май никой не го е искал.

Bart Simpson

24.01.18
14:23

Като заговорихте за животни, преди няколко години на плаж ли е,  къмпинг ли е-” Настинарка” една сурия деца,  че и родителите, намерили една костенурка и я подмятат и я заравят, а животното в тая ужасна жега и подмятано нямаше да изкара още много.
Ако бяха само деца ок, деца са, но и десетина родители с тях.
Ей, хора нямам идея как съм изглеждал и какъв поглед съм извадил и какъв тон съм изкарал, но родителите започнаха веднага да обясняват на децата как не трябва да се играе с дивите животни.
Ходих двайсет минути до близката гора да скрия животното на сянка.

Дидо,
така е, съгласна съм.

Барт,
сигурно си извадил такъв, какъвто аз вадя, когато трябва. Понякога съм се чудила дали изобщо изглеждам като себе си като превключа. И не само за животни - по принцип проявявам може би греховна нетърпимост към жестокостта и простотията човешка.

Bart Simpson

24.01.18
14:47

Интересното на тези състояния, е че много влиаят на околните и ако искаш да ги извадиш целенасочено не стават, но появят ли се по естествен път, всички се съобразяват.

25/01/2018 (01)

Спах до 9, замотах се, ден 1 от МЦ, демек, няма да тренирам...

Имам много тичане напред-назад (можех и да боядисвам, но ще си го спестя), а храната - червен портокал, спаначени салати, ядки, ципура на фурна и може би нещо за прасенца 🙂, че имам среща с кокошките на обяд, а там винаги се подмята някоя палачинка или нещо друго вкусно. 🙂

Много ме кефи клетата Шуши каква мутричка има... типична 😂

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 25.01.18 13:29.

Вчера насвиних с кекс.. но всичко е точно. Ципурата я пропуснах, щото реших да приключим оня джолан с картофите.

26/01/2018 (32)

Фалшива тревога за мц, обаче така ме боли всичко от кръста надолу, че едвам се мърдам. Загрях сега и тръгнах гоблети да правя - ужасно ми е дискомфортно, дори с 12-ката. Пропускам и днес, но ходенето пак ще е от 10к нагоре. Сега грабвам псите и изчезвам на площадката с тях - много готино, слънчево време. 😍

Храната:
- едно слабо кафе в 9:00
- резен ябълка в 12:30
- 14:00 70г кокосов чипс със сол и карамел от кокосов нектар (супер вкусно)
- вечерята ще е въпросната ципура със салата от спанак, домат, чушка, маслини и киноа
- между чипса и рибата - плодове (заредих се с червени портокали, мандарини и киви, за да тъпча тях, вместо кекс с хиляда акита), протеиново-какаово смути, може малко печена тиква...

Дойдоха ми формичките за бонбони - супер яки са и си поръчах още. 😃 Може да направя малко бони-бони, ако не ме домързи после, но имам да оправям кочина в нас, така че може и да остане за друг път.
———————————————————————

Гледах за пореден път сутринта тая “Сила”... Много готино са го направили, ама многу скъпу, биии... Ясно, че такъв комплекс се поддържа с много пари, но над хиляда лева на година са много за простолюдието. Имат услуга “Приключенски душ” в СПА-то. 😂 Много весело ми стана като го прочетох.

Така ми липсва плуването иначе! Почна ли да карам, веднага ще разуча положението на “Младост” какво е. 🐽

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 26.01.18 14:28.

26.01.18
15:01

казано от Т. Тодорова на 26.01.18, 14:21:

Имат услуга “Приключенски душ” в СПА-то.

Сигурно сапуните са постоянно по пода на банята...😄

Деян

26.01.18
15:11

казано от James Hinks на 26.01.18, 15:01:

казано от Т. Тодорова на 26.01.18, 14:21:

Имат услуга “Приключенски душ” в СПА-то.

Сигурно сапуните са постоянно по пода на банята...

Ти кучетата с кокал не ги плаши :-)

26.01.18
15:29

Бе те ако са мъжки кучетата...Баш с кокал ще ги плашат.

казано от James Hinks на 26.01.18, 15:01:

казано от Т. Тодорова на 26.01.18, 14:21:

Имат услуга “Приключенски душ” в СПА-то.

Сигурно сапуните са постоянно по пода на банята...

Или т’ва, или нещо по-екзотично. 😃 Оставили са го без описание - да запазят момента на изненадата.

казано от Deyan на 26.01.18, 15:11:

казано от James Hinks на 26.01.18, 15:01:

казано от Т. Тодорова на 26.01.18, 14:21:

Имат услуга “Приключенски душ” в СПА-то.

Сигурно сапуните са постоянно по пода на банята...

Ти кучетата с кокал не ги плаши :-)

Сакън. 🙂

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 26.01.18 15:41.

26.01.18
23:49

Един приятел е треньор в тая сила и качва бая сторита. Изглежда яко, ама още не съм видял щанга

Мнението беше редактирано от CottageCheese на 26.01.18 23:53.

И аз не видях в сайта - само машините са си снимали. А, мярка се една лежанка, накичена с лост и 20-ки дискове, но нищо друго.

Може и да не е за професионалисти (така ми бяха казали в пОлса, когато се разправях с тях за правенето на тяга - зала за любители & уелнес било, ква тяга). 😂

Иначе залата е много красива и светла. С много добро СПА и с 25м басейн. Пък и с тоя приключенски душ... 😂🙈

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 27.01.18 10:00.

27/01/2018 (02)

Цяла сутрин в Прослав (ей досега, всъщност), изморих се като дупе. Още не съм яла нищо свястно - едно кафе сутринта и половин измислен сандвич. Сега ще си направя някаква храна, ще изчистя и сготвя вкъщи и се връщам пак до бабини. Не ми тежи друго, ама тва лангъркане по 30-40 минути в посока (2 пъти на ден) е убийствено.

Мц, болки ужасни, войнствено настроение - радост за сетивата е присъствието ми просто.

- имам си литър вода с лимон и чиа, която ще започна и привърша скоро
- една филия с котидж и сушен домат с малко зехтин по него (не от мазните в бурканите)
- зелена салата някаква и наденица от Попов

Бих се натъпкала до смърт с шоколадова торта, ама нямам.
———————————————————-

ТРЯБВА да започна да клякам боса. Оказа се, че ИЗОБЩО не мога - т’ва е трагично, бе, хора! Потресена съм след последните си опити вкъщи - всичко отзад ми е окъсено, опъва, глезените не помръдват, а като сложа маратонка, залепям гъза за пода почти. Гледам напоследък разни обувки от сорта на merrell-нещо-си-glove и vibram 5 fingers, защото в залата няма как боса, даже и по чорапи ще е странно (не, че утре няма да си пробвам зерчера там по чорап, ама сме я дъвкали вече тая и не може да е нещо, което правя всеки път). За кракавичките бях сигурна, че няма да дам толкова пари, но пък ги намерих за 50 паунда, чисто черни и сега трябва да убедя Камен, че ако ги купя, всъщност ще спестя 50 паунда (и отгоре, ехейй!), щото иначе са над 100. 😂 Така, де, почувствах се осакатена от “маратонки за трениране и бягане”... ***х ги.
—————————————————
Направих вчера бонбони и ги снимах много некадърно под една лампа в кухнята. Ама пак си личи, че са окей. 🙂

Прескочи до:

Имаме план за твоята по-добра спортна форма!

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1