Хобит Unleashed: Barbells, Kettlebells & Second Breakfast

Темата е заключена.
Прескочи до:
Ая Палачинкова

15.10.15
20:25

Честито лелче (sun) Относно изварата вземи си на Добрев,много е добра :)

Т. Тодорова

15.10.15
20:28

Мерси, лелиното, голямо да порастеш! :*

Де да го диря тоя Добрев? По веригите около нас не съм виждала кашкавалена извара - тая майка ми я изкопа от някакъв фирмен магазин в Прослав.

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 15.10.15 20:28.

Ая Палачинкова

15.10.15
20:34

казано от Т. Тодорова на 15.10.15, 20:28:

Мерси, лелиното, голямо да порастеш! :*

Де да го диря тоя Добрев? По веригите около нас не съм виждала кашкавалена извара - тая майка ми я изкопа от някакъв фирмен магазин в Прослав.

Ааа нека кг на тежестите само да растат,не аз :D Охх от София ли си ,че в другитеградове нз има ли я :D

Т. Тодорова

15.10.15
20:35

Ой, на леля, извинявай - голяма да ти порасТе щангата (sun)
Не, от по-якото място съм: Пловдив. (mooning)

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 15.10.15 20:40.

Ая Палачинкова

15.10.15
20:41

казано от Т. Тодорова на 15.10.15, 20:35:

Ой, на леля, извинявай - голяма да ти порасТе щангата (sun)
Не, от по-якото място съм: Пловдив. (mooning)

а така леляното (blush) ееее значи ще ти пратя по еконта кофа извара (muscle)

Т. Тодорова

15.10.15
20:49

Турни, кака, турни в пакета - да има!

А някой, ако знае къде в Пловдив се намира хубава, вкусна, мазна кашкавалена извара, моля да сподели знанието - ще съм задължена ;)

Т. Тодорова

16.10.15
16:49

16/10/2015 (16)

Сън:
5 часа
Храна:
- смути от 1 банан, 100мл овесено мляко с киноа, половин нектарина (имам си замразени малко), какаови зърна, кокосови стърготини, кокосово масло и кокосова захар, без която със сигурност можеше да се мине, предвид останалото съдържание. Нищо, другия път ;)
- 50 бекон, супер солен => не издържам на толкова сол
- доза протеин веднага след тренировката – много вкусен.
- 2 яйца и малко от онова кашкавалено нещо, бъркани със зеленчуков микс: грах, морков, чушка и царевица; хрупиди-хруп: 2 сурови моркова отстрани
- кафе от машина (демек, със захар, щото искаш или не, винаги пускат)
- настъргани моркови, 10 маслини и магданоз; 1 с.л. зехтин и сока от половин лимон за дресинг; 2 айца в ‘малко’ масло
Тренировка и движение:
- 600кв офиси в за отскок
- чистене и оправяне вкъщи
- вечерта малко ходене: до курса и обратно + двата песа по-късно
В залата до нас:
1) Загряване, мързеливо: стави и клеци ДО ПОДА!, и лек разтяг
2) Конвенционална тяга:
5х20, 2х30, 2х30, 2х35, 2х35, 4х40, 3х45, 2х50, 1х60, 2х65, 2х55, 2х50, 3х40, 3х35, 3х30, 5х20
* Само да кажа, че със сигурност мога да опъна 70 кила (при подходящи условия и правилен подход), но на втората 65-ца нещо ме разсея и увисна тежестта на кръста – реших, че щом развалям формата, няма да продължавам сама.
3) Лег
2х20, 5х20, 2х25, 2х25, 4х 1х30, 2х 2х25, 1х30 и обратно: 1х30, 2х 2х25…. до 2х20
* хватът ми беше по-широк от необходимото май
4) Обръщане от стоеж: 5х20, 5х 2х30 и обратно: 5х 2х30, 5х20
* Опитах да обърна 40 – не стана, после опитах с 35 – пак не стана. шЪ станИ.
5) Гребане с лоста, с подхват:
2х 5х20, 2х 5х25, 4х 2х30 и обратно: 4х 2х30 ....
6) Домашно разтягане – както повели веднъж Мастър Сашо, след което късият крак внезапно стана малко по дълъг :)
Добавки:
Същите
Вода:
2,5л (500мл с БЦАА)
Бележки:
. Тренировката получи се леко тъпо, предвид повторенията и тежестите, но поне имам представа какво, как и кога да товаря другия път. Аз явно нямам преценка за възможностите си, дори близка до реалната. Нямам предвид, че съм нещо велико, просто че не съм толкова мизерна, колкото си мисля. Иначе реших, че не съм я усетила, наистина нищо не усещах и кипях от енергия, докато не тръгнах да пресичам на прибиране – един мил човек спря на пешеходната пътека и понеже се опитах да избързам, за да съм мила и аз, щях да се пречукам - така подгънах крак :D
. Симпатичен и мъничък тоя фитнес, ама к’ви образи има - не е истина. :D
. Бизар скоро ще си купят пудовки и ще ходя да маам там май. Хич не я харесвам тая зала, ама к’во да праиш. Тя ми е и с една идея по-близо, но да видим как ще се справя с дискомфорта.
. В дишането е истината. Баси.
. Уре май ще заложа на някакви кардио интервалки и дълга, мазна, тлъста йога. Ще почивам... е, не чак тогава ;), но в понеделник.

(wave)

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 17.10.15 00:29.

Т. Тодорова

16.10.15
21:57

Добавям си и една бира и 40гр варено пиле (винаги, когато готвя на псите, си замезвам от тяхното, хихи). (beer)

И ей сега, по време на бирата, се загледах в дъмбел снач и пожелах да проверя как става, та си направих 2х5 на ръка с 5кг гиричка, колкото да усетя движението. Ще го включа другия път в залата :)

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 16.10.15 22:52.

Т. Тодорова

17.10.15
19:18

17/10/2015 (17)

Сън:
8 часа, но пуших снощи и се събудих като отровена
Храна:
- 1/2 ябълка, 125мл овесено мляко с киноа, био, пълномаслени кокосови стърготини, какаови зърна и канела: в блендера
- 4 бонбона с пиячка, ¼ катма със сладко от смокини
- 150гр просо с масло и подправки (теглото в сварен вид), 250гр салата от морков, ряпа, маслини, магданоз, зехтин и лимонов сок
- 5-6 солети
- две домашни многосемчести филии с масло и варено яйце
Тренировкa:
- p90х intervals: тук Деница е описала тренировката подробно, а тук  може да се види видеото :)
- разтяжки + още 20 минути стреч
Добавки:
Daily vits, C 1000, Mg, Zn, MSM, BCAA
Вода:
2,5л (500мл с БЦАА)
Бележки:
. цигарите не ми вървят нито с тренировките, нито с работата, нито със средата, нито с целите и желанията
. имам зверска мускулна треска в раменете и ни магнезий, ни бцаа оправя работата; me likey
. почти ми свърши бцаа-то и съм малко тъжна :)
. пиемес, ъф корс, започва, но ще се опитам да го управлявам с тренировки, храна и сън – да видим как ще е; както всеки друг път, миналия месец си угодих на истериите за сладко и лой, но сега категорично отказвам такива изпълнения – те правят жените дебели, луди и зли :D; като му се прище вафла на детето, да ходи да вдига и толкоз; e, таханче с мед бих опнала, ама трябва да се заслужи (wait)

Ей ви една снимка на около 10 години, хах! С тия бебешки бузи.. падам. :D
Хубави времена бяха със старата компания (inlove)

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 18.10.15 10:01.

Т. Тодорова

18.10.15
10:11

Ох, едвам станах от леглото. :) Днес ще почивам, за да мога да свърша нещо качествено утре.

Не разбирам защо е толкова голям проблем това, че нарушител на граница е дал фера. За разлика от много хора, награди за убийство не мисля, че трябва да се раздават, ама прекаляват със суматохата вече - отварям очи, сипвам кафенце и.. статии, статии, статии.
2012 в Ню Йорк имаше сериозно въоръжени полицаи по станциите на метрото, не разбрах защо. Не знаех как да изляза от там, защото беше на няколко етажа, с няколко изхода и т.н. С очи на най-мила животинка, приближих се до един (беше леко страшно цялото полицейско и военно присъствие, очаквах нещо да гръмне всеки момент :D) и викам: екскюз ми, сър, еди к’во си - още, не си бях довършила изречението, а човекът си издърпа оръжието, и пристъпи сантиметър към мен - вероятно, за да ме респектира (не е като да не успя). И когато сигурността е под въпрос, не виждам защо не.

Чудя се, ако наруша турската граница, примерно, и вземат, че ме гръмнат, дали ще ме обсъждат толкова дълго там?

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 18.10.15 11:05.

18.10.15
10:46

Изразяваш и моето мнение с този коментар— просто не чета статии вече (tmi)

Мнението беше редактирано от Кико Сан на 18.10.15 10:51.

Т. Тодорова

18.10.15
21:14

18/10/2016 (18)

Сън:
7 часа
Храна:
- английска закуска в едно заведение до нас (към 2 на обяд): 2 яйца, 4 резенчета бекон, кашкавал, краставици и домат + филия препечен хляб; не съвсем както трябва, но пък беше вкусно; бира и половина, която ме замота супер много, по не особено приятен начин;
- 2 лъжици бял ориз с гъби и лъжица дробчета по селски;
- 4 бонбона с коняк
- варено пилешко бутче със салата от зеле, моркови и зехтин
Тренировка и движение:
- пас
Добавки:
- пас
Вода:
- литър
- чай “Лека нощ” преди лягане
Бележки:
- пас
Кучешка муцуна:
- винаги (nfun):

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 18.10.15 21:59.

18.10.15
21:48

Английска закуска с краставица и домат?! (rock)

P.S.
Стори ми се странно, но видях в гугъл, че наистина има такава (blush)

Мнението беше редактирано от Кико Сан на 18.10.15 21:52.

Т. Тодорова

19.10.15
07:28

Дубрютру. (coffee)
Пловдивската младеж мърда. (sun)

KA

19.10.15
14:58

Няма страшно, то всеки си плаща за много говорене. Преди много години немците и французите реваха и ни обвиняваха как може да не си интегрираме циганите, ама като им дойдоха на тях на главата, видяхте каква интеграция падна :) Същата работа сега с бежанците, то е много лесно отстрани, те затова сега европейците ще патят, понеже са големите борци за правата на хората. Едно време Кадафи беше казал, че на него война не му трябва, просто отваря границите да тръгнат тези хора към европа,  в момента точно така се получава. Всичките тези неща са мислени още преди години от инженерите на американската икономика, неслучайни са и тези пактове и спогодби,  с които америка се опитва да обвърже цяла европа и да си отвори пазар-а,  действията срещу нефт-а и въобще пълното изолиране на Русия. Много кофти с тези политики, защото страдат сума му и народи и обикновени хора,  но и на това ще му дойде краят.

Т. Тодорова

19.10.15
18:32

Калояне, съгласна съм, но този край, за който говориш, може би ще е краят на всичко-всичко.

19/10/2015 (19)
Сън:
6-7 часа, много некачествен
Храна:
- кафе с овесено мляко с киноа + лъжичка кокосово масло
- 50гр бразилски орех
- в офиса: еклерова торта с бял шоколад (рожден ден на колежка); изобщо не можах да я оценя, защото беше толкова отровно сладка, че друго не усетих :(
- катък с печена чушка, бая магданоз, боб с някакъв лютеничесто-доматен сос на фурна (купешка му работа)
Тренировкa:
Точно пет минути се кърших с една пудовка в наш‘та зала и Коцето дойде да ме посъветва за това и онова. Говорихме един час и тренировката отпадна. Мислих, че ще тренирам вкъщи като се прибера към 22:00, но дори не отидох на курс – нямам сила да дишам, не знам що така. Иначе: 2км с 13-14кг на гръб.
Вода:
Литър + 1-2 чая ‘лека нощ’
Бележки:
. изморена съм, шъ мръ :)
. мисля, че много скоро ще си легна

И, да (nfun):

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 19.10.15 18:50.

Т. Тодорова

20.10.15
10:09

Търсим помощ за един прекрасен пойнтер, за който нямам възможност да се погрижа лично, за съжаление.
Може и да не му е мястото във форума, но пък може да го види, който трябва.

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 20.10.15 14:06.

Т. Тодорова

20.10.15
21:46

Бацинки, к’ва хава? :*

20/10/2015 (20)

Сън:
8 часа
Храна:
- кафе с овесено мляко с киноа и лъжичка кокосово масло
- 2 кюфтета и ½ голям пържен картоф
- 2 бонбона с пиячка
- 1/2 филийка топъл хляб + малко пълномаслена извара
- 2 редчета бял Линд (таз ми ти Маргарита ме поквари с нейните постове, не я е срам :D)
- чаша червено вино (мляс)
Тренировкa и движение:
Раздвижване някакво по-скоро: 5 кръга от по 15 клека, 10 лицеви от колене, 3 х планк до отказ
Вода:
1.5л
Бележки:
. пиемес ме мъчи, кръстът ме скъсва и
. пиемес се повлиява добре от изразходването на парични средства (wait)
. исках да си купя мака - 27лв, баси ненормалниците

Тодорини покупки:

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 20.10.15 21:47.

Ая Палачинкова

20.10.15
22:05

ехаа златна ли е маката (giggle) аз си я взимам за по-малко от 10лв ... :)

Т. Тодорова

20.10.15
23:28

Колко грама и от къде? :)

Ая Палачинкова

20.10.15
23:45

казано от Т. Тодорова на 20.10.15, 23:28:

Виж тази група :)
https://www.facebook.com/groups/1530654500543835/

Т. Тодорова

21.10.15
09:05

Ая, миси, ще разгледам днес по-подробно :*

Такава прекрасна сутрин! Есента е моето време (inlove)

Ей ви два чифта ушаци за добро утро :P

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 21.10.15 09:15.

21.10.15
09:15

Пък как и един цвят си ги намерила....

Т. Тодорова

21.10.15
09:28

Бе не са баш един, ама се връзват, хехе. А Лара ми е буквално 1:1 с пода - успешно се дегизира на паркет :D

21.10.15
12:23

казано от Ая Палачинкова на 20.10.15, 23:45:

казано от Т. Тодорова на 20.10.15, 23:28:

Виж тази група :)
https://www.facebook.com/groups/1530654500543835/

По цените, които са публикувани в групата, за 10 лв можеш да си вземеш 80-90 грама мака. :)
Като цяло,нямаоткъде да се вземе по-евтина (освен ако нямаш път към Перу), но дори и към по-скъпата аз лично бих се отнесла с подозрение и бих проследила вносителя, прекупвача и т.н. Храните на прах са нещо, което е добре да се проверява (доколкото може,разбира се), тъй като могат доста да се разреждат, и в крайна сметка да платиш 45 лв за 50 гр мака и 200 грама аскорбинова киселина. ;)

Т. Тодорова

21.10.15
20:19

Разгледах я групата и се съгласявам с Маргарет. Не ми изглежда правдоподобно да е чак толкова евтино и достатъчно качествено. И все пак, 27лв на тоя етап са ми повече от невъзможни.

21/10/2015 (21)

Сън:
4 часа
Храна:
- 3 супер джънк бонбона в 6:30 сабахлен – почерпка, ха
- към 9 – шейк от банан, райска ябълка, овесено мляко с киноа, кокосово масло, кокосови стърготини, какаови зърна и конопено семе
- тахан с мед – 2-3 супени лъжици (забърках си цяло бурканче, да си имам готовко :)))
- ½ Линд: не е малко, но не е като друг път – един шоколад, две вафли, кроасан и 300 други ***на.
Тренировкa и движение:
- 600кв офиси
- трамбоване из града
Вода:
Литър + 500-600мл чай от мащерка - мням
Бележки:
. не тренирах изобщо, спах в късния следобед – краката ми тежат, страшна мускулна слабост; ш*бани хормони – трябва да изчистя храната и да започна да спя по-качествено; мисля, че пилешко повече няма да ям; ще седна да прочета в неделя повече за храните и тоя проблем, и ще действам, че да не се озъбя като дойде време за бебеправене;
. един вирус се опитва да ме повали от известно време - дойде, сръчка ме, махне се.. след някой друг ден пак; може и да успее накрая (то напоследък не е много трудно);
. ракия ще пропия с тия мъжки дневници – вчера чак се двоумих между виното и една... не помня каква, ама интересна беше :D
. на центъра днес имаше някаква пожарникарска демонстрация – една кола, навирила крака пред пощата и файър бригадата щеше нещо да я прави; трябваше да пиша мейл и застанах на едно място с телефона за около 5 минути и се наслушах на щуротии: 5-6 човека минаха и се вайкаха какво се било случило и колко сериозно било (дабъл-квадрипъл-мултифейспалм). Сиреч, паднала е кола от небето, ама преди това някой й е постлал едно голямо платнище отдолу, да падне на мекичко, изгнила набързо, докато дойдат смелите пожарникари, а местните власти опънали шатри в кръг около събитието, за да не им духа на хората, докато наблюдават екстремната ситуация. Въй.
. смятам, че за по-голям ефект, пожарникарите по демонстративни събития трябва да виждаме такива, каквито ги познаваме от стадионите около Гребната база – голи до кръста и много ентусиазирани :D

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 21.10.15 21:36.

Т. Тодорова

22.10.15
19:45

22/10/2015 (22)

Сън:
6 часа, смЕх
Храна - карбфест 1428-ми епизод:
- смути от банан, райска ябълка, кокосово масло и шоколадово оризово мляко
- ориз със сирене и маслини
- шоколад
- две здравословни курабии от бяло брашно и захар :D
- 50гр катък с чушка, 50гр печен джолан и 1/2 филия топъл лебец
Тренировкa и движение:
- цял ден дупеподпиране на стола пред компа
- 10 минути раздвижване, не ми остана изобщо време за друго
Вода:
Литър + 500-600мл чай
Бележки:
. същият бурсук като вчера съм
. яде ми се сладолед
. утре ще тренирам сериозно, даже вече си избрах какво ще правя, щото кръстчето ми миличко...(hug)
. изрових си снимчица, хих:

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 22.10.15 22:36.

Т. Тодорова

23.10.15
18:20

23/10/2015 (23)

Спах доволно, но не съвсем, спретнах си целодневна въглехидратна оргия, без да прекалявам, приключих с яденето в 18:00;
Правих клекове, планкове, лицеви и тяга на един крак;
Водата ще ми е към 2л;
Тонусът и настроението ми са... отзад;
Учих, работих. Налага се да си правя план-календар на социалните медии, както и за промотиране на конкретни, важни за организацията събития. Не знам защо, ама като видя таблица от какъвто и да е вид, краката ми се подкосяват и мозъкът ми отказва. Изтръпвам. (nbat)

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 23.10.15 18:28.

Извади си ги отпред (тонусът и настроението) и ми кажи:

според теб, “оргия” и “без да прекалявам” могат ли да присъстват в едно изречение заедно? :) :D

Като кучето по цял ден мога.:))

Т. Тодорова

23.10.15
22:09

Разходих се добре, пих една чаша вино и те сами се извадиха :)

Иначе... ми кво, оргия, ама приятна, с мярка (nhappy2)

Кучето е един път - с нея 24/7 мога, както е мекичка и топла, и гушкава <3

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 23.10.15 22:15.

Т. Тодорова

24.10.15
11:40

(sun) 24/10/2015 (24) (sun)

Храната:
- шейк, който стана по-скоро като мус: една райска ябълка, една круша, кокосово масло, 125мл оризово-шоколадово мляко, 2 равни лъжички чиа, накрая поръсих с две лъжички белено конопено семе
- свински стек на тиган (160гр в суров вид), нахут с лук, масло и подправки (100гр в готов вид), 200гр салата от моркови, маслини и магданоз + малко зехтин и лимон
- 3 бъркани яйца с гъби и магданоз, 2 оризовки с крем-сирене (купих някакво с доста приличен състав, или поне така пише на кутията)
- чаша червено вино с 40гр крем-сирене с ананас и бадеми (малииииииййй (nbbq))
(nmuchfun) ТрИнировката:
- тези интервалки: кардио : много повторения с леки тежести (3.5кг в моя случай - преди ги правих с 2); влагам повечко усилие, защото ми идва недостатъчно натоварваща тази тренировка. Преди оставах без дъх и без сили. (nbat) Но ги правя чат-пат от сантименталност :)
- за тумбито
- 20 минути разтягане по собствен вкус
Добавките:
- Мg, Daily Vits, C 1000, BCAA (купих си да пробвам една доза грозде)
Бележки:
. Ау, тази сутрин мога да определя като... мнооого свежа и приятна. Изключително съм впечатлена. :D
. Снощи четох до 2, сутринта двамата дураци решиха, че ще ме събудят с тракане на лапи, скачане по главата и ритници в бъбреците :D, и все пак - райзнах и шайннах.
. въпреки гадните болки в яйчниците, успявам да си запазя доброто настроение (пу-пу)
. Облизах къщата, размирисах на портокалово масло и сега пак се пльосвам да си чета. Мър.
. По някое време мисля да отида до Декатлон за една ластична лента, която да ползвам за бедрени и гръбначни упражнения, както и да клякам с нея над глава.
. слушам разни некомерсиални неща на John Mayer и мисля, че ако го срещна, въпреки отрепката, която е, ще съм като ей тази прасковена мома :D :
. ако изям още нещо, ще го добавя довечера

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 24.10.15 11:54.

JNL

24.10.15
12:09

Мале, питбулчето ти каква е душичка сладка (sun) (h) (h). Колко е голямо?

Мнението беше редактирано от JNL на 24.10.15 12:09.

Т. Тодорова

24.10.15
12:20

Стаф реплика е :D, не питбул. Иначе е ... ориентировъчно на около 3. Голяма е маймуна и е чисто луда :D
Tериерският ген е нещо, чиито плюсове и минуси всеки трябва да претегли преди да си го вкара вкъщи (wait) (inlove)

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 24.10.15 12:25.

JNL

24.10.15
12:28

Да, подкрепям това с две ръце :). Много любов дават, но в дадени моменти трябва да имаш железни нервни за да се справиш с нрава им (whew)

24.10.15
12:44

казано от Т. Тодорова на 24.10.15, 12:20:

Стаф реплика е :D, не питбул. Иначе е ... ориентировъчно на около 3. Голяма е маймуна и е чисто луда :D
Tериерският ген е нещо, чиито плюсове и минуси всеки трябва да претегли преди да си го вкара вкъщи (wait) (inlove)

Не е питбул, но е доста големичко :D Често те засичаме покрай Гранд.
Един път беше с кучето и минахте точно покрай нас и Ивка си изкара акъла :D Викам й - споко. . .т`ва куче е добричко, няма да те ухапе :P

Т. Тодорова

24.10.15
12:59

Ау, чувствам се много... на показ. :D Кажете здрасти поне следващия път, stalker-и такива :D

Голямка е Лара, ама е много радушна... Ако предразполагаш към друго, може да е доста респектираща :D

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 24.10.15 13:12.

24.10.15
13:25

казано от Т. Тодорова на 24.10.15, 12:59:

Ау, чувствам се много... на показ. :D Кажете здрасти поне следващия път, stalker-и такива :D

Голямка е Лара, ама е много радушна... Ако предразполагаш към друго, може да е доста респектираща :D

Ти си все забързана, докато те видим, вече си на 20 метра :D Особено пък с кучето. . .имам чувството, че бягаш след него хаха

Т. Тодорова

24.10.15
19:44

Бързам, щото не ми се чисти след кучето пред всички, покрай Гранда :D

Иначе днешният план почти умрЕ, ама пък съм горд потребител на Джет и собственик на готварска печка и прахосмукачка :D

24.10.15
22:20

Тия Джет Кредит са толкова тъпи и нагли копелета, че преди 10 години ги засилих в Прокуратурата...
Дано на теб не ти правят опити за схеми, пази си всички вносни бележки поне година след това.

Т. Тодорова

25.10.15
08:47

Успя ли да ги ‘опрокуратуриш’ поне?

Конкретно Париба Камен толкова ги ползваше преди, че май бюст щяха да му издигат в офиса там, до ‘Съединение’ :D

Мерси иначе, ще пазя, щом злоупотребяват. Те и без т’ва грабят като невидели, остава и повторно да ме натиснат.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1