Борба с хранителните разстройства (проблеми с лаксативни)

Темата е заключена.

08.12.14
11:58

Здравейте, казвам се Стела на 18 години,
От доста време страдам от един проблем с храненето (мисля, че стиганх до Булимия). Преди около 2 години бях свалила около 10кг за 3,4 месеца, имах проблеми с цикъла от 53кг станах 43, а съм висока 158см. (в момента отново съм около 50кг).Чувствах се добре и спортувах много. Когато обаче дойде зимата, запознах да ставам все по-самотна. Нямах настроение за нищо. И, за съжаление започнах с преяжданията (естествено с боклуци). Това се случваше 2,3 пъти в седмицата. След време започнах и да качвам килограми, но да тренирам никога не съм спирала... постоянно бягам във фитнеса и правя всякакви упражнения, но загубих много стимул, започнах да се разочаровам от себе си, а бях толкова доволна, че бях свалила кг и спортувах и се хранех добре, но всичко се провали.

Започнах да се чувствам гузно, че преяждам редовно и то с вредна храна и започнах да пия лаксативни (отначало малко по 2,3 хапчета през дни), а сега пия всеки ден по 6,7 Бизалакс (много силни лаксативни) на ден! Всеки ден се стимулирам да се оправя и всичко се разпада най-често, страх ме е за здравето ми и не знам как мога да си помогна. Много пъти съм мислила и за доктор, събуждала съм се по 4,5 пъти вечер с ужасни болки в корема... и всеки път си казвам, че е за последно.. Но..
Моля ви, ако можете да ми помогнете със съвети бих ви изслушала... пих какви ли не фет бърнари, л - карнитин, фитнес програми, хранителни режими и нищо не ми помогна.. НИЩО.. всичко е подсъзнателно и не знам как да се оправя... Искам отново да се стимулирам да отслабна, да изглеждам добре и да се чувствам добре, отново да съм щастлива.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1