Дива на 38

Прескочи до:

29.05

Тренировка не
Движението 15 км с детето. Краката ми са мармалад.

Храна
през деня почти нищо и вечерта изядохме с Алек света
6.00-кафе
11.00- краставица, маслини, малко семки, копривена супа
13.00-14.30-сън
16.00-19.00-на разходка
20.00- зелева салата с печен калмар, суши със сурими домашно, 4-5 оризовки със сладко от сливи, 4-5 бисквити еверест

май това беше

30.05
събудих се гладна

тренирах
4 кръга
арнолд преса
задно рамо
едностранно гребане
бицепсово сгъване
разгъване за трицепс над глава
гръбни екстензии с дъмбел
повдигане крака от лег
странични наведи
напади
странични отпади

после пак едни 7-10 км с детето и после шетане готвене и пак без крака

храната
6.00-кафе
10.00- 2 оризовки с пил.бяло месо, домат, маруля, горчица
12.00-13.30- опит за сън
14.00- половин домашна царевична содена питка
14.30-тренирах
после прах колички и чистих
16.30-19.00- на разходка
20.00- малка водка, великденска салата, печени тиквичики с мл.сос, домат с прядно козе сирене и босилек, тънка филийка лимецов кване хляб и останалата половинка царевична питка
21.30- шепа ягоди и семки

водата е 1,5 л

1 юни ясно, че бях с трите деца напред назад, готвих вечери, правих домашен сладолед-йгурд

движението си е стабилно ходене и шетане
храната не помня

2 юни
Тренировка не. Не бях в кондиция, малкия ми висеше на крачола, спа малко, абе е беше моят ден.

Движението е към 10 км с количката

храната вечерта си беше доста,макар и вкусна

5.00-станах
6.00-кафе
11.00-вече бях гладна- краставица, няколко пресни картофа и малко сирене, май и бисквита ама може и да греша
15.00-20.00 на консултация, после на гости на баба ми, после шетане и готвене. Все вървейки
20.00- спагети от тиквички с дом.сос , гъби и чушки, към тях варни оризови макарони. После по някое време 4 оризовки със сладко от зелени орехчета

3.06
от 5 дни се каня да ида на плаж и все не стигам до там

дали от тия орехчета или от суровите тиквички ама се разцепих да ходя във 00 и корема ми виеше цял ден, та реших поне през светлата част на деня да ям малко сухотии

тренирах
4 кръга
двустранно гребане
предно рамо
странично рамо
чуково
разгъване за трицепс
напади
отпади с кик
лакът коляно

6.00-кафе
7.00-9.00-готвих за два дни
11.00- малко семки, краставица, морков/малкия изяде половината и на двете/, няколко маслини
12.00-лека дрямка
13.30- ми стръжшеше корема- препечена до черно тънка бяла филия със сирене, 3 обикновени бисквити и няколко солети. Като че ми стана по-добре, даже и енергия ми дойде.
Валеше и умряхме от скука, та потренирах
16.30-тренировката
после пък се хванах да чистя, мия и то стана 18.30
20.00- таратор, 1 я 3 б на око с подправки малко сирене, зелена салатка, 2-3 лъжички жито за починалите
21.30-малко семки, 3 череши, хапка банан и портокал и 2 оризовки от кафяв ориз

водата до 1,5 л. Ми не ми е лятно още явно

Малко изтървам отчетите, но съм постоянно в движение.

Та всеки ден между 5-15 км с и без количката
Предизвиках се да участвам неформално в това предизвикателство https://www.facebook.com/live.to.lift/videos/10154761061462428/?pnref=story , та 3 дни се раздвижвам според препоръките

1 ден беше тренировката описана в по-горен пост
2 ден беше интервали с количката 30–30 сек, ходене, потичване плюс още 10 км неинтревално
3 ден беше номер 1 от снимката с бонуси от мен, която ще прикача и още 10 000 крачки

днешното раздвижване ще опиша по-късно

Храната до вчера е зеленчуци, козе сирене, маслини, риба, хляб от лимец без мая, Зидо бисквити и сурови блокчета, малко семки.През деня мезвам малко, но не ям

5.06- го помня
тренирвката е номер 3 от предизвикателството
ходих на плаж

храната е
6.00-кафе
7.00-13.00- детето, чистене, развиджване и т.н
13.00- краставица, сирене, 2 тънки филиики лимец със сода- правен от мен
13.30-15.30-плаж
16.00-душ и навън с детето
19.30- се прибрах умряла от глад и ядох каквото беше останало- белен розов домат със прясно козе сирене, зехтин, супа от коприва, остатък копривена каша, 2 хапки пил-филе, 2 тънки филийки лимец, останалите 3-4 бисквитки зидо с кокос и какаови зърна, малко чрвено вино

водата е над 1,5 л най-после

добавки не

Ден 4 от предизвикателството
над 10000 крачки и стречинг

храната
6.00-кафе
11.00- сурови тик-семки към 10 гр, краставица, няколко маслини- Тотално нямам апетит
13.30-15.30-плаж и изгорях до мораво
15-30-18-00- ужасно много баири с чанти и колички пффф
19.00- ядосаха ме и тряснах една водка....много ме ядосаха
20.00- ципура на скара, няколко сафридчета, печени  на фурна тиквичка и домат с много подсправки и чесън.
по - късно 2-3 филийки много малки лимец с домашно сладко от ягоди
и още по късно 2 обикновени бисквити

от яда и лекото скандалче не спах
губя кг скоростно- 43 съм сега, а лятото тепърва започва

водата е 2 л
добавки цинк

Иван

10.06.17
10:50

Аз държа да отбележа, че много се кефя на Деница - една от малкото дами във форума, която не е изпилена, издухана и психясала. Или ако е на ръба, демонстрира много точно отношение към нещата.

Мнението беше редактирано от Иван на 10.06.17 10:53.

казано от Иван на 10.06.17, 10:50:

Аз държа да отбележа, че много се кефя на Деница - една от малкото дами във форума, която не е изпилена, издухана и психясала. Или ако е на ръба, демонстрира много точно отношение към нещата.

О, много мило. Всъщност съм тотална откачалка, но не досаждам с това на аудиторията, опитвам поне тук за спазвам някакъв протокол на писане отговарящ на форума🙂Благодаря Иван 🙂

Във връзка с горния пост да отчета

7 и 8.06
предизвикателството
Ден 5 - домашна гимнастика
Ден 6- номер 2 от снимката х 2 пъти. Щеше да е 3, но на Алек внезапно му се дотренира 🙂 с добавка 2 часа разходка и пазар в дъжда

храната е риба, риба. Прясна уникална риба макар и пържена

8.06
6.00-кафе
10.00-огладнях- 2 оризовки с извара, черевна пиперка. Извара...бляк. Много задръстващо
11.00- гимнастичката
12.00-14.00- дрямка
16.00-18.00-навън
19.00- пържена кая, салата с риба тон, няколко миди.
21.00- сладко та сладко- домашна морковена торта с лимец и млечно - изварен топинг, лимецова бисквита, ягоди и още нещо имаше

9.06
събудих се крива и подута, на 10.06 стана ясно защо- дойде ми
пауза от предивзикателството, освен ако разходката на рок-феста не се брои. Истината е , че не бях ок

6.00-кафе
7.00-до обяд, доста домашна работа с Алек закачен на крачола ми
10.00- малко семки, краставица, козе сирене, 1 филийка лимец
12-00-14.00-сън, още по кисела станах
17.00- малка водка да се освестя.
18.30-21.00- на фестивал на цацата в Кранево.Студ, дъжд, вятър....гррррр. Разбира се ядох риба от шатрата на ресторанта  в който мъжът ми работи, иначе не бих рискувала. Хапнах 3-4 сафрида, малко прясно пушена скумрия, няколко вилички картофена и зелева салата. Бяло вино в пластмасова чаша
22.00- малко морковена торта- край нямаше, 20 гр суров бар и легнах с бълбукашщ корем

водата 1,5-2. Малко е ама е студено

Хич ме няма тия два дни

Днес към 7000 крачки с количката и интервално тук там- ден 7 от предизвикателството
Това налягане ще ме убие
6.00-кафе
7.00- се почва голямото чистене, готвене и игри с малкия. Може ли да станеш в 7.00 и да искаш музика на макс. То това дете е родено в дискотека.
11.00-шепа домашно печени тик.семки, краставичка, няколко печени тиквички, няколко маслини
13-00-няколко ръжени солети
13.30 дрямка
16.30-18.30-навън
19.00-белен розов домат с прясно козе сирене и домашно песто с много лимон и чесън, малко слънчоглед и малко зехтин, печени тиквички с млечен сос, 3-4 филийки лимец с квас, бяло вино
20.00- остатъка семки, нялколко лъжики сладко от ягоди без захар, парченеце черен шоколад и 2 хапки овесена меденка

1,5 л вода

имам пъпеш но не знам дали ще ям

Ден 9 и 10 от #30за30

интервално ходене, стреч, плаж, сватбени танци, път 320 км

Сън почти нула
Храна същата работа
Алкохол доста, но сватбата си е сватба
Прекрасен град е Созопол. Нещо вътрешно ме свързва с него.

11.06
ставане 5.30
7.00-11.00- оправяне на багажи в двете къщи и за път
12.00-14.00-път 160 км
16.30- малка водка
17.30-4.00- сватбата. Пих водка с фреш и мезвах с магданозени кюфтета. Като се прибрахме в стаята малко пъпеш.

12.06
В 7.00 слънцето беше в стаята е бях вир вода и не виждах
8.30- замаяната шефка на смотания хотел крещеше в коридора и станах
9.00- нямаше ток за час. Не можах да пия кафе
12.00-15.00- все пак на плаж. Ядох солети
16.00-18.00- път на обратно 160 км, ядох сандвич съсъ сьомга в колата
20.00- пържен на тиган ватос/морска котка/, малко салата, тънко парченце кекс от лиец, разни хапки халва и черен шоколад
24.00-ще ям малко череши

водата 2-3 л

11 ден от #30за30

към 7000 крачки с количката, но и това ми беше зор. Не ми беше ден.

храна
6.00-кафе
9.00- вече бях гладна- 2 филийки лимец с квас препечени с козе сирене, още малко прясно козе сирене и 20 гр солети. След което ми се доспа и ми стана тежко
12.00-13.30- сън
14.00-16.00- поредното оправяне и нареждане на багажи. Алек крив, аз прибирам, той вади. Безкрайно подреждане
17.00-19.00- навън
20.00- зелена салата с 50 гр риба тон, чери и малко царевица, печени на скара- тиквичка, патладжан и пиперка, калмар на тиган с бяло вино и подправки
после сладко та сладко- доядох на дребния овесената питка, бисквитата и 2 нектарини и парченеце черен шоколад

водата към 1,8

пак се повтарям, но хич не ми беше ден. Необиайно напрежение в слънчевия сплит, тежки крака и тъй

Ден 12 от #30за30
над 12 км ходене с количката по умишлено подбран пресечен терен

храна
6.00-кафе
12.00- краставица, прясно козе сирене , зелена пиперка с крем сирене, няколко маслини.
14.00-16.00- опит за дрямка но уви не, телефона все звъни, ставах сто пъти
16.30-19.20- навън с детето, като е крив и лигав ми е адски досадна разходката
20.00- малка водка с портокал- това ме отпуска преди вечеря, докато готвя. Моля без морални излеяния по темата. На мен си ми е ок.
21.00-зелена салата с пил бяло месо, чери и малко царевица, босилков дресинг. Печени патладжан, тиквичка, домат пиперки, нещо като гювеч.
22.00- оризовки със “сладко” от кайсии, да ама не....наложи да сложа няколко лъжици кафява захар и пак беше кисело, та...дояждане на сладък кекс, 20 гр солети и 2 пак кисели малки нектарини

ден 13 от #30за30

Вече риал тренировка у дома  с дъмбелите
4 кръга
гребане
арнолд преси
предно рамо
бицепсово последователно сгъване
трицепс над глава
напади
отпади
гръбни екстензии с дъмбела
крънчове колело
повдигане на крака от лег
странични наведи

кардиото е чистене

храната е ....никакава почти до сега, но вечерята ще е по - добре
ставане в 4.00,5.00-,6.00,и накрая кафе в 6.15
9.30- тренирах с малка почивка да “понапляскам “дребния, който леко прекали с лигавните
11.00-пъпеш, прилично вкусен за цената и сезона
11.30-12.20- дремнах
12.30-16.00- в почивките на чистенето и готвенето и оправянето на дребния- краставица, няколко маслини, малко сурови и печени семки
19.00- предстои- салата белен розов домат с прясно козе сирене и домашно песто/Софи, това е за теб ако четеш- много босилек, много лимон, малко сол, малко суров слънчоглед, малко зехтин, чесън и водичка ако има нужда, нито е солено , нито мазно/, оризовки, палачинки от лимец с малко брашно и повечко вода с киселото сладко

лирическо отклонение!- Какво за Бога се случва с нас напоследък. само драми, проблеми, кофти новини и т.н. Вече наистина не се търпи.Катарзис ли ко ли?
Милото ми кученеце дано се оправи :(

Водата 1,5-1,8
Вердин

16.06.17
06:46

казано от Деница Малковска на 15.06.17, 16:25:

домашно песто/Софи, това е за теб ако четеш- много босилек, много лимон, малко сол, малко суров слънчоглед, малко зехтин, чесън и водичка ако има нужда, нито е солено , нито мазно/

Чета, чета! Ще се пробва!

За другите неща да кажа- нали знаеш,че понякога се натрупват едни такива кофти ситуации, имаш чувството, че всичко върви на заден ход. Това е преди да избухне вулкана с чудесата и хубавите неща. Просто лошите трябва да попреминат ,за да направят място на наистина хубавото в нашия живот :* С теб съм!

16.06.17
07:12

лирическо отклонение!- Какво за Бога се случва с нас напоследък. само драми, проблеми, кофти новини и т.н. Вече наистина не се търпи.Катарзис ли ко ли?

Дени, това са моите мисли вече няколко месеца. Явно като дойде една гадост, повлича със себе си още десетки. Толкова гадост ни се изля от края на миналата година, колкото не се беше случвала за предходните няколко. Дано приключи за всички този период.

казано от Margi на 16.06.17, 07:12:

Дени, това са моите мисли вече няколко месеца. Явно като дойде една гадост, повлича със себе си още десетки. Толкова гадост ни се изля от края на миналата година, колкото не се беше случвала за предходните няколко. Дано приключи за всички този период.

точно от 1 януари тази година, като се почна ама от ужас на още по-голям. И миналата беше трудна, но сега практически не знам дори как оцеляваме и физически и психически и финансово и битово. Пожелавам си и на теб и на всички в подобно положение скорошен край на кофтия период

ден 15
#30за30
поваля си, та тренирах вкъщи
4 кръгчета
гребане
раменни преси
чуково
кик бек
напади
отпади с кик
коремни преси
странични крънчове
птица-куче
и още 3 кучета и едно бебе в краката ми

имаше доста негативни емоции у дома, но накрая се наредиха нещата , та доста бях разстроена

храната
доста млечности, но имам такива периоди
6.00-кафе
11.00- краставица, извара, таратор
13.00-15.00-дрямка
16.00-тренирахме
16.00-19.00- както си бях потна сготвих- пресни картофи на фурна, запекнака от тиквички, подправки и яйца, сурови бонбони, кебап, 2 салати. през цялото готвене течеше въпросния семеен спор. Измих тон чинии и чак тогава влязох в банята.
20.00- малка водка, зелена салата, запеканката, малко от картофите,2-3 хапки сирене
21.30- по-малко от половината сурови бонбони/цялото количество е от 50 гр кокосови стърготини, 50 гр овесени ядки, 50 гр сушени вишни и общо 50 гр сушени кайсии и стафиди, капачка уиски, какао, канела, всичко накиснато и изкистнато и после смляно и охладено/
00.00- дояаде ми се сладко, та 2 лимецови бисквити зидо-към 15 гр общо

водата е май към 2 л

денят беше тежък

Мнението беше редактирано от Деница Малковска на 18.06.17 10:25.

20.06.17
10:53

ден 16
#30за30

Доста нервна двучасова разходка.Алек ми вдигна нервите брутално и освен на физическо ниво търчайки , тренирах и на ментално нервната си система. Не обичам такива разходки, прибирам се изцедена а не заредена. Съответно нямах желание за нищо по натам

храна
6.00-кафе
11.00- 2 малки моркова, краставица, няколко маслини, 20 гр тик.семки. Винаги от морковите ме заболява черния дроб. Странно, но доказано.
13.00-15.00- приспиване и опит за сън
16.30-19.00- разходка и пазар
20.00- малка водка и реших да сложа детето да спи по-рано, защото беше абсолютно тотално невъзможен за търпене
21.00- зелена салата с чери, малко царевица, дресинг и риба тон на тиган, 2 оризовки с крема сирене
22.00- малко семки, 3 -4 малки кайсии, 2 хапки от безмлечна бебешка бис.торта

водата към 1,8

вердин

23.06.17
08:34

Ден 17
Доста ходене
Храна -не помня

Ден 18
към 10 км с количката
набиранки и висене на лостове по детските площадки

храна- краставица, домат, салата с пил.филе, малко царевица, дресинг, череши и кайсии по 1 купичка, малко семки, малко черен шоколад и суров бар
вода 2 л

Ден 19
тренировка у дома
4 кръга с дъмбелите
арнолд преса
задно рамо
бицепсово
трицепс над глава
коремни преси с дъмбел
повдигане крака от лег със завъртане в таза
странични напади

разходка 5000 крачки
#30за30

плаж 2 часа

храна
6.00-кафе
10.00-тренирах
11.30- краставица, 15-20 гр сурово кашу- бляк, няколко зелени бобчета и тиквички от гювеч
14.00-16.00-плаж
после чистих, готвих, сварих се направо
19.00- зелена салата с малко царевица и червена чушка, млечен дресинг, белен розов домат с прясно козе сирене и дом.песто, 2 филийки лимец +спелта с квас. Десерт- 3 “палачинки” с дом.сладко от нектарини със стевия
21.00- еми опитах един лимецово-морковен кекс, няколко солети и парченеце черен шоколад

вода
2,3 л

28.06.17
10:11

относно предизвикателството #30за30
основно разходки и плажни активности
по 10-15 км дневно

храната е ок, но бая хапвах няколко дни. Естествено с фастове, както си карам принципно.
Увеличих водата на 2,5-3 л най-после.

Нещо не ми се тренира с тежести, та днес ще видим, може довечера по хладното нещо да направя у дома след километричната разходка.

описвам вчера щото другите дни не помня

27.06
6.00-кафе
12.00- краставица, маслини, таратор, малко семки
14.00- 2 тънки филийки лимец с квас и малко сирене
17.00-20.20- разходка 15,2 км с количката
21.00- салата от два вида печени тиквички, белен розов домат, дресинг, малко козе сирене, дояждане на бебешки миш-маш. Десерт 3-4 мини сурови бонбона
22.30- праскова, половин нектарина
по - късно пъпеш

водата 3 л
добавки не

Изобщо не ми се пишеше.Толкова бях скапана от всякакви тъпотии, че ми идваше да си хвана багажа и да избягам. Дори не знам защо все още съм в тая държава.Иначе приключих #30za30 с едни 24 км ходене. И продължавам да си се движа. Трудно в тия жеги с много отекли крака, но имам всеки ден между 8-18км.И ужасно много друго движение. Не разбирам и не искам да разбера майките, които са обсебени от грижите за децата си 24 часа. Случва ми се и не ми харесва. Варианта ми за момента е частна ясла, което е доста нерентабилно вложение, но ще го направя макар да е за сметка на грижите за мен като жена .Та...живот и здраве ще имам малко време за себе си от другата седмица. Вероято ще започна работа през август, а есента къде ще живеем не зная. Но ....ще се справим.

Не бях тренирала от седмица, днес тренирах. Разходката е около 8-10 км. Храната си е обичайната за мен.

Тренировката днес 13.07
4 кръга
арнод преси
предно рамо
чуково
гребане
трицерс над глава
странични отпади
обрати хиперекстензии на щв.топка
коремни с карка върху топката
глутеус мост пак с крака върху нея
странични наведи

ходенето казах по-горе

храната
6.00-кафе след сън 0
10.30- маслини, краставица, 4-5 оризовки с извара
12.00-14.00 опит за сън , но монтираха климатик под нас, така че...ясно
14.30-15.00 тренирах-много ми беше тежко от  храната
16.00-19.00- разходка
21.00-зелена салата с 50 гр риба тон,4 пъдпъдъчи  яйца, дресинг, и малко царевица. 4-5 оризовки с извара и 3-4 картофчета.,бяло вино

после желирани плодове и ще ставам в 5
водата е през всички дни 2-3 л

Мнението беше редактирано от Деница Малковска на 13.07.17 22:21.

15.07.17
08:47

14.07
Цял ден/ да се брои 10 часа/ плаж на бара , където работи мъжът ми. Раят...наистина.Диво...уникално място. Та...прекрасно си починах.

Храна нямаше особено през деня.
5.30-кафе
9.00-18.30- на плажа. Малко семки, малко черно фрапе и коктейлче.
20.00- ципура на скара, салата белен домат с босилек и зехтин, печени тиквички на скара, ред линдт 70%, 20 гр суров бар и по-късно остатък от желираните плодове, бяло вино чаша

Водата 2,4 л
Вердин

Към 15.07 - 43 кг

20.07.17
20:57

Честно нищо не ми се прави. Много хард ми дойде предния месец.Имам нужда от тотално правене на нищо. Тренирам де чат -пат. Ама не че кефи. Релакса, медитацията и разходката по плажа в момента ме правят много по себе си и физически и психически.

Та тези дни почивам и се разхождам. Малкия започна частна ясла и се адаптира, храната е ок. Днес кръвното ми беше мега ниско, значи идвам на себе си.

Днес почивка, после разходка с детето след ясла.
Хапването е
6.00- кафе
11.30- ролца от раци, краставица, зелени маслини, 2 филийки спелта с квас със домашно маринована сурова риба тон.
13.00- 15.30- почивка
17.00-19.00- разходка
20.00- салата с пиле, домат, тиквичка с босилек и зехтин, малко картоф и 1/3 варен мамул.

после ще е плод и тъй

водата е 2-3 л
вердин

Поне на седмица да се отчитам.

събота и неделя плаж до 14.30-19.00 с детето естествено.
И Естествено след 4 първи дни на ясла е болен с вирус. Градината излиза в ремонт до 15 август. Алек е невъзможен все едно не е той. Само бели и викане и врънкане и неспане. Иначе е бил котенце в яслата. Вероятно е или кътник или кучешки зъб, просто не мога да повярвам да е друго.Две седмици ще откача. На всичко отгоре каналите под мостовете ми са възпалени и ме болят ужасно.
Понеселник по доктори за малкия и  за мен.
Вторник вечер на гости. Пред деня с малкия и разходка.
Сряда тренирах цяло тяло с тежестите и разходка
Храната е фаст през деня и вечер обичайното за мен, освен сладолед и шоколад в два от дните снощи умищлено вечерях основно пъпеш. Другото беше белен домат с малко сирене и 2 филийки лимец с квас

Днес 27.7
След поредната изцеждаща безсънна нощ се събудих гладна. и в 9.3 закусих въглехидратно и вечерях пак така май.
Ходихме в мола заради дъжда. Не ми се тренираше
5.00-кафе
10.00- 4 оризовки с домат, зехтин, риган, маслина, пос късно няколко солети и 3 обикновени бисквити
12.00-14.00- макар и на пресекулки спахме
17.00.-19.20- в мола до и след мола
20.0- не бях пила отдавна ама вече не се издържаше - малка водка с касис и лед
21.00- зелени салати с пил филе на фурна, дресинг, чери, тиквички с млечен сос, малко бял хляб за отопяване,2 оризовки,  доядох една градинарска супа. И ми се яде сладко много ама много.
22.00 - 2 фурми, 2 нектарини
и сега още една хурма и малко семки

Водата е 2-3 л
П.П
Сетих се че съм в ПМС като видях календара  и затова ми се яде сладко. ще спя спокойно 🙂

28.07.17
22:02

28.07
Таткото почива и о чудо, спах 1 час следобед, успях да се изпикая, лакирам, изкъпя, да убия една хлебарка, да си направя маска да изчистя нормално. Съответно и тренирах. Алек е все така ужасен и пищящ, вече мисля куршам да му лея. Непоносимо е...

Тренировката днес с швейцарска топка и дъмбели. Някак това ми се правеше.

4 х 8
избутване на дъмбели от лег върху шв.топка
концентрично
трицепсово разгъване пак върху топката
напади с топката над глава
хиперекстензии пак на топката с дъмбела
4 х 20
крънчове на топката
странични крънчове и наведи с дъмбелите

естествено един тон чистене. Без разходка. То в тоя дъжд нормално де

супер неориентирана и неадекватна съм от това непрекъснато крещене. Сега знам какво е еквивалента на китайско мъчение- бебешко врякане.

храна- много глад за сладко към края на тотално скапващия ден и предстоящия цикъл
4.50- окончателно се събудих
5.30-кафе
6.00-7.10- станах над 10 пъти да давам бибата, щото в момента не става без нея.
11.30- вече гладна- градинарска супа, половин краставица, чери, песто, много малко семки
12.30-14.30- сън около час непробуден
15.00-20.00- чистене, тренировка, разкрасяване и т.н
19.30- малка водка с касис и арония- много ми харесва тази водка, подарък ми е
20.00-салата с печено бон филе от пиле, салата от белен домат и печена чушка, малко дом.песто, 3 филийки лимец с квас мноого малки. И почнах да отварям хладилниците за сладко. Да ама не...само несладък пъпеш. Хапнах малко и после си взех суров бар и шоколад с цели бадеми. Изядох бара 30 гр и 30 гр шоколад и мирясах.

водата към 2 л

Много съм изнервена

17.08.17
11:24

Лигавя се, не ми се пише. Но имам какво да отчета освен еднообразното ми ежедневие.

Та.....хард дни си бяха последните 2 седмици. Доста работа на плажния бар на 40 градуса с ходене по пясък и стълби нагоре надолу към 8 часа дневно. Тренирах тук-там и у дома.
Отделно малкия имаше рожден ден на 9 август и стана на две. Изкарахме супер на плажа.
Наближава есента и почвам да изпадам в драма. Доста промени ме чакат пак, не знам къде ще живеем и т.н. Като цяло съм кълбо от нерви. Вчера по тоя повод реших да отида на йога при любимата ми инструкторка и днес съм гипс хаха.
Храната си е нормална, ям повечко въглехидрати предимно от плодове. Пия бяло вино и водка от време на време.

Вчера 16.08- почивен от бебета и работа
6.00-кафе
10.00- зелена чушка с малко козе кашкавал, краставица с малко биволско сирене, белен розов малък домат, проба на тик.семки които опекох
11.00 почивка и филм
13.00-15.00- спах ох че хубаво
18.00-19.20- йога
21.00- салата с риба тон и пъдпъдъчи яйца, малко печена тиквичка, 2 филики лимец с 2 лъжички сладко от сливи със стевия
по- късно 2 малки нектарини, 4 сурови бонбона, 1 бискивита белвита
23.00- четох и чоплих въпросните тиквени семки

водата е над 2 л всеки ден
магнезий , цинк

и ето рожденика

Прескочи до:

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1