12.12.14
01:36
За съжаление се наложи да спра за известно време всякаква активност преди 1-2 месеца. Сега се връщам обратно в залата :)
Преди да спра обаче 2-3 месеца пробвах Carb Backloading и бях изключително впечатлен от резултата, и ще се върна на него през пролетта. Обаче в момента искам да пробвам нещо по-умерено и си мисля следното:
Попринцип имам ген за трупане на маса на краката и задника най-лесно. Какъв според вас би бил резултата, ако в 1-2 дни в които тренирам долната част на тялото се храня ниско калорично, а в дните когато тренирам горна част - високо калорично (в нетренировъчни дни умерено и чисто) ? Разбира се идеята е спад в сантиметрите на крака и гъз и качване на горна част, но постижимо ли е и до каква степен ? (на теория поддържането на нисък инсулин и консумирането на малко протеин би трябвало да не гради маса и обратното)
казано от АлеКС_ на 12.12.14, 01:36:
Какъв според вас би бил резултата...
Никакъв.
Важен е средния енергиен баланс за определен период (примерно седмица).
А тялото не работи на части, т.е., като тренираш краката, не гориш калории само от там, и като тренираш мускулите в горната част, те не нарастват в деня, в който си ги тренирал.
Мнението беше редактирано от Петко К на 12.12.14 01:48.