Натрупване на мускулна маса в областта на талията

17.12.14
15:52

Здравейте! След едно сравнително дълго прекъсване, започнах отново да тренирам. Целта е ясна - покачване на ММ и въобще килограми. Тренирам от около месец и половина. Правех кръгови тренировки, сега почнах и с програма. Има едно нещо с което ми е трудно да се справя. Странно е но талията ми изостава. Може би е по точно да се каже мускула external oblique.
http://s18.postimg.org/6pdyjuv3t/forma.jpg
Това е снимка в която се вижда каква е формата ми и какво желая да постигна. Не знам как точно да подходя и какви упражнения да подбера. Другото важно нещо което трябва да се уточни е дали ако увелича бързите въглехидрати мога да учаквам резултат. Мъртвата тяга дали може да помогне?

17.12.14
16:27

подходи с храна.
Качи 10 кг и мисли за големите мускулни групи.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1