18.12.14
14:55
Донесох си няколко чифта маратонки от Щатите, но сега ми притрябваха пари и ще си оставя само едни, които най си харесвам по принцип.
Първите са Reebok One Trainer 2.0 . Готини са на вид, даже много, удобни са за функционални & кросфит тренировки. Тренирала съм с тях веднъж, 40 минути, в идеално поддъджана зала, тъй че на практика за чисто нови.
Купих ги на промоция за $80 и мисля, че цена от 100лв е справедлива за такава приятна обувка. Кутия нямат, защото нямаше как да я набухам в куфара.
Ще ги пратя с Еконт, с опция за преглед преди плащане, връщането (ако има такова), ще бъде за моя сметка, идеално почистени, а опаковката им ще бъде много прилежна, за да не се смачкат или повредят при транспорта.
Ей ги и тях, а пък другия чифт ще го сложа в отделен пост, да не става мазало :)
Темата беше редактирана от Т. Тодорова на 18.12.14 15:02.
18.12.14
15:01
Asics Gel Muse Fit ,
същият размер - 40 (или дължина на стелката 26,5)
Трейнъри ги водят, свежарски са :) Купените са от същото място, намалени на $67. Също са използвани веднъж, но вкъщи, не в зала и на практика са бърсак нови.
За тях 85лв са справедлива сума, ще ги изпратя по същия начин, който съм описала и за предните - почистени, с опция за преглед и връщане за моя сметка, ако се окаже, че не си отговарят на описанието.