25.12.14
10:54
Здравейте!Първо искам да се извиня ,ако има такава тема ,но не намерих такава със същите симптоми..
Преди около 3 -4 седмици при лежанка леко ме заболя рамото след не добро загряване ,но не обърнах голямо внимание .На другия ден ми нямаше нищо но след два дена на машината за странично усетих слабост и болка . След две седмици почивка ми беше минало и аз реших да “се върна” с някви малки килограми за рамо по скоро да засиля кръвообръщението след което пак ме заболя малко обаче почнах да тренирам заедно с блистер диклак .тренирах всичко без рамо и нямаше проблеми след няколко дена почивка пак се събудих с болка пак лека започнах да се мажа с някав крем и почти ми миназа два дена и сега пак се събудих с болка и то по силна изразяваща се когато правя движения като за стрНично или напред и нагоре .Ако някои е имал подобен проблем и го е решил моля да сподели.весели празници!
Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 25.12.14 13:39.
27.12.14
03:05
Отиди на лекар. Тренировки с обезболяващи и въпреки болката е най-лошата идея. Отнемаш на тялото си единствената възможност да ти каже, че нещо не е наред преди да е станало късно.
Мнението беше редактирано от Veso Pervazov на 27.12.14 03:10.