Дъмбели

25.12.14
22:34

Мисля да си взема 2 Дъмбела по 20 кг единия за моята заличка. Имам и други уреди , но ми липсват дъмбелите. На 17 съм 72кг 176висок . Дали ще ми са от полза и дали ще ми са леки за избутване от лег ? за бицепс,рамо ще са добре мисля , но за какво друго мога да ги използвам . Изобщо как са 2 дъмбела по 20кг ?

Ами за вкъщу щом са, вземи си разглобями дъмбели 2х25-30 кила,за предпочитане е да са изцяло метални и гледай винтовете/щипките да са им читави. Приятелю, помисли малко, как да ти отговорим дали са ти ок,като нито ти знаем възможностите, нито целите, нито как ще тренираш с тях, освен това за едни упр може да са супер леки, а за други прекалено тежки

Мнението беше редактирано от Велико Иванов на 26.12.14 15:47.

11.01.15
11:06

На мене 2х20 са ми малки, а съм с невисоки цели. Вземи 2х30 за по-сигурно

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1