Закриване на профил.

Темата е заключена.

03.01.15
14:21

Съжалявам, но искам да си закрия тук профила и не знам как, просто не ми е тук мястото. Моля някой да ми пише как да го направя!

Здравей, моля да ни пишеш на support@bb-team.org и ще ти съдействаме.

03.01.15
14:36

казано от Slan4o Sofiq на 03.01.15, 14:21:

Съжалявам, но искам да си закрия тук профила и не знам как, просто не ми е тук мястото. Моля някой да ми пише как да го направя!

Лошо е не това, че мислиш, че не ти е тук мястото, а че си го осъзнала само след 50 минути във форума, при това без да си публикувала коментар или да си задала въпрос... Ако толкова лесно се отказваш от всичко в живота, тогава наистина е жалко. И тогава наистина не ти е тук мястото.
Весела и успешна нова година! :)

05.01.15
04:15

Не, че се отказвам от нещата в живота, а видях, разгледах и реших, че не ми е мястото тука. Мнозинството хора(нищо лично) пишещи тук, в сякаш искат чрез физическото си тяло да докажат, че са нещо! Тъжно е.
Другото е, че съм жена и от личен опит съм разбрала, че излишните кила са пряко свързани с емоциите. Яката блъскай, каквито щеш диети прави и аха, спри, и пак ще се върнеш, както преди! Мерси за провокацията, Весо! Нова и успешна година, и на теб!
Утре ще пиша и предварително благодаря, че ще ми съдействате за изтриването на профила!

казано от Slan4o Sofiq на 05.01.15, 04:15:

Мнозинството хора(нищо лично) пишещи тук, в сякаш искат чрез физическото си тяло да докажат, че са нещо! Тъжно е.

BB-Team е медия за спорт и здравословен начин на живот. Нормално е bb-team-ърите да имат сходни интереси, да ги коментират и споделят тук, но това определено не значи, че това е единственото поприще, на което се изявяват и имат амбиции. Тук говорим за нещата, които ни вълнуват от тази сфера - активен и здравословен начин на живот.

На същата логика в bg-mamma всички държат да докажат, че могат да имат поколение и стават за родители. На същата логика потребителите на произволен авто-форум мислят само за автомобили, бензин и моторно масло. Вярно ли е това? :)

Другото е, че съм жена и от личен опит съм разбрала, че излишните кила са пряко свързани с емоциите.

Хубавко обмисли следното - какво всъщност търсиш и къде ще се чувстваш добре? Нужно ти е място, където да откриеш истината за себе си или такова, където възприетото от теб за истина ще бъде одобрено? Излишните килограмчета имат връзка с емоциите толкова, колкото цигарите и алкохолът - т.е. храната е също толкова неподходящо място за търсене на решения и утеха. Помисли дали решенията се намират вътре в теб или могат да бъдат открити само извън теб (в частност и в храната, носеща допълнителни мазнинки на нежелани места по тялото).

Яката блъскай, каквито щеш диети прави и аха, спри, и пак ще се върнеш, както преди!

Тук е разликата между bb-team, bg-mamma, Cosmpolitan, Блясък и модните списания - ние възприемаме понятието ‘диета’ като здравословен подход в храненето, който не е обвързан със срок. Това означава, че се налага да промениш някои свои възприятия и навици завинаги... и ако го направиш - няма да се върнеш в първоначалното положение. Отново ти предлагам да помислиш - потупване по рамото и съчувствие ли търсиш? Тези неща ще ги получиш със сигурност в обществото на bb-team, ако имаш нагласата да се изправиш срещу митологията и предразсъдъците... ако предизвикаш себе си и постулатите, които смяташ за истина... и ако направиш нещо хубаво за самата теб.

Иначе деактивирането на акаунта е технически лесно изпълнимо.
Въпросът е дали това е решението, от което имаш нужда... ;)

05.01.15
12:07

Чакай, чакай, тук далеч не живеят само спортисти и маниаци,  доста хора по цял ден си блъскат главите зад монитора и да поспортуват след работа и да се хранят по-качествено е единствения шанс да се чустват по-добре.

05.01.15
18:33

За какво се обяснява на човек, който не иска. По-добре да се обърне внимание на някой, който наистина търси помощ за нещо, свързано с тематиката на форума. Иначе да - положителните емоции регулират килограмите при жените, Робин Шарма и Паулу Коелю са богове, надъхващите цитати във Фейсбук - скрижали.

Мнението беше редактирано от pe6о на 05.01.15 18:33.

06.01.15
16:21

Pesho, ясно колко си наясно с жените и килограмите им. Никакви положителни емоции не могат да ти коригират теглото, ако продължиш да ядеш като прасе. То, и негативните емоции са следствие на отношение, и начин на живот! Моля, наистина някой модератор да ми изтрие темата и целия потребителски профил, нямам проблем, и тук да си споделя данните, и каквото е необходимо! Благодаря!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1