Болки в рамото

03.01.15
22:58

Привет. От няколко дена ми се появи странна болка в дясното рамо. Не е постоянна, появява се и изчезва. Усетих я в работата, там съм кажи-речи цял ден прав и се зачудих да не е от това. Болката е сякаш рамото съм сложил сак с 20 кила на тази страна на рамото и си го нося с мен.  Днес бях на фитнес и правих рамо, като болката я усетих само при раменните преси зад врат. След фитнеса до сега нямах болки, сега пак се обажда и отшумява. Идеи за какво иде реч и какво да правя?

Остави ги раменните преси зад врат...трябва да имаш много добра мобилност и техниката ти да е перфектна(също и напълно вертикален),че и пак не е гаранция,дали няма да се отрази негативно в дългосрочен план.

06.01.15
07:38

Мерси за отговора и мисля да го направя това. Положението обаче е лошо, защото като стоя прав и болката е много неприятна, все едно зъб ме боли. След известно време изчезва и все едно нищо ми няма и после пак се появява. Като дигам ръката напред и нагоре има също болка.
Сряда или четвъртък мисля да навестя някой доктор, ама на какъв точно трябва да отида ?

Carbohydrate

11.01.15
08:02

Мускулите на рамото работят да изправят ръката на 90 градуса спрямо тялото. При по-високото повдигане се включват мускулите на лопатката. Те са 3 на брой. Даже да е най-подвижната става в човешкото тяло, тя получава много травми точно от не естествени упражнения и неравномерно развитие на всички мускули, които придържат ставата на ръката към леглото и не й позволяват да излезе. Да не говорим, че болки в рамото може да се появят и от врата. Точно сега пробвам две три упражнения за раздвижване на рамото( и аз имам болка отдамна, която ме мъчи) и май-има промяна. От книгата, части от която постнах тук за кръстни болки. Може да преведа някаква част за рамото...

11.01.15
12:56

Привет и от мен, Тодор. Интересно ми е, какво работиш, движенията на работноти ти място еднотипни ли са? имам нещо предвид

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1