Дискомфорт при скачане

06.01.15
10:30

Здравейте цяло лято тренирах в парка на лостовете бях в добра форма ,но след това се разбих психически поради няколко събития..Спрях да тренирам ,разболях се зимата дойде пооправих се, но доста време стоях пред компютъра , хапвам си добре, наблягам на плодове и разнообразна храна.Забелязвам ,че стоя изгърбен ,когато съм пред компютъра не се облягам имам болки в рамената ,гърба от доста време ,работата ми е хамалска и то на студ..както и да е към основния проблем.Онзни ден исках да правя някакво кардио и викам ще направя няколко подскока , скокнах 3-4 пъти обаче усещах все едно малкият мозък ми подскача беше много кофти..После цял ден ми беше някакво странно все едно ще ми се вие свят или нещо такова.Днес пак пробвах издържах някаква кардио тренировка от Ютюб 10-тина минутна на гладно сутринта бях изпил само 1 чаша вода с мед..Пак имах това усещане ,че ми подскача мозъка вътре,ако тренирам по-редовно дали ще се фиксира?

Поздрави!

Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 06.01.15 10:31.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1