Ако може малко помощ!

Здравейте,
Значи повече за мен: 77 килограма, телосложението ми е нормално с добър метаболизъм и всичко е 6. Висок съм 182-3см. Значи имам следното питане, тука вече 1 година се въртя около този прекрасен и пълен с информация форум! Евала момчета, обаче просто явно аз ли имам проблеми или ме е страх, новак съм ли незнам, но просто не ми се получава. Значи постоянен съм като си наумя нещо, но просто ми трябва адекватна помощ. Значи стремя се тъй като съм атлетичен по природа, ако може да ми помогнете някак с исканията ми: искам да направя отскок, издържливост, бързина(доколкото знам това е свързано с краката). Отделно искам да си стегна малко и ръцете и корема за да смъкна излишните килограми да стана по жилав. Искам малко гърди, гръб рамене да направя. Възможност нямам да посещавам фитнес, разполагам с дъмбели 2х15 килограма, като мога да направя от тях един 20-25 килограма, разполагам и с тежести за крака или ръце 2х2 килограма. Ако може да помогнете с тези мои изисквания ще съм много благодарен. И да кажете колко време ще отнеме да се прави това, се ще намеря нужното време ! Благодаря предварително ! И малко съвети да дадете за добавки нещо, за да ускори процеса без да уврежда организма и храненето какво да се приема по-често, кое според вас да се намали ?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1