12.01.15
16:15
Значи, работата е такава. От известно време 1+ месец имам някакви остри болки в сърдечната област които се появяват за кратко и изчезват, а един ден се появиха и към 2 часа останаха поради което трудно си поемах въздух заради болката, на същия ден се повтори вечерта. Отидох при личния и той ме прегледа, направи ми кардиограма и съответно ми каза, че нямам проблеми със сърцето, нито с белите дробове, и ми изписа диагноза интеркостална невралгия (междуребрена невралгия). Както съм чел, това е прищипване на нерв вследствие той се възпалява.
Докторът ми каза, че това минавало от само себе си и ми изписа болкоуспокояващи и витамини от група Б - Б1, Б6, Б12 (милгамма Н). Изпих ги за 10 дни по схема. От тогава не ме е хващала тази болка за дълъг период, но усещам, че още не е минала, тъй като усещам от време на време леки симптоми. Преди време имах лека травма на рамото, но мисля, че не беше сериозна, не знам дали е възможно да е от нея. Смятам да отида при личния да ми даде направление за невролог, но ще изчакам защото си взех още веднъж милгаммата. Нека някой, който се е справил с този проблем или има изпитано решение да сподели своят метод. От 3 месеца не съм стъпвал в залата, първо защото ме оперираха от варикоцеле, след това се възстанових и сега този проблем (проблемът беше още от преди операцията, така че не се е породил от нея).. Просто не е добре за здравето ми да се натоварвам, след като имам проблеми с нерва.
П.С. пускам тази тема, защото темите които четох са доста стари и смятам, че ще е добре да има такава тема :)
Темата беше редактирана от Цветомир Игнатов на 12.01.15 16:17.
Преди време имах нещо подобно. При натоварване сърцето ми започваше да бие доста силно или пък си стоя и от нищото ме заболява в областта на сърцето. Ходих при личния, не помня точно какво ми прегледа, не ми направи кардиограма, понеже апарата му не работеше... каза ми почивай и ела след 1 седмица да ти направя кардиограма. Аз не отидох :D вместо това отидох да си тренирам, нищо, че се задъхвах яко и имах супер голямото сърцебиене... Младо момче и изведнъж проблем със сърцето - да бе.. След малко проучване в интернет разбрах, че това е нерв (както ти си написал) , който се прищипва по .. . . причина. След извесно време мина, не помня г/д колко, но беше повече от 2,3 седмици