Препоръчаха ми протеин

Темата е заключена.

15.01.15
00:21

Здравейте машини ! И така... знам че има такава тема но все пак искам да попитам за своите показатели. На 14 години съм тренирам горе долу от няколко седмици но сега си купих карта за фитнеса и започвам сериозно. Тежа 46 килограма............знам -_-... И така препоръчаха ми да си взема протеин  знам горе долу някои неща знам че не вреди  но както и да е  моля ви само да ми кажете по колко да взимам на ден и кога  защото четох че се пресмятоло по активно тегло някакви такива неща...а аз си нямам понятие от тези работи. това е... просто ви моля да ми кажете по колко и кога да взимам

Нарушение на условията за ползване: Темата не е според условията за ползване на форума

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 15.01.15 00:23.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1