19.01.15
17:36
Здравейте момчета,
пия бустера от 2 месеца(с малки пропуски) 3 пъти в седмицата и днес като изпих дозата, след около 5 мин ми стана горещо на лицето и ушите(цялата ми глава е червена), дори усещах как ми пулсират бузите, но поне беше с нормален ритъм, друг път усещам леки бодлички, но сега чак задника ме щипеше!Леко ми е замаяно също..Help?
Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 19.01.15 20:17.
Сигурно си надвишил дозата и заради това имаш такива симптоми. Енергетиците в продукта са ти дошли в повече, бета- аланина пък до колкото знам предизвиква това чувство на “иглички”. След всичко това явно си получил и “Energy crush” .
Не се плаши, всичко ще отмине- или е отминало вече. За това вече не приемам бустери, излишно стимулиране на нервната система, бодлички и подобни. Пил съм на няколко марки и винаги след първата седмица ми се е гадило след прием.
20.01.15
11:22
Бях взел стандартна доза(лъжичка и половина), ама не знам що стана така..държа ме около 2 часа и после се оправих.
Фактор е и приемът на стимуланти от други източници или просто си с много ниска толерантност ... приемал ли си нещо друго ?
20.01.15
12:43
Да, пих едно 3в1 около 2 часа по-рано, най-вероятно от там е станало шоуто.Принципно съм пил и по-високи дози, затова не очаквах да ми повлияе кафето.Все тая, другите да знаят, че да те щипе гъза не е приятно! :D
Мнението беше редактирано от Теодор Павлов на 20.01.15 12:47.
Асалт никога не е бил хомогенно добре смесен. Подозирам ,че не го тръскаш преди прием и затова най-вероятно си загребал повече стимуланти на нервна система и по малко от нещо друго.
20.01.15
18:13
Това не го знаех...
23.01.15
19:12
имаш ниска толерантност към енергетици според мен. А защо си се спрял точно на Assault?
31.01.15
14:24
Другия път пробвай комбинация бета-аланин, цитрулин, креатин, аргинин и кофеин. От всичко по 4-5грама, от кофеина по 200мг. :)
01.02.15
14:05
Според мен най - добре не го пий. Аз от продължителна употреба на азотни бустери се бях докарал до безсъние и проблеми с нервите.
Вземи си един аргинин пий един зелен чай или кафе преди тренировка и не се занимавай със суплементи, които каквото и да твърдят останалите са с натрупване и водят до проблеми след време... Защо ти е да си изостряш нервната система ?
Поздрави.