Мнения за 100% Premium Mass Gainer и подходящ ли е за начинаещи ?

Здравейте , до сега не съм пил никакви хранителни добавки и затова реших да се консултирам с вас спрях се на  100% Premium Mass Gainer добър ли е и ако не да ми препоръчате някой от който наистина ще имам полза благодаря предварително !

Всеки гейнър е подходящ за начинаещ. Дали точно този продукт е за теб - ще ти отговоря с този пост.

Аха на мен целта ми е да кача килограми ,но ме интересува примерно ако пия гейнер 1,2 месеца и го спра дали ще отслабна и дали организма ми ще е свикнал с калориите които съм приемал от гейнера и дали ще изпитва нужда да ги приемам или ще си върна старите килограми и стария режим на ядене защото може да се каже , че съм от хората с право черво ям , но не пълнея или качането на килограми е минимално ..

20.01.15
00:01

Колко кила си и спортуваш ли нещо?

70 кг съм 178/9 на 17 години от 4 месеца ходя на фитнес

Никой тук ли не е компетентен да изкаже точно мнение за самия гейнер ?

Мнението беше редактирано от Венцислав Христов на 21.01.15 09:12.

21.01.15
10:15

казано от Венцислав Христов на 21.01.15, 09:11:

Никой тук ли не е компетентен да изкаже точно мнение за самия гейнер ?

Няма как компетентен човек на тема хр. добавки да ти каже купи си гейнър.

Аз не искам да ми каже да си го купя а да ми каже плюсовете и минусите на самата добавка..

22.01.15
09:45

казано от Венцислав Христов на 21.01.15, 23:56:

Аз не искам да ми каже да си го купя а да ми каже плюсовете и минусите на самата добавка..

Плюсове: няма;
Минуси: много;

казано от Veso Pervazov на 22.01.15, 09:45:

казано от Венцислав Христов на 21.01.15, 23:56:

Плюсове: няма;
Минуси: много;

Конкретизирай се поне малко ..

23.01.15
17:57

Не можеш ли да увеличиш ежедневния прием на калории чрез храната? Тея пари които мислиш да ги даваш за 5- те кила захар... опс, гейнер имах предвид, по- добре ги дай за кило ориз, картофи и месо. С повечкото храна ще преминеш на калориен излишък и просто няма как да не качиш килограми.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1