Въпрос за фитнес режим

20.01.15
15:41

Здравейте,

Целта ми е чистене на мазнини и оформяне на мускулите, без да търся качване на значителна мускулна маса.

На този етап мога да ходя 3 дни в седмицата на фитнес, като играя и футбол поне 2 дни и мога да ходя още един допълнителен ден само кардио.
1. Това е и първия ми въпрос-за горене добре ли е 3 дни кръгови тренировки с висок интензитет, и 3 дни кардио/спорт ?

2. Понеже работата ми е такава, че мога да ходя вечер на фитнес-към 7-8, какво и дали да ям след тренировка? Предполагам зеленчуци, протеини...?

3. Кръговите тренировки на кръгове ли буквално да ги правя(1 серия от първо упражнение, 1 серия от следващото и т.н.) или всичките серии от първо упражнение, после всички серии от второто упржанение и така без да се връщам втори път на дадено упражнение?

4. Да пия ли добавки някакви? Например Л-карнитин преди тренировка и протеин след? Тук вече познанията ми(които и без това са доста базови) са най-малко.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1