15.03.15
22:23
П.П: как мога да променя името на дневника си ? :D
Редактираш първото мнение в него. :)
16.03.15
07:59
П.П: как мога да променя името на дневника си ? :D
Редактираш първото мнение в него. :)
мерсии :)
16.03.15
08:04
Здрасти, виждам, че сме на една възраст горе-долу, затова ще следя дневника ти с интерес. Успех с тренировките и храненето :)я
Благодаря :* И аз следя твоя с интерес и успехх! Видях,че и ти имаш проблем със сладкото като мен :) дано успеем да го преодолеем,пробвай с мед,тахан или плод!!
16.03.15
10:01
Добро утро,как сте :)
Тренировка:
5x10 - jumping jacks
5x5 - jumping squats
150 - squats
50 - глутеус мост
по 15 напъди на крак
5 бърпита
40 подскока от място
50 russian twist
2min plank
30sec side plank
30sec side plank
50 къси коремни
20 обик. коремни
30 повдигания на крака;
Закуска: 300гр домашно заквасено кисело мляко+2ч.л.овесени ядки,голяма ябълка,морков,парче кашкавал;
Това е засега по-късно ще допиша,за вечеря ще готвят бобена супа и боб на тава нзм кое от двете да хапна те и 2те са ми любими хаха като цяло бобените култури кога е полезно да се хапват за обед или вечер? :) Лек ден от мен
Искам да направя едно предизвикателство към себе си : В рамките на 2седмици тоест от днес 16.03.2015 до 30.03.2015 да не се качвам на кантар(моя най-голям враг и страх),като всеки ден да тренирам,дори малко,но всеки ден,без сладко (сладко не съм яла цяла седмица като изключим пакетче бисквити четвъртък тоест от 12.03 без сладко до 30.03) без активия,боклуци, с домашно приготвена храна,без хляб(аз така и така не ям,но без солетии!!!!)!! Целта ми е стягане на тялото и понижаване на бедрата,талията,паласките,глезените :D :D
Мнението беше редактирано от Николета Асенова на 16.03.15 10:46.
за вечеря ще готвяр бобена супа и боб на тава нзм кое от двете да хапна те и 2те са ми любими
Аз избягвам течностите вечер, защото през деня се наливам с вода и има вероятност да си разваля съня, ако нямаш подобни проблеми и двете стават. Пробвай и да гo пасираш, получава се коледен боб (или както там се казва (giggle) )
16.03.15
11:13
за вечеря ще готвяр бобена супа и боб на тава нзм кое от двете да хапна те и 2те са ми любими
Аз избягвам течностите вечер, защото през деня се наливам с вода и има вероятност да си разваля съня, ако нямаш подобни проблеми и двете стават. Пробвай и да гo пасираш, получава се коледен боб (или както там се казва (giggle) )
Мисля да е супичка :) Благодаря :D
16.03.15
19:09
Добър вечер,как сте/?? :) дописвам:
обяда пропуснах,в училище не ям от боклуците!
вечеря:към 18:45,купичка бобена чорба+1чиния печен боб,не се сдържах :) :D С нетърпение ще чакам да отмине предизвикателството ми,за да започна друго,единствения ми проблем е с кантара,това за мен е мания,от която,трябва да се отърва,вече метъра е моят приятел.Истината е,че още утре искам да се премеря,както и правя всеки ден,но ще се сдържам и ще правя тренировка,няма да се предавам :D
Как точно да смятам приетите калории за ден/??
Мнението беше редактирано от Николета Асенова на 16.03.15 19:30.
17.03.15
09:22
Добро утро,как сте :) И слънчице си имаме днес,супер време!! :)
Тренировка:
70глутеус мост
10бърпита
5вакуумки
60къси коремни преси
25обикн.преси
50руско усукване
2:30min plank
30sec side plank
30sec side plank
250 squats
10x10 jumping jacks
6x5jumping squats
20 V-преса
2x15 на крак напади
Предстой закуската: към 250кисело мляко+огромна ябълка,1морков,парче филе :) Това е засега,хубав и усмихнат ден на всички от мен!! :D :D :*
Мнението беше редактирано от Николета Асенова на 17.03.15 11:17.
17.03.15
20:01
Добър вечер,как сте? :) дописване храната:
вечеря:2банана + уникална пилешка супа,дори аз,която мразя супите се влюбих в нея :* Рецептата е много лесна :) : пилешко бутче,морков,картофи,лимонов сок,сол,черен пипер,лук :D Днес чувствам лека мускулна на дупето и краката :D П.П: предложете някоя качествена марка тахан :)
Лека вечер от мен
Мнението беше редактирано от Николета Асенова на 17.03.15 20:13.
18.03.15
09:16
Добро утро,наспахте ли се ;) :) Тренировка:
80глутеус мост
80къси коремни
10вакуумки
20подскока от място
10бърпита
2:30min plank
30sec side plank
30sec side plank
2x25 планински катерач
2x20 напъди на крак
10x10 jumping jacks
6x5jumping squats
От вчера имам яка мускулна на дупето :D :P но няма предаване и отказване :дд така храната:
предстой закуската: 1голяма ябълка и половина, а преди училище супа и 4парчета кашкавал :) после ще дописвам,приятен ден,поне по приятен от студеното време днес!! :D
Мнението беше редактирано от Николета Асенова на 18.03.15 11:18.
18.03.15
18:52
Добър вечер!! Как мина денят ви :) Дописвам:
вечеря: 2банана+купичка супа :D
Днес имам доста голяма мускулна на дупето и краката от вчера :) :) хаха едвам ходя 3ден след като започнах предизвикателството се чувствам амбицирана и супер и продължаваме напред без да се предаваме,нищо,че нездравословното хранене около мен е постоянно аз не му обръщам внимание(отново ядене на китайско от страна на съучениците ми ) и все пак всеки избира как да живее и какво да прави аз не мога да променя света ,без неговото желание!! Все пак когато гледах тази сцена се чувствах като победител ,че не позволявам на този вид храна да попадне в моето тяло и да попречи на мечтата ми да имам стегнато и добре изглеждащо тяло!! :D Днес слушах едно момче как иска да се храни здравословно , спрял е вредните храни и все пак хапва банички в училище ,ами добре аз му казвам носи си храна от вкъщи, салата , манджа(аз когато си носех всички ме гледаха накриво, а сега мрънкат ) Ако искаш да постигнеш нещо ВИНАГИ има НАЧИН това да стане, но трябва да се работи здраво и да се лишаваш в името на целите и мечтите си!!! :D Аз лично съм готова да се лиша от доста неща и когато постигам следващ и следващ успех да се награждавам с нещо здравословно , полезно и вкусно. Нали все пак това е живота красота, наслада, щастие , любов, да обичаш себе си и това което правиш. ДА се наслаждаваш на хората около теб и да си доставяш удоволствията , които те правят щастлив и пълноценен!! И да понякога е трудно , но винаги си заслужава , защото знаеш , че това е най-доброто за теб!! Леле колко скучно и дълго е!! Съжалявам ако малко ви приспивам с моите теории :P :D Реших малко да освободя себе си и да споделя мислите си ,колкото и скучни да са те :)
18.03.15
19:22
Съгласна съм с теб! Начини има, стига да има желание. Повечето се оплакват от липса на време на работа/училище, но щом някои хора имат 5-6 минути за цигара по 5-6 пъти на ден, значи имат 5-6 минути по 5-6 пъти на ден да сгънат няколко хапки храна- парче месо, плод, 10-15 ядки. Пък и въпросът дали е лишаване е спорен. Според мен ако си добре нахранен и то с хубава храна- зеленчуци, месо, ядки, яйца, пълнозърнести, млечни и пр. как да съжалявам, че не съм яла някакъв боклук - чипс, вафла, бутер баничка? Съжалявам хората, които ги ядат, че не са хапнали хубава храна, а са можели за същите пари да го направят.
Така че не е лишение според мен :)
А ти, миличка, хапвай повечко яйца и малко месо поне, че ми се струва, че гладуваш.
Пробвай ТРХ то към ежедневната си програма, няма да те ухапе :)
18.03.15
19:40
Съгласна съм с теб! Начини има, стига да има желание. Повечето се оплакват от липса на време на работа/училище, но щом някои хора имат 5-6 минути за цигара по 5-6 пъти на ден, значи имат 5-6 минути по 5-6 пъти на ден да сгънат няколко хапки храна- парче месо, плод, 10-15 ядки. Пък и въпросът дали е лишаване е спорен. Според мен ако си добре нахранен и то с хубава храна- зеленчуци, месо, ядки, яйца, пълнозърнести, млечни и пр. как да съжалявам, че не съм яла някакъв боклук - чипс, вафла, бутер баничка? Съжалявам хората, които ги ядат, че не са хапнали хубава храна, а са можели за същите пари да го направят.
Така че не е лишение според мен :)
А ти, миличка, хапвай повечко яйца и малко месо поне, че ми се струва, че гладуваш.
Пробвай ТРХ то към ежедневната си програма, няма да те ухапе :)
Да така е Кобричкее.но всеки трябва да достигне сам до своята истина и правилен начин на живот!!! И да научат кое е правилно :) TRXвлиза в употреба още в неделята,когато ще пробвам някои упражнения за ръце и гръб! :D Относно яденето напоследък го ударих на супички(пилешки все пяк) :) :)
18.03.15
19:45
Аз поработих онзи ден с ТРХ (е не е оригинал, разбира се :) ) и бая се натоварих. Вземи идеи, ако ти е интересно. Но понеже ме влекат тежести, по-рядко го вадя.
18.03.15
19:48
Аз поработих онзи ден с ТРХ (е не е оригинал, разбира се :) ) и бая се натоварих. Вземи идеи, ако ти е интересно. Но понеже ме влекат тежести, по-рядко го вадя.
Имах възможността да прочета тренировката ти с TRXа и ми хареса доста и наистина си е трудничко доста(и моя не е оригинален :) ;) ) П.П: как да смятам калориите,които поемам за ден/? :D
19.03.15
08:52
Добро утро :) Тренировка :
Закуската предстои: около 200-300гр дом.кисело мляко,ябълка+6 големи парчета кашкавал :)
Приятен ден на всички изпълнен с много усмивки и успехи :D :D
Мнението беше редактирано от Николета Асенова на 19.03.15 10:29.
19.03.15
20:09
Здравейте,как сте :) допсвам:
Вечеря: 2малки домата,1морков,сирене+5парчета кашкавал :D :P
Мускулната от вчера ме държи,че и повече даже сега и бедрата отпред и корема ме болят, но това за мен е добре значи,че наистина работя, колкото и да ме мързи и утре ще има тренировка и така всеки ден до 30 след това през ден ще ги правя!! Хубава вечер от мен :*
20.03.15
08:51
Добро утро :) Честита пролет нека ви изпълни с мн усмивки !!
Тренировка: не съм доволна трябваше да се постарая повече :(
4x15 напъди на крак
40 коремни тип колело
100 къси коремни
12 бърпита (а бях запланувала 20 :( )
3min plank
30sec sede plank
30sec side plank
20 прескока на килимче
5x5 jumping squads+повдигане на крак
Слаба работа ...
Предстой закуската: около 200-250гр дом.кисело мляко+2ч.л. овесени ядки+1/2 ябълка,2банана+1парче шунка+ ябълка;
Приятен и успешен ден!!! :D :P
Мнението беше редактирано от Николета Асенова на 20.03.15 11:06.
20.03.15
09:15
напАд, от “нападам” :)
Може да пробваш тренировъчни към почивни 2:1 например.
20.03.15
09:30
Може да пробваш тренировъчни към почивни 2:1 например.
Някак вече ако пропусна трен и не се чувствам добре,обвинявам се :) и не ми е добре,пък и имам предизвикателство до 30всеки ден!!
^ Eто ти още един стимул, и аз като бях най-начинещ се самообвинявах по същия начин, и съвсем правилно, не трябва да се отлагат тренировките. В последствие обаче установих че като се е понатрупал стаж, може мааалко да се разредят тренировките и пак всичко да си е наред, има нещо като “инерция” ако ме разбираш. Така че продължавай да тренираш и след 6 месеца примерно вече не само няма да се чувстваш гузна, а дори ще си даваш почивки когато си искаш
edit: сега се загледах че Куин Кобра ти е предложила 2:1; аз мойто по принцип го казах
Според мене е с Ъ, от пЪдене (на мазнини) :Р
Мнението беше редактирано от Pavel D на 20.03.15 09:53.
20.03.15
10:06
^ Eто ти още един стимул, и аз като бях най-начинещ се самообвинявах по същия начин, и съвсем правилно, не трябва да се отлагат тренировките. В последствие обаче установих че като се е понатрупал стаж, може мааалко да се разредят тренировките и пак всичко да си е наред, има нещо като “инерция” ако ме разбираш. Така че продължавай да тренираш и след 6 месеца примерно вече не само няма да се чувстваш гузна, а дори ще си даваш почивки когато си искаш
edit: сега се загледах че Куин Кобра ти е предложила 2:1; аз мойто по принцип го казахнапАд,от “нападам” :)
Според мене е с Ъ, от пЪдене (на мазнини) :Р
Благодаря за съвета и аз мисля така първо да си създам навика да тренирам без да си намирам причина да пропускам тренировка,след време когато мога да си позволя почивки ще го правя,но преди това да стане ще се трудя максимално!!
20.03.15
19:21
Добър вечер :D :P дописвам:
вечеря:повече от половин купичка бобена супа+1морков+2парчета кашкавал :Д
Пожелавам ви лека вечер :)
20.03.15
19:46
Не се престаравай всеки ден да тренираш едни и същи мускули, не е никак полезно. Редувай горна с долна част поне.
20.03.15
19:53
Не се престаравай всеки ден да тренираш едни и същи мускули, не е никак полезно. Редувай горна с долна част поне.
не знаех,че не е полезно,благодаря ще гледам да измисля др упр. :)
21.03.15
10:57
Добро утро,как сте :) Тренировка:
70 вдигане на крака от лег
100 глутеус мост
50 ножици с крака
2x25 планински катерач
10x10 jumping jacks+plank jacks
2x15 напади :)
2x1min wall sit
Закуска: 2големи ябълки+около 300-350гр дом кис мляко+3ч.л. овесени ядки
следобед:2банана
Вечеря: най вероятно ще е пилешка супа
Утре ще тренирам с ТРХа :) Приятен ден
Намерих и още една причина да спра сладкото и вредните храни Започва леко да се оформя коремаа и съм много хаппи :) ще се снимам тези дни и ще покажа :P
Мнението беше редактирано от Николета Асенова на 21.03.15 15:45.
21.03.15
12:32
Знаеш ли я тази мацка? В канала й има безброй упражнения с тежести и без.
https://www.youtube.com/channel/UCrd4Hfglr4EczsLXKdGvCLA
И нещо сууупер простичко за начало с ТРХ то с най-лесните варианти.
https://www.youtube.com/watch?v=RNoS20NSXSI
A toва е най-голямата бруталия която съм виждала :)
https://www.youtube.com/watch?v=0Cfzpa9B55Y
21.03.15
12:57
Знаеш ли я тази мацка? В канала й има безброй упражнения с тежести и без.
https://www.youtube.com/channel/UCrd4Hfglr4EczsLXKdGvCLA
И нещо сууупер простичко за начало с ТРХ то с най-лесните варианти.
https://www.youtube.com/watch?v=RNoS20NSXSI
A toва е най-голямата бруталия която съм виждала :)
https://www.youtube.com/watch?v=0Cfzpa9B55Y
Леле ТОВА СЕ КАЗВА МАЦКАА!!! !1-вата ТРХ тренировка за начинаещи ще я пробвам утре а другата бруталната за нея мога само да си мечтая хаха БЛАГОДАРЯЯЯ :* И приятни почивни дни
Мнението беше редактирано от Николета Асенова на 21.03.15 12:57.
22.03.15
16:44
Добър ден :) Дописвам от вчера:
21.03.2015. :
вечеря:1банан+8парчета дом.пастърма+купа пилешка супа :)
22.03.2015: Тренировка:
ТРХа само ръце,клякания,корем,
3x20 напади,
30къси коремни,
вакуумки
упр.за крака
7x10високи подскока+20планински катерач+10 Vпреса;
Храна:
З-1ябълка,1банан+5парчета дом.кашкавал
О- по-малко от половин купичка супа,2банана,ябълка+2парчета дом.кашкавал :)
Много кашкавал много нещоо :P :D Но нали е домашен какво да се прави пристрастих се,вече не мога без кашкавал , някак дори без месо мога и не ми се яде ;) ,но кашкавалчетоо!!! Издържах и тази събота и неделя без сладко,вече имам и др мотивация-коремчетоо се скриваа и започва да се оформя!!! Много се радвам и ще продължавам така напредд!!! Ако ми се прияде сладко имам един натурален шоколад 70%какао и ще си позволя по едно квадратче сутрин,но това е ако ми дава мн зорр за сладко иначе нее!! :) :)
23.03.15
09:05
Добро утро :) Тренировка:
10x10високи подскока+20плснински катерач+10 Vпреса
5x3 лицеви опори
5x10jumping jacks+10squats
3x30 къси коремни преси
50 руско усукване
Закуската предстой: 200-250гр дом.кис.мляко+3ч.л. овесени ядки+2голeми ябълки
Днес един от най-важните хора за мен има рд.Скъпи татко на 1-во място бъди жив и здрав,мн щастлив,мн обичан,все така креативен,добър,пожелавам ти повече парички и спокоино дълголетие(да те слушам повече :Д).
Вечерята:най-вероятно пържола+1домат+ще дописвам после!! :) :D
Приятен ден на всички и усмихваите се повечее!!!
Мнението беше редактирано от Николета Асенова на 23.03.15 11:42.
23.03.15
19:33
Добър вечер,както казах по рано тате има 50годишнина и нямаше как да не го уважа и да не пробвам от пържолите(панирани и пържени :( )Ям пържено за първи път от година и ми е гадно,но нямаше как :П :)
Вечеря:1малка/средна пържола,салата от краставица и домат(без подправки и мазнина),1банан :)
Това е от мен с пожелание за лека и спокойна вечер :D :D :*
23.03.15
20:14
Да е жив и здрав баща ти!
Това - “нямаше как да не ям” - не го разбирам. Щом не се чувстваш добре от пърженото и го знаеш, защо го ядеш? Някой насила ли те накара?
:)
Уважението не се показва чрез ядене или неядене на дадена храна, поне в моите очи не е така.
Лека вечер и на теб! :)
23.03.15
20:26
Да е жив и здрав баща ти!
Това - “нямаше как да не ям” - не го разбирам. Щом не се чувстваш добре от пърженото и го знаеш, защо го ядеш? Някой насила ли те накара?
:)
Уважението не се показва чрез ядене или неядене на дадена храна, поне в моите очи не е така.Лека вечер и на теб! :)[/quote
Благодаря,разбирам,че е така,в моя случай,обаче наистина нямаше как(и да знам,че звучи като оправдание),обаче моите родители постоянно следят какво ям,дали ям,попринцип заради мен не пържат пържоли а ги печем или на скара,обаче баба,тя нали си е със старите разбирания и не си жали олиото!!Затовя пък се лиших от сладкото(торта и бонбони,позволих си желязна воля затоваа).Съжалявам за изядената пържола и си обещавам,повече грешки да не правя!!ОБЕЩАНО!!!
23.03.15
20:30
За пържоли не се съжалява, ей :) Макар че не съм виждала панирани и пържени пържоли, предполагам може да ги “обелиш” от панировката и смело хапваш :) Поздравления за тортата- видя ли, че може и без. След някое време няма да съжаляваш така и ще го приемаш нормално.
23.03.15
20:41
За пържоли не се съжалява, ей :) Макар че не съм виждала панирани и пържени пържоли, предполагам може да ги “обелиш” от панировката и смело хапваш :) Поздравления за тортата- видя ли, че може и без. След някое време няма да съжаляваш така и ще го приемаш нормално.
Наистина виждам напредък,преди не се сдържах когато виждах сладко и рязбрах причината..винаги бях гладна,след като започнах да се храня малко повече и да ям по рязнообразно,сладкото вече не е проблем!!
Това със “вземи че ще ме обидиш” е много странно... най-странно става като някой отвори шоколадови бонбони и ми ги навре в лицето.
Tия които ме познават вече не го правят, а на по-непознатите им казвам че имам здравословни проблеми и сменявам темата ХD
Преди около месец отказах така на декана на университета, разминах се само със странен поглед
23.03.15
21:08
Това със “вземи че ще ме обидиш” е много странно... най-странно става като някой отвори шоколадови бонбони и ми ги навре в лицето.
Tия които ме познават вече не го правят, а на по-непознатите им казвам че имам здравословни проблеми и сменявам темата ХD
Преди около месец отказах така на декана на университета, разминах се само със странен поглед
Нали,сякаш всеки те гледа накриво заради здравискивните ти навици,все пак всеки е свободен да избира начина си на живот,нали така/?? :ПП
24.03.15
08:51
Добро утро Днес никаква тренировка.....тялото ми отказа...... разочарованиее
3х 10подскока+25планински катерач+10планк ножици
150клека
това е ...просто мн съм разочарована от себе си...утре двоина тренировкаа
З-предстой-250гр дом.кис.мл.+3ч.л.овес.ядки+1ябълка
Ще се опитам до края на деня да направя още squats!!!
Мнението беше редактирано от Николета Асенова на 24.03.15 08:52.
24.03.15
18:20
Добър ден,как сте/?
Вечеря:1домат,малко сирене и кашкавал
Лека вечер от мен :) Утре здрава и компенсираща днес тренировка :)
25.03.15
09:27
Добро утро :) Как сте :D :P Трренировка:
50напада
30 прескока на килимче
40 ножици от лег
упр.за крака
100глутеус мост
3x5 лицеви
2min plank
2x30sec side plank
15x10подскока+20планински катерач+10 V преса
20jumping jacks
З-предстой 200-250гр дом.кис.мл.+1банан+2ябълка+кашкавал
Мнението беше редактирано от Николета Асенова на 25.03.15 10:57.