Pure Whey Pro на Nutrim - как се приема?

21.01.15
17:53

Здравейте, това ще е първият протеин които ще използвам.
Въпросът ми е : Как точно да го приемам и ще се получи добре ако правя шейка с вода?
Висок съм 191 и тежа 87 кг.

Благодаря предварително!

Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 21.01.15 18:55.

21.01.15
19:40

Най-разпространеният начин е орално, но това не означава непременно, че не е възможно човек да експериментира с ректален, интравенозен, назален или сублингвален метод на доставка. Последните два метода не ги препоръчвам заради ограничената площ на лигавиците, което от своя страна означава, че трудно ще си набавиш необходимите количества в рамките на конкретен период.

Много думи ,никаква информация. Уважавам факта ,че разполагаш с по-богат речник от средностатистическа квартална звезда ,но не го развявай тук.

Когато потърси информация по този въпрос във форума (как се приема протеин) - какво намери?

23.01.15
13:41

казано от Деян Георгиев на 22.01.15, 18:14:

Много думи ,никаква информация. Уважавам факта ,че разполагаш с по-богат речник от средностатистическа квартална звезда ,но не го развявай тук.

Каква информация по-конкретно търсиш бе приятелю? Във форум, който съществува от над десетилетие, ти направи ли си труда да потърсиш някаква информация? Или продуктът, който си купил е без етикет и указания за употреба? Но не, ти просто се чувстваш по-специален и някой специално за теб, трябва да си загуби времето и да ти обяснява как да пиеш скапания протеин, който си купил, при условие, че има хиляди подобни теми и статии? Явно пипето ти е по-малко от това на средностатистическа квартална звезда, защото по мои наблюдения те се оправят без проблем с намирането на най-елементарна информация, без да ангажират друг покрай себе си, за това си действие. ;)

ПП А кое, как и къде ще развявам, вярвай ми ти нямаш думата! ;)

Мнението беше редактирано от Valdis на 23.01.15 13:43.

23.01.15
13:47

Изобщо за какво ще го пиеш този протеин? :Ц

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1